JA SE PÅ SJUTTON!!

Jag trodde väl aldrig att jag skulle få föräldrapenningen denna månaden, alltså första utbetalningen och den  kommer I TIIIID!!!  hjälp va ja vart chockad!!  en trevlig överraskning hehe och jag som gav gubben alla mina räkningar.. nu får ja la tebaka dem hahahaha


Vart å körde MRL/TONING idag och det kändes skitgött!!   träningsvärken kommer la smygandes, kan väl inte slippa den denna gången heller hahaha jaja

puss å krams alla


SOMMAR =)

Vilket underbart  väder!!  och ja, jag sitter inne.. håller på å damsuger bläääääääääää  men men får det min lilla prinsessa att sova INNE så varför inte och sen så behövs det verkligen damsugas oxå  är ett tag sen vi gjorde det. Denna lilla docka sover kanske bar aen 10-15 min inne, skulle säkert sova mer om hon fick ligga på en men vad får man gjort då, bärsele i all ära men lite själv vill man gå oxå!!

Såg nu att hon somnade när jag damsög balkongen... dags att byta ut panseerna tror jag de börjar se ut som monster, vattna mä växtnäring så de blev rätt stora hahah kul kul..

Vart på utvecklingssamtal för sonen idag på dagis.. Han e en redig kille med humor och inte långt till skratt kan man säga haha  allt var superbra.. hmmmm varför beter hansig som han gör hemma då haha mamma å pappa kan man jäklas med och tur är väl det att han sköter sig på dagis.

nepp dags att återgå till snabeldraken =)  å svabben  pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 

puss å krams

MIDSOMMARAFTON I MORRON =)

Är det något jag älskar så är det midsommarafton, varför vet jag inte
* sillen??  nää det åt ja inte när ja va liten men det gör jag nu =)

* snappsen? nä inte de heller... gillar inte snapps i den bemärkelsen kan ta lite ouzo ist hehe

* Stången??  mm det kan de va, speciellet våran egna som vi alltid hade i stugan med samma ställning år efter år efter år tills för 7 år sedan kanske när jag fick för mig att flytta stången närmare altanen och tog spettet å gjorde nytt hål i gräsmattan...   Mamma: men strömmen funkar ju inte, kylen är avstängd, lamporna släckta....   konstigt...  hmm vi kollade säkringarna - de va hela kollade mä grannarna men de hade ström!! Lillebror: Kolla det sprätte jord där nere!!!  Det riktigt flög iväg små jordkockor haha Gissa vad!!  jo jag hade kört spättet i ledningen, de är kanske bara två tre dm jord sen är det berg under hela tomten så den pricka la ja in...   Så lite pricksäker är jag allt hahaha!!! =) =) = ) =)   Fick ringt elsnubbar TACK FÖR MOBILTELEFONEN!!!!  fick stå å invänta dem  haha jag sa att helt plötsligt börja det poffa i marken haha  vi slapp betala för deras utryckning påmidsommaraftonen.. det hade vi nog fått göra om jag sa attde va vi som högg mä spättet.. stången då?? Jo den ställde vi i det gamla hålet så den stod där när de kom haha det var kul!!

* Blommorna?? ja det kan det mycket väl varit Älskar blommor.. se om jag kan göra en krans i morron =)

När min älskade pappa dog på min 25 årsdag så bytte jag födelseDAG till midsommar i nåra år.. kändes bättre att fira då..

*vädret??  phhaaaaaaaa  möjligtvis när man var liten å solen sken!!  Nu??  vette fanken men det är väl umgänget som spelar roll ist!!!

* Logdansen? va vi på nåra några gånger  i  stugan i ladgården hos han som äger markerna , mer känd som bonnen =)   och jag minns en gång speciellt då pappa tatt en grogg för mycket, inte på nå dåligt sätt alltså. han dansade runt med mig i famnen, jag kan ha vart 6-7 år å så satte han mig på huven på en bil som rullade lite inget farligt men man vart ju skraj...  sen skratta ja  =)

nää nu sitter ja här med en sovande dotter på armen, stackars snultan!! får sånna attacker på kvällarna så man riktigt lider mä henne!!  Det ända som hjälper är att tutta tutte!  så de e va ja gör på kvällarna  ;)

puss å krams

ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR!!


SKATTEÅTERBÄRINGEN =)

skatter.. skatter  vi har fått skatter eller nått.. ja det var en skön syn på kontot!! 

Vart till gymmet idag....                           solade..................   tjingade på den nya driftansvarige.........................  väntade medans gubben tränade.............................   men jag då!!  jag måste ju träna jue!!!  okej...  På måndag ska jag gå å träna.. hoppas det är ett bra pass då.. mrl kanske eller bodypump!!  Gjorde precis en deal mä gubben.. han tränar på morronen å jag på kvällen så tar han snultan å lillprinen följer med till barnpassningen!!  

Nu ska jag göra en deal med mig själv! Om jag lyckas gå ner 10 kilo till nyårsaftonen så får jag unna mig något mycket fint eller skönt som en massage, manikyr eller nått!!  Japp det klubba jag nu!! Med början på måndag!!!!  Rockringen kommer fram igen haha hoppas att snultan tillåter mig att hålla på på dagarna oxå =)  hon är ju en fruktansvärt vaken tjej!! 

Förra måndagen sov hon ca 1 timme på hela dagen åååhh va mycket jag fick gjort då hahah men visst hon sover på natten mellen 23 å allt mellan 4 å 6,30  så vi ska la inte klaga  förrutom i natt då sov hon en timmå å vakna sov en timme å vakna sov en timme å vakna tills jag la henne mellan oss då sov hon till 7,45 ungefär..   snultan!!  

 mitt lilla charmtroll

Känner mig fortfarande som en svullen gris... undviker speglar (speglar mig i snultan ist) 
Om jag tappar lite kilon så kommer nog mitt vanliga jag tillbaka...  hade vart kul å göra det till midsommar =)  har inte nån susning om vad jag ska ha på mig då.. får la bli nå gammalt å grått...   ääh fy va tråkigt det känns.. att gå å kika påkläder e skittråkigt  för när man går på tjockisavdelningarna så är det dessa förbannade blommönste/brodyr på å hur ball e de då och allt e med TREKVARTSÄRM sablans va ja e trött på dessa!!    Nu vart jag deprimerad!!

Puss å kram

USCH!!!

Fy sjutton vad jag har levt osunt sen min lilla prinsessa föddes!! känner hur magen sväller.. känner mig fruktansvärt oattraktiv  bla bla bla bla bla  ständigt sugen på något sött och ohälsosamt =((((  vart har karaktärentagit vägen???? 

Iaf  så fick jag gjort 150 situps iaf nu på kvällskvisten.  Skulle verkligen behöva spinning och bodypmp och mrl pass just nu.  Jäkla life att gå ur klubbsverige!!!  *MORRAR*

nepp bye bye  ska sitta å tycka synd ommigsjälv ett tag till innan ja går å nanar...   kanske 150 till... 

puss å kram

HÖJDEN AV VÄNLIGHET !!

Är:  ska du med vagnen?? 
Mia: ööhh vaa?? 
vänlighet: ska du med spårvagnen??
Mia: Nejnej
Vänlighet: tänkte om du ville ha hjälp med vagnen!!
Mia: Tack så jätte mycket men jag ska inte med den!

Vad hände här tänkte jag!!  Det finns otroligt  vänliga själar trots allt!!

Historia: Satt med dottern (7 veckor gammal) i famnen och väntade på spårvagnen för att åka hem. en
ung tjej kommer fram och frågar om jag vill ha hjälp med barnvagnen  upp på spårvagnen. Alltså  snacka om fiolfodral på mig då hahaha

Sen har jag slutat att be  om hjälp med vagnen på de äldsta spårisarna för att jag får så sura miner tillbaka men det har kommit folk i förbifarten å hjälpt mig med den när jag hållt på å "boppat" upp den!!

TACK ALLA VÄNLIGA SJÄLAR!!

 

UTBILDAD, MAMMALEDIG, LYCKLIG =)

Äntligen e skolan slut, eller äntligen å äntligen...  ett år gick förbannat fort.. fattar inte riktigt vart dagarna tog vägen.
När jag kom hem i fredags så möttes jag utav detta:   Tack Lina å prinsen.
Jag tog ju aldrig studenten i gymnasiet =( 
Avslutningen i skolan var trevlig men den första delen kunde jag hoppat då alla på studium skulle samlas poå fotbollsolanen för lite sång och tal men de va ingen vidare planering.. det var en bom till planen och ingen hade nyckel så jag fick stå på utsidan för jag hade ingen lust att LYFTA över vagnen no no no  inte min problem!!
 Här sitter jag och den "lilla" magen på staketet och de bakom knödde som sjutton och hur mycket jag än makade påmig så knödde de vidare.. kanske ville att jag skulle ramla ner eller nått =)
Vi hade knytis i våran sal sen  mycket kakor vart det.. ingen värkde speciellt engagerade hahah men det var mysigt och vi kollade på ett bildspel från terminen som gått från utomhusaktiviteterna =)  Alla fick en ros och en beskrivning av sig med början på bokstaven i namnet,,, hur sjutton de fick medlare på mig fattar jag inte haha jaja
Sen på kvällen var vi på  och åt en jättegod buffé!!  Jag firade med min kompis Carl Jung ;)  (alkofritt bubbel) + 1,5 glas rött så ingen amning där inte =) mm deva godis det... men det första gick ju käpprakt upp i skallen haha..
En tjej i klassen å jag fixade medaljer till alla + en till henne där det stod Klassens partyfixare =) vi skrev något för alla tex, klassens skalldunkare, skolkare, generöse, pysslare, godismonster mm. och sen så en till mig själv oxå!! Klassens Mia  MIA!! haha  De tyckte om initaitivet. Det var så  himla kul för ALLA va värkligen med =)
 

Så nu bestämdes att jag har en glöggafton igen till jul så att alla kan samlas igen å ha trevligt!!

Sen så skulle vi vart på 30 års fest men hälarna spökade efter DUMMA skor på avslutningen så vi åkte till Lysekil ist.
det skulle vara 28-29 grader hela den helgen å de va underbart verkligen.
 supermysigt hehee

Veckansom gått har lillebror vart på besök å sonen har fått en virusinfektion i halsen och örat =(( stackars lilla kille, så han å gubben for till akuten, sonen skulel följt med till min praktikplats för gårdsfest + att jag skulle hämta hem mina kläder och jag kom precis på att jag glkömde mina blåa foppisar där haha så jag får nöjja mig mä de horibla rosa tills jag kommer dit för att hämta dem haha jaja 

  Är hon inte söt så säg!!!!!  mammas lilla prinsessa!!  inge vackert med en handduk bakom men va gör man när tösabeten kräks ner stolen det första hon gör nä rhon får den haha

Nepp dags att nana nudde

Puss å kram


RSS 2.0