VÅRAN LILLA PÄRLA!!

mmmm så här ser hon ut våran lilla pärla!!
Skriver mer sen när jag får tid...  vill ju bara visa hela världen hihi   bättre kort ska vi ta ler..

puss å kram alla

KNAPPT 5 DAGAR KVAR

Vad har hänt sen sist??  Ingen bäbis iaf... har nog det ombonat å gött där inne =) 
Ja det blir ju inte lättre med tiden iaf... men hoppas att den behagar att komma snart då ;) Det trycker på som sjutton och gubben tror att vattnet går i natt... skulle det göra det så är det bara att ringa lillebror som är hos mamma i thn så får han komma hit å ta hand om sonen hehe.. undra om han vet vad haan har lovat hahaha, nej då han e så snäll så!!

Vad har hänt då sen sist?? inte mycket,  jobbade förra helgen på gymmet, hade mamma nere som en backup if bäbbäen skulel få för sig något, men icke då... med tanke på att sonen va 2 vecker tidig så vet man ju aldrig!
Skolan å praktik i veckan som vart.. Redovisning på måndagen i utvecklingsekologiska teorier - Bronfenbrenner och sen ett litteraturseminarie på tisdag, så man va lite mör de dagarna, men det våran lärare missade att informera oss om ang måndagen var att det INTE var nån lektion på morronen, vi började kl 13,00.. lite sura vart vi allt men vi fixade vårat grupparbete som vi redovisade idag förrästen då.. det var ett powerpointredovisning om funktionshinder och vi hade Tourettes Syndrom. Så vi vart klara med det på 2 timmar.. snabbt jobbat hahahaha

Sen va vi på ett studeibesök i fredags på en ur å skur fsk och åter igen så hade våran lärare brustit i informationen.. Ni har väl en kopp med er idag?? frågade hon som skulle prata å visa på fsk ööööhhhhhh näää skulle vi det??  För vi skulle vara ute i skogen i 1,5 timme typ å fixa te på stormkök mm men ingen va ju klädd för skogsvistelse så vi vart ut en kortis bara. Men fick höra idag att våran lärare har fått magkatarr å vart dålig så jag dömmer henne inte för hårt nu i efterhand.

Mötte upp svärmor vid tåget i torsdags då hon kom, skulle ut med sitt gamla arbetslag från den tiden de bodde nere vid västkusten. gick ca 1 timme tidigare från praktiken. Helt oki =)  Så sonen vart ledig från dagis fredag och idag. Svärfar kom på  lördagen. PÅ söndagen knalla vi runt på universeum i ett X antal timmar men behaga bäbisen att flytta ut?? nääääääää  trodde nästan det hahaha och jag vet ju att de hade sett fram emot att det hade hänt nå när de var här, och vi hade haft nån som tog hand om sonen under tiden... 
   prinsen å lillprinsen i tropikhuset
  inne i scientist avd   detta gilla han!!

 en urtids fisk mä ben hahahah den var riktigt lattjo.

Sen så får det allt bli lite mer magkort tycker jag hehe för det kan ju va de sista jag får.. men vet ju aldrig!!

 titta mamma jag har oxå en mage!!

 puss på dig bebisen

 Jaaa det ÄR bara EN där inne!!!                                              hoppas jag iaf ;)

Ja mer vågar jag väl inte visa hahaha nepp dags att nana nudde... e ju en dag i morron oxå, har fått påsklov av min underbara handledare onsdag och torsdag men ska dit i morron för de har påskfest + att sonen följer med så det blir inte många timmar där inte och sen ledig p torsdag hehe jiihhaaaaaaaaaaaa  och mamma kommer på fredag =)  ska bli skönt att ha henne här om det skulle hända nått ;) 

Puss å krams alla


RSS 2.0