BENJÄVEL!!

igår så fick jag så in i helvetes ont i min högra vad, det som bråkat för ett tag sen.. Jävlar va ont.. Jobbigt att gå  vek sig kändes det som och då e de vaden jag snackar om.. ganska läskigt!! Minsta lilla snevridning och det gick en miljon spjut  igenom benet...  Typ...  usch...  så jag hade en vilodag igår från träningen förutom en prommenix innan  Prinsen skulle hämtas på dagis, den va skön, tog en annan väg till affären med en lång seg uppförsbacke.. benet klara dett som tur var.

Prinsen ville leka med Mr J så det fick ja fixa.. han käka å sen duschade å iväg...  Kompisen bor i huset ovanför oss..  Sa till han när han kommit en minibit poå vägen att om han inte får upp dörren får han trycka på den nedersta knappen så ska det gå! Han säger då: Tack mamma Tack mamma för att du berättade och jag lyssnar på dig mamma,    och samtidigt höll upp tummarna haha En typsik gest från mig hahaha

Idag så blev min reservplats nr 5 en ordinarie så de kändes bra, Ett grymt bra pass, hade två tre känningar i benet så då drog ja av lite motstånd..  Instruktören : Mia jag ser dig!!!  hahaha  pekade på benet å hon nicka, bra att vi förstår varann hahha  hann mä lite gym innan passet  oxå.

Nepp dags att nana nudden

Pözz

Z U M B A

Fasen va kul detta är... Zumba alltså....  Jiihhaaa alltså  jag har vart inne i nått lyckorus idag  fattar inte ... måste va vädret för jag älskar verkligen solen våren dofterna, ja inte skitdoften från tindade hundskit blää men allt annat!   Mysigt!!

Zumban gick kanonbra tycker jag hänger med mer nu än sist =)I=)=)=)       sen blev det 10 min på steppmaskinen.. ingen crosstrainer va ledig så de fick bli den ist..

Har haft väldigt mycker RLS ikväll  Skitjobbigt.. svårt att sitta still med benet nu till ocj med blääääääääääääää 

jaja

Avslutar med ett kort på sessan <3<3<3<3


MÅNDAG

Ja då var måndagen över.. längtar lite till sängen faktiskt.. trött...

Ätit 5 mål idag, känner mig nöjd... 
Kört indoor Walking och inmstruktören tyckte att det såg bättre ut idag, men för sjutton, jag kör ju inte 100 % haha tar det lungt eller rättare sagt jag försöker ta det lungt!! Svåååårt =)
Hon tycker att det är kul att ja e med haha hmmm ser jag så jäkla rolig ut  mmooaaahhhaaa 

Gymmet ringde oxå ¨å fråga om jag kunde hoppa in i repan mellan 13 å 17  meeen sambon har ju börjat jobba Igen idag =)  det är skitbra men det hade vafrt gött att kila iväg å tjöta lite mä kunderna haha  Jaja en annan gång =)

Hoppades på ett positivt svar från Miss L men hörde inge idag, men i morron då!! Vill ju ha besök haha

Sonen får sina tuppjuckryck! Lite jobbigt faktiskt, Hämta han vid 11,30 för att kila till gymmet, han ska ju hämtas 11,50 men det blir ju GANSKA tight om passet börjar 12.. och sa att han får lunchen efter mitt pass vid 12 å de va heeelt okej..   ELLER HUR  väl på gymmet så skulle han äta å han vart skitsur å skulle ALDRIG krama mig eller syrran eller gå in i barnpassningen...
Jag sa till sessan att va bra då kan ju du leka med det stooora garaget alldeles själv ;)   ojojojojoj vilken fat han fick in.. Knäppusgökus haha

Sen sa han  Mamma, jag är inte sur längre!! Nu vill jag krama och klappa dig och sessan!!

jaja Nepp nu ska jag gå till min efterlängtande säng!

GOOOD NAAATTT


VIKTFANSKAP!!

Har gått på diet i veckan och kört på nästan som vanligt med träningen och det resulterade i yrsel och kraftlöshet =(  fasen man vill så mycket på så kort tid!!   kan ha vart lite vätskebrist oxå men gör ju fasen inget annat än dricker vatten.  Tappade 3 kilo drygt, sen åt jag lite fläskfilé på lördagskvällen och två  glas vitt vin med min pompis Miss Z  på det och två rostade osötade mackor gick ja upp ETT   kilo  FATTA UPP ETT KILO!!!  MORR  bara att köra på igen. Om man kunde komma igång mä morronpromenixer så vorre de skitbra!!! 

Körde Indoor  Afro   Indoor och Crosstrainer i veckan  passen lämpar sig egentligen inte för dieten men vill så gärna.. så ja kör lite försiktigt!!! =) 

Vart till Universeum i fredags med familjen, mysigt, har en kompis som ja ej träffat på över  år som fått jobb där och en annan som står i shoppen.. najs najs  jättetrevligt å kul å träffa dessa igen speciellt han från "förr" hahahaha  Sonen fick en hajtand av honom, jobbar i akvariedelen =)=)  

Sessan växer å frodas sonen äter oss ur huset.   som det ska va kanske haha

Vart inne i stan i torsdags på egentid drygt  timmar vart det sammanlagt haha UNDERBART!!!! 

Nä kanske ska ladda inför morgondagens pass vid  Indoor hehe

Puss på er

RSS 2.0