FÖR TIDIGT!!!

före sju vakana båda kidzen, hur e de möjligt???? Prinsen la sig vid 9 så han borde sovit till 8 minst och sessan borde sova hon mä...  den enda som sover är gubben för andra morronen i rad!!  Visst e ja snäll ;0)    meeeeeen i morron e de ja som sover....  MIn bästaste vän kommer idag och ja inhandlade en martini å en flarra vin igår.. så jag sover i morron som sagt ;0)  

Göra lite tråkigt måstegöra kanske??  Stryka  bläääää 

GAAAAAH

Fy fan vad jag känner mig som världens sämsta mamma just nu!!!  Varför????  Jo för att min son inte kan göra som man säger en jädrans gång!!  Misstolka inte, han är världens bästa kille men att lyssna det gör han bara när han vill....  Han var på sitt rum å lekte, jag skulle upp å lägga sessan å han e på G ner från trappan med en frigolitbit som ska va i hans playmobil sjörövarskepp och jag fråga vad han hade i handen...  vad gör du med den???    Fick inget svar.. Kommer upp för trappan och ser att det är ett bombnedslag i sessans rum och sen ser jag att det är fullt med frigolitbitar på golvet inne hos han... Det bara slog slint för mig.. han fick utskällning med en gång, han fick börja städa upp på sitt rum sen damsög gubben upp frigoliten och när jag la sessan med vällingen så börja ja tömma hans rum på grejjer.. förklarade varför jag gjorde det, han reagera på att vi skulle ta bort han saker, lite sur men sen hjälpte han gladeligen till att flytta in grejjerna på vinden....  Han gjorde allt för att föratt sluta fred med mig.. men jag min dumma jävla idiot bara fortsatte plocka in grejjer.... JAG MÅR SKIT ÖVER DETTA!!!!!!   Sen inte nog med det han fick ingen kvällsmat heller...  Stackarn.. han kommer vakna urhungrig i natt....  =((((       

För att få tillbaka leksakerna ska han få be om och tala om vilka han vill ha.... han ska Inte få tillbaka alla iaf.. för han har föööör mycket å han städar inte "Jag ooorkar inte! jag e sååå trööttt"   =) 

Nä nu ska jag sitta här i soffan å tycka jävligt synd om mig själv och våndas för vad jag gjort mot min lilla älskling..   

Han Lyssnar inte, han fortsätter att göra sammma saker som man ber honom att inte göra flera gånger ända tills man blir tvungen att gapa, skälla på honom...  och detta mår vi inte bra av =( 
Precis som om att han har en röst i skallen som säger: gör det gör det gör det gör det...

Åååh vad jag älskar min lilla kille!!!   

RSS 2.0