DET ÄR INGEN VANLIG DAG....

DET ÄR MIAS FÖDELSEDAG!!  Ja, då e de 365 dagar tills man fyller 35 då...... ångest.. neej varför ska man ha det, har ju en underbar son å en superunderbar sambo, blivande make!!  Födelsedagen firade jag liite på min valideringsplats där jag bjöd ungarna på glass.. hade inget mä mig till personalrummet...  de behöver inget hahaha... Det var uppskattat iaf.. barnen sjöng så fint!

Gubben hade fixat en liten skattjakt till mig då han e i sthlm på min stora dag.. karta skulle komma mä posten idag, men fick bara ett kort å de va från min älskade mamma! Typiskt... så han fick leda mig via telefonen... fick två böcker av Harlan Coben  en Mycket bra författare!!! Äääh shit va jag e trött dååååååå!!  kanske ska skita i å stryka å gå å nana ist..

Slutade en timme tidigare idag så jag hann mä bolaget innan jag skulle hämta skrottisen på dagis.. hem å lämna av regnkläder som jag tog hem då han ska till mommo i morron till söndag!! =)
Sen bar de iväg till Liseberg.. ett nytt försök från lördagen haha trodde det skulle va mycket mer folk men de va bara att gå å sätta sig i attraktionerna å åka! Farfars bilar tog vi först sen skulle han åka flygplan men när han väl satt i den så skulle han ur å vart lessen, fick tillbaka kupongen.. knalal till  sagoslottet å vikingabåtarna. .sen vart det fisketuren, men han fick kolla på den en gång innan för den går ju rätt fort ändå... men han skulle åka så vi hoppa in.. LOLIGT!! satt han å sa och iiihhooooo  han e för söt!! sen så kolal vi på slänggungan å den ville ju han åka.. men han e ju för kort --- som tur e!!
sen tog vi smågrodorna å han skratta å hade skoj, rakt över till flygplanen igen!! å han åkte.. tror bara att han skulle få bli lite varm i kläderna först.. sen blev de farfars bilar igen.. å nyckelpigan å den va oxå LOLIG!!
Han vann ett fiskesätt mä ett kastspö å 4 firrar ur Hitta Nemo.. rena plastskiten så vi får se hur länge de håller haha käkaglass nedanför kanonen... Han åkte radiobilarna oxå.. knatterallyt.. han har ju längden för att få åka men han nådde inte fram när han satt i sätet för att trampa på gasen.. så han gick ur å även där fick vi tillbka kupongen!! Tack Liseberg!! Nyt för iår är att man som vuxen åker gratis på de flesta barnkaruseller som har en 90cm gräns mä vuxen!!! Det har ju bara gällt några få!!

Näää  gott folk.. känner att denna födelsedagen lider mot sitt slut!!
GOD NATT ALLA NATT SUDDARE
Och GRATTIS MIA än en gång!! *thihi*

LISEBERG =))))

Japp, nu behöver man inte fundera på va man ska göra om man inte har nått inbokat el blitt frågad att göra nått.. Liseberg öppna ju igår =D  Ja, jag älskar verkligen detta ställa, blir 5 på nytt typ. Jobbade till 14, gubben körde från sthlm på morron å kom upp till oss på jobbet, vi gick hem sonen somna direkt i vagnen...  tog spårisen till liseberg, köpte lisbergskortet knalla in på stället, aaaahh va gött när man kom in å hörde alla röster å kände Lisebergsdofterna.  Köpte ett åkhäfte men där tog det STOPP!!  Sonen kräktes... Jeehööpp, baraatt knalla hem då... köpte fläskfile å åkte hem å grilla ist. Han kräktes en gång till sen men sen va de bra, han var frisk som en nötkärna idag.. måste fått de som jag hade.. så nu kommer väl gubben att kräkas på tisdag då..  Fick i sonen sockersaltlösning blandat mä saft...

Käleken åkte ju upp idag igen.. väntar på att han ska ringa.. stackarna sitta å köra denna vägen fram å tillbaka under en helg!! Vill krama om!!!   Pyssla om!!!  Sonen å jag gick till gymmet men han sov ju så jag solade medans å sen gick vi hem  han lekte lite vid en lekplats, köpte en 88:an till honom... Gjorde egen pizza... gott... nyttigare än en köpe hahahha

Nepp nu sms nog gubben.. så han ringer nog strax... 

Kram på er från en mia mä en liiite ond hals!!

LÖRDAG= MYS

Ska bli såååååååååååååå  underbart att min kälek kommer hem en kortis i morron, han åker iof iväg igen på söndag och så ses vi inte på 2 veckor drygt....  *bbuuuuhhhhhuuuuu* kan ju inte åka upp heller.... =((((
Har precis sköljt å sköljt å sköljt å åter sköljt ur mitt hår.. färgat det igen... En tös på snart 4 sa: "Har du rött hår?" "mm och lite svart här under."  "Och så har du silver i håret" " Har jag silver i håret?"  "Ja nåra trådar"
H J Ä L P!! Dags att färga.. när ungarna på valideringsplatsen säger att jag har silvertrådar i håret hahahahaha  Joo jag har sett det i flera år tänkte jag då.. Så det gjorde jag idag då... Rött på ovandelen å en lila nyans på underhåret...  ska bli intressant att se hur de blev  sen då.. får föna de torrt tror jag... ska snart nana nudde tror jag.. mycke tror nu.. har jag gått å blitt religös på sistånde haha  jeje ;P

Neeee gott folk.. jag återkommer väl på söndag kväll tror jag!!

Tjelleveppen!!

FRISK IGEN DÅ!!

*PJUUH* Säger jag bara.. mådde bra mycket bättre i morse när jag vakna men sonen ville ju inte sova längre än till 6,45 typ....     *Hallå-killen-mamma-e-trööööött* och kolla film där uppe ville han inte heller... så de va bara att knalla upp å knalla ner... han skulle kolla på Packaouuu Blixten McQueen.. så han kolla där å jag flumma lite... Käka frulle, jag fega mä den, tog en kopp te bara.. sen drog vi benen efter oss en stund för att sen gå till affären... Köpte melon å jordgubbar, men de får nog ligga 2 dagar tror jag de va liite hårda, söta goa clementiner vindruvor så de e va jag ska kalasa på tänkte jag, men sonen käka upp halva vattenmelonen, köpte ju bara en liten bit, den såg bra blek ut men den va god.

Fått tvättat alla fönster idag förutom takfönstrena, jag når ju fanken inte och damsugit av här nere, nu e de bar övervåningen som ska damsugas och det tar vi i morron!
Känenr att jag har fått träningsabstinens.. har ju inte tränat på hela veckan =(((( kanske kan få in en spinning på söndag + en solning... känner mig liite blek hahaha 

Nepp nu ska jag gå å slänga mig i soffan å kolla på Lyxfällan å sen Dirty Sexy money 
Fattar inte hur folk kan köra sin ekonomi i botten så!! Knasigt!!

Kram från en pigg och glad å duktig MIPI

SJUK!!

Vaknade till i natt av att det var nån som andades väldigt ansträngande! Sonen som sover inne hos mig va glödhet.. Jahaaapppp  bara att hämta tempen men den fann jag inte, han fick en ipren iaf, iom att han va glödhet.. kläddde av honom , öppna sovrumsfönstret, balkongdörren i gästis, balkongdörren där nere hade jag visst glömt stänga igår kväll, va skitatrött då...  men sen 2 timmar senare va han sval som en liten rädisa. Iprenen visste vart den skulle ta! Själv kände jag mig illamående i magen, ont. Jobbigt!! sov lite sporadiskt, skulle gått upp 5,30 för att lämnat han på dagis 6,30 ställde om larmet till 7. skulle börja 7,15 ringde å sa att jag blir hemma =((  Alltså, jag har väl haft all jäkla tid i världen att bli sjuk eller!!!!  och så blir jag det nu, passar inte alls bra!!  Jo jag hitta tempen så den tog jag 5 min efter suppen.. 39,4... min lilla gubbe!

Gubben känner sig totalt värdelös då han sitter i sthlm å jobbar. Frågade om han skulle köra hem ikväll men vi klarar oss. Tror sonen får gå till dagis i morron.. känns inge varm på hela dagen... men ska kolla tempen strax.
Jag som vill va ute i solen!!!   Skit oxå!!  En kortis på balkongen kan ju inte skada... eller?? 

jaja nu ska jag krya på mig           har ju kräkts två gånger idag oxå!!  bläärp..

FRÄKNAR

Har jag fått på min lilla näsa.. elelr ja, det hade jag ju innan men nu e de efter soolen!! Det är ju så underbart!!

Valideringen har dragit igång på arbetsplats å det är skoj, trivs mä baranen å personalen, trots att de e mycketpersonal i omlopp där jag e.. men jag har väl rett ut det lagom när jag slutar om 4 veckor haha
Tröttheten har smygits på mig sakta men säkert... somna när jag natta sonen, efter honom förstås.. han sov ingen vila idag å han va ju på dagis 7 vakna 6,15. I morron ska han ju va där 6,30 stackaren men får ju gå hem tidigare iaf.  

Ingen träning å det stör mig.. vet iof inte om jag ska gå i morron.. eftersom han ska va på dagis så tidigt.. sent för han å va på barnpassningen.. tror jag hoppar det denna veckan. träna hemma ist.

Idag så e de dagsför nya avsnitt av ugly Betty jiihuu ska bli kul, gillar de programmet grymt.. sen e de Desperate Housewife oxå.. bra att gubben e borta så man kan se på kärringserierna hahahahah Nää sakanar han något grymt!!
Han fick bytt min Dallas Box idag iaf.. hoppas han kommer hem till helgen så jag kan kolla på dallas hehe

Nepp dags att krypa ner i soffan å kolla på Betty!!

Kramsiar på er alla

AAH VILKEN UNDERBAR DAG

Ja ni alla som läser denna blogg.. men de e nog inte så många egentligen.. men de e gött å skriva av sig lite ibland =) i alla fall ...................................................
Sonen vakna typ 7.. ne ne ne jag går inte upp.. han knalla upp, låg inne hos mig natten till idag.. gott å sniffa lite bebbe *ler* Knalla upp vid 8 tiden duschade medans sonen kolla på film ner å käka frulle men han skulle kolla tv innan så jag kolla igenom lite reklam som hade kommit på morronen..  vi käka sen städa vi upp bilar å tågbana  å de e ju inte en tågbanedel han har.. puuh men de var hans egen ide att städa så de gjorde vi.. sen byggde vi duplo.. i väntan på morbror som skulle komm å följa mä till slottskogen.. jisses vilken härlig dag.. hade 7 hotdogs i kylen 6 brön i frysen brorsan fick köpa grill så va vi på.. det var så gött,satt i linne å sola armarna å näsan.. fick liite mer färg på fuskfärgen från solariet  hehe Önska ju så klart att gubben va mä.. men tyvärr så glömde jag att ta mä vissa grejjer som soppåse gaffel till körven å en boll el nått till sonen.. så han roa sig mä att kila fram å te baka å kolla på ett par som tätt omslingrade .. men de va inga större röreser så de kankse sov som han sa haha Han kila fram å kolla på dem sen kom han till mig å sa: mamma de "ofer"  Ja men stanna här då...  han pila dit igen å titta på dem... lillskiten..
Knallar runt å kolla på djuren, brorsan fick känna på hur de va att dra vagn i backarna hahaha  "Sorry" 

Hemma så fixa vi lite käk.. pottisar å cirtonbitar  fisk haha så de blev premiärmiddagen på balking. Sonen duka jag till på hans lilal bord mä parasoll men när vi väl satte oss så va de "Stora stolen! Stora stolen!!" så de va bar aatt hämta tripp trappen så han satt mä oss.. 

Sen snacka jag i fonen i 1h 20 min mä en polers. .stackars barn.. han drog upp ena blomman i urnan  arg mamma men fatta ju att han av rstlös.. han somna gött så nu ska jag gå och kolla på Marie Antoniette Nej allihopa jag har inte sett den ännu... jag e seg som faen när de gäller film!!

Ha de bäst allihopa 
KRAAAMAR MIPI
 

DAMN I LOVE THIS WEATHER

ja nu har ju aldrig min engelska vart så jäkla bra va *fnissar* men solen skiner å jag med den.. inne på min andra cider.. hmm hur ska de gå nu då.. kanske blir den ende som dricker något till köttet som ja la i en smarrig god marinad innan jag vi kila till jobbet... slängde i lite färsk timjan nu oxå så de får stå å dra sig lite mä de. Lite sweet chili sås oxå .... Sonen fick ner sitt lilla bord mä parasoll och stolar idag mä.. där intogs det lite godis... sen satt han å kolla lite på tv.. jag damsög på övervåningen.. kikar in sen å han sitter å sover... lilla gubben.. klart han e trött.. vart mä morsan på jobbet å busat mä alla stora killar...  sen om han är öppe lite längre idag gör ju inget då vi får besök..

Nepp nu e de balkongläge som gäller igen.. och sista slurpen på cidern.. ler...

Uppdatering senare haha
Kraam


ÅTER FREDAG

och jobb i morron... men bara 4 timmar, sen får jag besök från vänersborg, en gammal kompis, som jag träffa samtidigt som mi absolut bästa polers.. Exxon, haaa första namnet jag skriver ut här.. men det e ju ett smekis.. och hans tjej som jag träffa genom en fd kompis. vi ska dela galler på elgrillen på balkongen som då e i ordninggjord.. damsög av den idag och det är ju ett heltidsjobb... jäkla färgflager, det knastrar under mattan när man går.. Sonen å jag köpte jord och panseer eller va sjutton de nu heter.. de e ju vårblommor jue.. får byta sen närmare sommaren =) sonen va mä å bestämde färger på dem och sen var i lådan och urnan de skulle sitta... men jag ändra lite i lådan hoppas han inte märker det ... har en tjusig fjäril på pinne mä fjädrar mellan vingarna som han sprang omkring mä, sen drog upp den ur jorden i urnan men va sjutton... han gilalr den jue, vi får köpa en lite mindre modäll till han sen näst agång vi e i stan. Frågade å de ville han ha , så klart.

Skulle MRLat idag men mitt ben kajka ju ur igår på spinningen som jag nämnt, gick till olskrokstorget för att köpa vin å nån cider.. 1 timmes promenix.. hejja mig.. men benet värkte mer efter det så jag fick ringa å avboka mig.. tiden för de va ju ute egentligen men jag hade aldrig fixat det, framför allt hade jag inte fixat att jobba i morron! Jag hade ju lovat sonen glass å de glömde han ju inte av hahaha vem skulle göra det då HEHE men först va de återvinningen, å de tog en jäkla tid får jag säga.. en tidning åt gången tog han, å jag fick ju lyfta upp honom för varje tidning han skulle dumpa i tunnan... det var min träning det. 

Inget på Tv så jag har börjat om på Sex and The City boxen igen.. säsong två e ja på,  gubben fick ju ta mä dallas till fjollis å byta den.. lät som om att hela dvdspelaren skulle haverera å de vill vi ju inte.. så då fick de bli sex and...
God natt på ha de gött allihopa!! 
Kraaaaamm                                           spana in mina pjuck då   LER Pjuckena
POOR LITTLE LEG

Fy satan va ont jag fick i mitt lilla högerben efter spinningen. Det var ett tag sen jag hade det nu så det var bara att käka ipren när vi kom hem från gymmet. Tror att det var frysningarna som instruktören körde med, och det vr mer än vanlig.  Frysning = man fryser överkroppen och det är bara benen som arbetar.. resten stilla, och det är så jäkla jobbigt.. körde på mer motstånd sista frysningarna hon gjorde ist. Så det blir för hoppningsvis MRL i morron lunch oxå..   så sammanlagt 4 pass denna veckan... HEJJA MIA!!

Saknar min käre sambo mega mycket, och då åkte han igår till fjollis... vet inte när vi ses igen... om en eller tre veckor... shit va jobbigt detta är... ingen mår speciellt bra av detta...
Sonen sa i morse när han kom in till mig när jag låg kvar i sängen Pappa botta...  Mmm pappa jobbar sa jag.. Pappa bobbar...  kommer sen... Min lilla snuttelutt.. vad skulle jag göra om jag inte hade honom, ingen att krama om på kvällen... sniffa på..

Ähh fy va sentimental jag känner att jag håller på att bli.. ska la kila upp te sängen å nana lite så jag orkar MRL i morron!!

Får ev besök i helgen från Vänersborg!! NICEIGT   mmooaaahhhaaa
Kram på er alla galna vårkänslodrabbade pysar

SPANING

Vart å kolla på ett hus idag! I Gerrebacka, jättefint område och mega mycket barn, det ploppa banne mig upp ungar vart man än vände sig. Huset va på 117 kvm - mindre än vårat, vi bor ju på 142 och de e en lägenhet.. men det var fint, dock inget badkar =((((  men det kunde men sätta in. Men det var inget som vi skulle buda på iaf, vi har bara på börjat våran spaning på hus nu.... vet ju inte om man hamnar i södra eller mellersta sverige. Hoppas väl mer på södra då alla vänner bor här. Skulle ju sakna å längta ihjäl mig om vi skulle flytta upp, men det är väl det som menas med: Livet e ingen dans på rosor!!

Va å spinna idag + gymmade innan, trampa som en liiten jäkla idiot idag, och de va skit länge sen som jag spinna, men jäklar va gött de va. Tog ett bad när jag kom hem mmmmmm hett vatten över hela mig, va bara martinin som fattades *flinar* Hoppas på ett spinningpass i morron vid lunch oxå, om jag hinner vill säga, annars så e de MRL på eftermiddagen som gäller!! Skulle va gött mä båda så att man känner att det bränner i fläsket riktigt ordentligt!! Har ju sagt 5 kilo till min födelsedag och den kommer med stormsteg!! *gaahhh*

Ska fixa kvällmaten nu, lite ägg blir det.

Kram på er från en åter pigg MIA

PUCKLAT PÅ GÖBBEN ;P

Idag va dagens träning BOX  och jag fick mä mig gubben oxå.. kul att FÅ puckla på honom *skrattar* Är liiite skakig i händerna men dock inte lika mycket som första gången jag körde box innan jul! Men det är jäkligt skoj och hoppas på att få mä han på onsdag igen, onsdagen därefter ska jag ev köra mä en kollega =)
Känner i mina underarmar att jag kommer att ha vääääääldigt ont i dem i morron =)

Igår så hade vi årsdag... igen .... två år sedan gubben friade på  Radisons SAS juniorsviten...  då jag går diet så sög kroppen i sig  maten igår.. vi käka tacos och drack vin, men åt mest grönsiskor... så vågen får va en vecka eller nått.... haha man ska ju leva oxå..  sen så dansa vi lite i vardagsrummet... det var en underbart trevlig kväll.. sen stendäcka jag i  sängen å märker inte att sonen kravlar sig upp där, vaknar till vid 2 tiden å håller på att rulla över honom.. ööhh va gör du här tänkte jag haha

Valideringen har jag påbörjat oxå... så jag ska ha gjort en självskattning på mig själv  hmm  förstås haha till i morron.. massa samtal å intervjuer år det ...ska bli spännande att se vart det hela slutar..

Nu e jag skitpaj så jag ska gå å slagga tror jag.. läsa lite bloggar om om mina vänner har uppdaterat sina vill säga ;)

Kram på er allihopa iaf


NÄÄÄÄEEEE

Varför ska jag börja känna av min lilla hals nu då?? E de bara för att jag har fått nått att göra kanske... Var å körde MRL nu mä och jag gick hem i träningsbyxorna som går precis under knäna å linne å en munkis, och en scarves... VILL INTE BLI SJUK!!!  Ja menar, jag har ju haft all jävla tid i världen att bli sjuk på innan.. men what ever.... 
Påbörja min validering idag... ska gå mellan 9-16 varje dag i två veckors tid, sen ut på fsk i x antal veckor.. ska bli spännande att se hur mycket jag ska validera i.. Va 6 st som ska göra denna validering. Hoppas på att få komma på ett ställe i närheten av sonens dagis så man slipper stressa som en gnu och kanske t o m kan slänga in ett träningspass efter man hämtat han på dagiset.
Min kraft fanns inte hos mig till 100 % på passet idag men det har ju sina orsaker...

Vi ska väl slappa loss i soffan nu mä Joey Tribbiani... men jäklar va jag springer på dass då.... va ju där alldeles nyss.. shit oxå jaja Tjingeling

Kram på er från Mipi

Jo förrästen.. när man väl tror att våren äntligen är här så kommer det snö!! JApp snö i träden snö på marken snö på takfönstret på dass.. Nääee tänkte jag... jag går å lägger mig igen =((  Sen 12+ å solsken.. hur gött som helst. Stackars alla vitsippor i backen som står.. inte lätt för de när snön faller med gämna mellan rum, men det är ju klart.. enligt bondepraktikan så ska det ju snöa 7 SJU gånger efter vårdagjämningen, så alltså har vi  5 FEM gånger kvar att vänta oss snö... NÄÄÄEEEE
Vill vi de eller???

NÄÄÄÄEEEE

Varför ska jag börja känna av min lilla hals nu då?? E de bara för att jag har fått nått att göra kanske... Var å körde MRL nu mä och jag gick hem i träningsbyxorna som går precis under knäna å linne å en munkis, och en scarves... VILL INTE BLI SJUK!!!  Ja menar, jag har ju haft all jävla tid i världen att bli sjuk på innan.. men what ever.... 
Påbörja min validering idag... ska gå mellan 9-16 varje dag i två veckors tid, sen ut på fsk i x antal veckor.. ska bli spännande att se hur mycket jag ska validera i.. Va 6 st som ska göra denna validering. Hoppas på att få komma på ett ställe i närheten av sonens dagis så man slipper stressa som en gnu och kanske t o m kan slänga in ett träningspass efter man hämtat han på dagiset.
Min kraft fanns inte hos mig till 100 % på passet idag men det har ju sina orsaker...

Vi ska väl slappa loss i soffan nu mä Joey Tribbiani... men jäklar va jag springer på dass då.... va ju där alldeles nyss.. shit oxå jaja Tjingeling

Kram på er från Mipi

Jo förrästen.. när man väl tror att våren äntligen är här så kommer det snö!! JApp snö i träden snö på marken snö på takfönstret på dass.. Nääee tänkte jag... jag går å lägger mig igen =((  Sen 12+ å solsken.. hur gött som helst. Stackars alla vitsippor i backen som står.. inte lätt för de när snön faller med gämna mellan rum, men det är ju klart.. enligt bondepraktikan så ska det ju snöa 7 SJU gånger efter vårdagjämningen, så alltså har vi  5 FEM gånger kvar att vänta oss snö... NÄÄÄEEEE
Vill vi de eller???

KALLT!! =(

För att vara april så e de verkligen skitkallt...  regnet kan jag hålla mä om men  kylan  nää fy sjutton va trist...
Igår va de oxå kallt som attans....  Skrev högskoleprovet, och det tar verkligen på alla krafter... som ett nationellt prov!!

Va på barnklädesparty idag hos en vän,  och det fanns massa coola kläder, fast om jag ska vara ärlig så tyckte jag allt att de var liite dyrt!! Så EN t-shirt köpte jag till lillsnutten mä massa limpsadlar på  Om ni minns cyklarna mä limpsadel.. den va skitcool!! (170 spänn) jaja jag köpte ju nått iaf.

Helgen har runnit på.. somna i sängen mä sonen igår kväll å va som en jäkla zombie sen, vilket underbart sällskap jag var för gubben då.. men piggna till minilite så vi kolla på JOEY! Mmm me and joey tribbiani  hihi  å kärleken förstås... <3 <3 

I morron börjar min validering.. spännande å se vad detta ska bli å va de ger mig!!

Nu ska jag fixa kvällmat till sonen som badar mä gubben...

Tjingeling              gösses va jag känner mig lätt!!  ;-)

CLICK

Att en kul film kan vända å bli en så dragedi men ändå komisk.. äähh bla bla bla.... Kollade på Click nu, nej jag har inte sett den innan.. är skitdålig på att kolla på film... kollar bara på DALLAS *flinar* men givetvis va den rolig.... 

Skulle vart på afron idag på eftermiddagen, men jag orka fasiken inte så jag avrt skitlat... så de vart bara 6202 steg idag  legat runt 16,000 annars å de e jag skitnöjd mä.. ska va minst 10,000 har jag bestämt.. men som sagt.. kraften och orken pös ur mig idag...

Ähh har väl inget vettigt att kludda  om så jag ska la slänga mig på kudden å dra stoooora stockar..

Kram på er

ÄLSKLINGENS DAG <3

Mmm har vart å kört afro idag på kvällen... och mrl igår å då var det mycket myycket styrka så det kändesju efter det å nu då.. ja e sååå stel i nacken å axlarna... å vad kommer de inte kännas i morron då?? Det vill jag inte veta om jag ska va ärlig, ska jobba både för och eftermiddag i morron oxå     uuuhhhhhhhhh    men men det ska la gå det mä..
200 situps oxå innan träningen.. kändes bra jiihuuuu   

Vart till staden idag för att köpa present till min kärlek... men hitta inte de han ville ha Babylon5 säsong 4.. så de blev coola strumpor och två korsordstidningar.. JAG E SÅ KASS PÅ ATT KÖPA PRESENTER.. Fattar inte varför jag blitt så kass på det...  va  sketabra på det, fast de e ju klart han e en besvärlig person att köpa till...'
Köpte ett par byxor på H&M strl 44 på VANLIGA STORLEKAR  jeeyyhh det kändes finemang de, MEN de är liiite tighta i midjan men sitter perfa på benen så om 29 dagar ska de sitta bättre.

Fick hit vaktis  idag oxå för att lägga tätning mellan bänk å diskbänk.. inte så tjäckt att det rinner vatten ner på diskmaskinen som inte har nån överdelsplatta som man får köpa till extra. sen så verkar det som om att taket rasar ihop snart i sovrummet.. har en megaglipa mellan tak och vägg.. ska de va så NOOT så han tyckte att vi skulle ringa fastighetsförvaltaren ist.. går fortare om vi gör de själva haha TYYP

Nepp nu e de åter JAG SOFFAN Å TRIBBIANI!!  och kärleken.

Asså detta inlägg försökte jag publicera igår men det ville sig inte  2/4
                                                                                                        

RSS 2.0