I KNEW IT!!!!

Jag sa det jag sa det jag sa det jag sa det!! J A G  S A  D E T ! ! ! ! !   jag sa att det skulle regna på 1:a advent!!! och gör det det?? JAPP!!  ='(
Skulle satt upp mina stakar å stjärnor när det fortfarande var kallt å isigt ute, snö på taken!! *MUTTRAR*

TRÄNA!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  jag fick tränat igår.. trött som en jäkla idiot var jag, heldag på skolan, snabbt till dagis hämta sonen sen till gymmet ge han middag lämna in han i barnpassningen sen byta om och sen upp till passet... jäkla tur att det inte är så varje dag för då hade jag dött!! Instruktören frågade hur det gick för den gravida innan passet började och när jag vände mig om så sa hon: Men hallå det ser ut som om att du ska ha snart haha
Men det är ju 4 månader kvar hahaha  körde passet i min takt låg kanske 1 varv efter som mest haha tar det ju lungt då det är hopp å snurr å grejjer... men det viktigaste är ju att jag var där och va mä! Funderar på ett bodypump pass på lördag!! känner jag motiverad till det hehe

Har på börjat ett nytt grupparbete iskolan och det ska bli spännande!! Forumsspel om kommunikation mellan pedagog - förälder och pedagog - pedagog och ett barn- pedagog  som vi ska spela upp sen ska en anna grupp coacha oss och sen gör vi det mot dem... spännande haha

fy sjutton va jag känner mig blek nu det var lääääääänge sen ja va så här blek så jag får nog ta och sola i morron hehe

natti natti alla

PJUUUUHHH VAD TRÖTT JAG ÄR......

ja jäklar va trött jag är...   värsta jobbdagen haha börja 7,15 på förskolan där jag har timanställning å körde på till 14,15 sen hem å hämta sonen på dagis hem å fixa middag å sen iväg till gymmet å jobba 17-20 så nu e ja liiite mör måste jag säga...  de hade tömt bollhavet så vi städa där... damsög å grejja.. sen skulle ju bollhelvetena tillbaka igen så de va bara att börja skyfla, tur att man har ungar som hjälper till haha  sen ska jag öppna gymmet i morron kl 9,30 så det är snart sängen som gäller...  få lite kvällsmat först å en foffesmörj LER..

Natti natti alla ni

JAAAAAAAAAA  det snöa ju i går kväll... vart jätteglad men kom på sen att mina termokläder e på fsk jag har praktiken på så ja fick plocka mä Xtra byxor till vicket idag...   mm njuer av kylan totalt!!

MVC & BEGRAVNING

Ja vilken dag både glädje och sorg på samma dag... och en underbart duktig liten kille som va med till mvc och sa till barnsmorskan att vi skulle lyssna på bebisens hjärta med en gång vi kom in. Han lekte fint med en korg som hon hade med lite gossedjur och en lastbil, han kom fram till oss och sa:Hej, (tog i hand) vill du köpa en bebis?? haha alla i korgen var bebisar han e för söt! sen lyssna han med stora öron på hjärtljuden och sen gick han till sakerna igen! Bråttom ut sen för vi skulle ju till mormor! Järnvärdet låg på 118 så det är dags att bli bätttre på mina tabluskor.

Sonen skötte sig utmärkt i kyrkan sen oxå. Han satt stolt som en tupp med sin lilla ros i handen och var så redig, okey för att sitta still hela tiden hade jag inte räknat med... Lade rosen så fint på kistan och sne frågade han plötsligt: va e min blomma?? Måste häta blomman!
Så här snygg var han min lille kille:    Mmmm väskan med två bilar i OCH kaninöronen var med in i kyrkan, hade inte förvånat mig om han satt med dem på sig där inne haha

Och denna lilla outfit hade jag:  
Svart längre töjja och strumpebyxer och stövlar. Blev så himla svartklädd så jag fick ta ett lite större silverhalsband och bryta av med.  Min stora kärlek var så fin han oxå! 
Kortet vart visst lite suddigt ser jag nu jaja
Ska köpa ett par lila eller gråa/silver strumpbyxer oxå  det är coolt tycker jag! eller vad säger ni???  till nyår??

Nu e de sängen som gäller! Kramar



DET VAR MIN TUR =(

ja fy sjutton... feber å skit fick jag i lördags, först låg tempen på 36 sen 38 och på söndag morron 36 igen.. och ingen mer feber sen.
La mig i ett varmt och då menar jag varmt bad i lördags för jag frös så in i helvete. La mig hyfsat tidigt oxå.
Pigg på söndagsmorronen så det va ja som gick upp mä sonen. Började skura ur kylskåpet för det behövdes... även om man torkar varje jäkla gång man öppnar det nästa så syntes inte det då iaf.

Hade min lilla prins med mig till praktiken i går och det gick jättebra, han skötte sig som han brukar haha
Förkylningen drar ut på sig men den är inte lika jobbig längre, de ringde från gymmet för att se om jag kunde ställa mig i repan för en va så förkyld så han skulle gå hem men han hörde att ja lät ungefär lika så de fick hitta nån annan, har ju jobbat 8 timmar idag så jäkla pigg va ja la inte på det så att säga + graviditeten ;) men det var lockande för pengarnas skull...
 
nu ska jag gå å nana för i morron e de moffas begravning och innan det så ska vi till mvc å lyssna på vad bäbisen har att säga =) 

nattis alla som läser..  vem????  

ÄR DET MIN TUR NU???

Gubben har legat förkyld  nästan hela veckan..  och nu e de väl min tur då?? känner av halsen och näsan rinner... jag har verkligen inte tid att bli sjuk..
Måste shoppa byxor kjol eller något i helgen som jag kan ha på moffas begravning på onsdag, sen så ska sonen mä till min praktikplats på måndag å va mä mig där, barnen har frågatefter honom, När han skulle komma dit osv och så går jag en mellan tid 8-15,30 så jag tyckte att hankunde följa mä då, vill han inte va kvar får gubben komma och hämta honom =) 

Va på dockteater idag mä skolan, det var kul.. MIKADO  den var bra, en operett, det var vi och en förskoleklass eller en etta.

Sen så hämta jag sonen på dagis och han låg inrullad i sin filt i sin frökens knä, precis vaknat =)  så vi knalla hem.. sen så har vi vart på Liseberg idag, premiär för jul på liseberg, vädret hade väl kunnat vara 100 gånger bättre det regnade men inte när vi åkte och när alla 4 miljoner/miljarder lampor tändes ca 25 min försent, alltid samma visa och ett litet fjompigt fyrvärkeri... men sett å gjort nu!! Sonen åkte nyckelpigan å de va en hel fabrik att ta sig ner i den med den tjocka vinterjackan haha såg nog lattjo ut!  
Tomtarnas värld va vi in till oxå, han vann en andra pris p ahlgrens bilar så den käka han på när vi gick hemmåt. 

nu ska jag faktiskt ta å gå å lägga mig, är ganskaså paj!
 men lite bilder kommer det iaf.
 
 fejksnö ;P

  ett vackert träd =D

 Ett mycket suddigt vackert träd =/

 Besök i tomtarnas värld =)

 Mera tomtarnas värld...


ULTRALJUD =)

Idag så va vi på ultraljud.... ojojoj vilket liv de va på den lille   vinkade så glatt och kicka mamma men Vilel definintvt inte va mä på bild....  ingen linslus där inte haha

Jobbade på Gymmet i helgen, de va lungt men kändes väl inte så jäkla bra att gubben fick fixa farsdagmiddagen själv =) då jag jobbade till 17,30 för att det inte skulle bli så sent, men ja fixade ju marinaden iaf hahahaha

Just nu så har jag kommit in i min supertrötta period.... kan va att vi stod å gjorde pizza förut oxå.. hela familjen va involverad det var mysigt förutom att sonen skulle käa degen från trägafffeln  blääärp så de fick ja sätta stopp för..

Nä om man skulle ta å skriva det som ska skrivas till på torsdag till skolan..

Kram på er

PS   du min älskade tack för att du står ut med mig!!!

JAG VART NÄSTAN GLAD

när jag nyss kollade på smhi -1 grad skulle de va så jag kila ju givetvis till fönstret å kolla och va stod det där då!!??? +4 MOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR   men har haft -2 iaf ...  jag gillar när det är kallt <:0) 

Helgen va det ju halloween och vi hade INGEN stor fest som vi haft innan... På fredagen åkte vi hem mä sonen till mommo och hämta han igen på söndagen och som vanligt hade han INTE saknat oss!! den lilla skitongen!!!  hahah nä det är skönt att han inte saknar oss under en sån kort period. på fredags kvällen tog vi det bara lungt och spelade alfapet  fick stryk för en gångs skulle mmooaaahhaaa på lördagen vart vi å tränade på fm, öppet hus på alla anläggningar. men rätt lungt.. va inne på att köra bodypumpen men den va inställd pga av sjukdommar semestrar mm skit att jag inte har gått utbildningen jeje    men körde lite gym ist.
när vi kom hem så tog vi de lungt somnade visst båda på sängen... mm det var skönt... kollade på döskallegänget.. gjorde oss i ordning och kilade ner på stan.. La Gondola käka vi på, plankstek till mig å pasta gorgonzola till guben men han missa att de inte va nå kött i den haha bara en jäkla massa champinjoner hahaha han fick lite kött av mig...  inget alkoholfritt vin hade de heller *ARG*  så jag *pisk på fingrarna* smuttade pyyyytte liiite på gubbens rövin  bar aså jag fick lite smak i munnen. Cola å vatten för mig...   Sen gick vi till bergakungen å gled in i VIP å satte oss i lounchen å tog en öl å en god alkohålfri drink. sen så kolla vi på rallybrudar. Skinnfåtöljer gratis läsk å popcorn  mmm va man satt gött.. men man kunde ju inte mysa där inneför det fanns ett liitet borde mellan varje fåtölj...  men jääääätte gott om plats för benen  ja det var nästan värt 190:- per biljett.. men vi tog det lite som en julklapp i förskott bion och middagen!!

Är sååå nyfiken hur det ser ut hos vännerna som byggt nytt hus, de flyttade in i helgen... ja vi får åka å kolla nån dag!!

nu e de sängen som gäller är såååååååå trött..
ojojoj va det sprattla till i magen *thihi*
krams

RSS 2.0