SHOPPING =)

vart i väg till Allum idag med min Nanny ;)  och shoppade loss lite.. och jaaa jag vart in i provhytterna.. nannyn sparka bokstavligt talat in mig =)  hitta lite till mig svampbob fyrkant skor till sonen.. rea 150 spänn som hittat =) han vart jätteglad men gladast över kartongen hehe som det var svampbob på..
Hittade kläder till avslutningsmiddagen som e på fredag.

håller på och steker plättar nu oxå... kom på det i sista stund, ska till slottskogen med min praktik i morron och sonen får följa med om det är bra väder vill säga, annars så får han allt gå¨till dagis för det är vernissage där oxå i morron (onsdag) som vi ska gå p vid 14,30. 
själv så blir det kycklingsallad som jag gjorde idag till middag  mumma va de =)=)  känner mig nyttig som faen.. har skippat den jäkla colan i två dagar nu  BRA MIG SJÄLV!!! 

Natti!!

Ä N T L I G E N =)

Tjena!!  ja jag lever´!!  Har ju en nanny nu i nåra dagar så jag passar på att uppdatera då =)=)=)=)=)

Som sagt, den 14 april 13,03 kom våran lilla prinsessa. 3650 g och 50 lång. Sötast i hela världen ;)  nej jag är inte partisk jag är BARA hennes mamma!! Nästan 11 timmar tog det och det GJORDE ONT!!!!   men jösses, det var det värt ;)  de timmarna kändes som 5! Gubben var helt underbar trots att jag skrek RÖR MIG INTE!!! fy va hemsk man var...  Åkte hem dagen efter och det var skönt, sonen var hos mommo så han fick va kvar där till på fredagen så vi fick vänja oss vid den lille krabaten.

Trodde att nu blir det värsta svartsjukedramat här hemma, meeeen  så fel vi hade. Han är en superstolt storebror som verkligen älskar sin syster, det ska pussas konstant och kramas.. Mamma: jag vill titta på .... mamma visa mig ögonen, mamma jag vill pussa på "honom" ja han sa honom haha
 sann syskonkärlek =)

Allt har rullat på i ett hiskeligt tempo, var hemma nästan 2 v sen bar det iväg till skolan och praktiken och prinsessan var ju givetvis med, varför inte, har ju 23 blivande barnskötare i klassen. De slåss om vem som ska hålla, lämnar jag henne till någon för att gå p dass så finns hon hos nån annan när jag kommer tillbaka.

Hon växer så det knakar måste jag säga. hon gick ner till 3400 efter,sen så har hon mumsat på som sjutton, hänger dock inte lika länge i tuttarna som sonen gjorde, han kunde hänga i flera timmar å de va ju jobbigt, fast det hade ju inte funkat nu när man e i skolan...  på kvällen kan hon få tutta lite längre...  nu e dockan uppe på 4300 och 53,7 tror jag de va. Hon är mer vaken än sonen,  han sov sig ju igenom sina tre första månader haha
Prinsessan är idag 5,5 vecka och är jätte stabil i nacken. till å mä hon på bvc sa det.

 Tjena!!!   hos låssasmoster

 3 dagar gammal

 en fundersam göteborgsvd

 syskon

 här ligger far å son å läser godnattsaga. Han är på tältsemester =) 

Jag har precis konstaterat att vi inte har så mycket kort på snultan!! det får vi genast ändra på

  Här ligger snultan  å sover på sin NANNY!!!  det är helt underbart att ha!!  LINA åk inte hem!!!! 

 tösabeten har ju hittat tummen  ajajajaj inte bra =//  men ack så söt!!

Skolan är slut på fredag JIIIIHUUUUUUUUUUUUUUUUUU  ska bli såååååååååååååå skönt, förutom att sonen får gå 3h/dag på dagis, han behöver mer tid där.. jag vill jätte gärna ha honom hemma men han behöver det sociala som han får där.  I måndgas å tisdags hade vi barnHLR i skolan.. bra att kunna, var ej obligatorisk för den kostade 200 spänn, men det var den värd! Bra lärare hade vi oxå. =)))) 
Så nu behöver jag köpa kläder till avslutningen + festen på kvällen... var ska jag hitta detta, får ta med mig nannyn så hon får tvinga in mig i provhytten =)

nepp nu ska jag gå å campa med sonen. undra vad han vill att jag läseridag??

puss på er alla

RSS 2.0