MAMA MIA

Åååhh jag fullkomligt strålar just nu och då e ju klockan 23,20 enligt  min dator =)
Va och såg Mama Mia - Filmen och den var bra, Nej SUPER BRA från början till slut!! Åhh ja vill se igen å igen å igen å igen och ännu mera igen!!!! Hade med mig gubben på den ;-)  så i morron blir de la nån matscho film haha men han e nog ganska nöjd ändå, va på Källarkrogen å käka innan.. filé mignon gorgonzola sås å kroketter.. va väldigt lite kroketter men va fanken.. gör mig inget.. köttet å såsen e ju godast hehe ojojojooj tillbaka till filmen!!!!!!!!!!!!! 

Om det är någon som läser detta och råka va på samma film som jag samma salong å samma kväll så kan ni inte ha kunnat missa att jag satt å skratta alldeles själv!! ja vissa delar av filmen va visst bara jag som skrattade!! Men jag vet att om min vän Z hade vart mä så hade vi skrattat åt samma saker.... där ingen annan skrattar =)  Vi hade sagt att vi skulle försöka komma iväg på denna filmen när vi såg Sex and The City men hon gick på den mä nån annan *fubbigt*  hon skrev på msn att hon hade vart å käkat middag å sen sett mama mia, ja skrev att vi skulle ju gå på den och då fick jag inget mer svar av henne =((((((((((((((   *fubbigt* 

Vi e ju barnfria   jiihuuuuuuuuu   Får man va så gla för det??????  joooooooooo
och vi sov till 9,30  ja 9,30  utan att bli väkta av en sötnos som står å tittar på en å ler ...
han har ju nte saknat oss heller för den delen - SKITUNGE!! 

Övningskörde idag mä............  120-130 ner till Rågelund å playan hahaha satan va ja e grym!! Men de va myyyyyyyyycket trafik men jag skött mig ypperligt!!  NÖÖÖÖÖÖÖÖJ e jag!!  kansk kan få mitt jäkla körkort nångång!!

jaja nu ska jag slänga mig i soffan å slappa innan nudden kallar på mig...  3 glas vin så detmåste bli ett MRL pass i morron, behövs en bokning till bara!!

Kramelikram

VARMT :-)

Shit va ja njuter av värmen... såååååå gött....  
I lördags så drog vi till Playa el rågelund i Åsa och det var verkligen VARMT i vattnet. Älskar havet... salta bad å solen sombränner som man dock inte känner där för där blåser det alltid.. 
När vi skulle svänga in till shellmacken- sandsjöbacka så ringde telefonen.  Ett par polare som vart inne i stan på Mama Mia va på g ner (hem) å kolla va vi gjoirde.. jo vi skulle ju till playan haha så de kom dit oxå  4 vuxna 3 barn så de vart haj lajf  
Själv så bodde jag i vattnet men sonen skulle ju inte bada.. NEEE inte bada   men efter ett tag så tog gubben å bar ut han å snurra han lite och ville han ju inte gå upp ist hahah han e som mor sin hahaha Mammas pojke!!
Jag däremot simma visst på nån brännmanet när jag gick i första gången.. shit va de brändes på benen.. bläärp inge kul  men det gick.. det va värre för de mindre en stackars tös skrek så högt så ja led nästan mä henne..

Sen så kom fråga upp om vi skulle grilla ikväll.. Ja e på sa jag!! R sa jag har ju lite kalla på kylning hehe Gúbben sa men jag kör ju 
Sov i husbilen då??!!  Coolt, ska bara köpa tandborstar så sagt å gjort så stanna vi där å grilla å drack lite kalla... mma va gött och himla trevligt!!

Playan på söndagen mä va tänkt så vi brumma vidare till Torstensvik och såg en annan polare till Gubben på en gräsmatta me sin lille son  så vi vände å åkte tebaka å tjöta lite där, sen när vi skulle åka så ville inte sonen bada, han ville åka hem så då gjorde vi det, va mest jag som vart besviken att vi inte bada.

Vi hade ju fått besök vid 10 tiden när vi ej va hemma äns hahah Kompisar från Oxelösund kom..
Så de vart ju nåra kalla på balkongen, med vattenkrig så att grannarna brevid kika ut haha De e bara vi haha sa ja
Måndagen vart ju Liseberg och det var VARMT!! Mycket folk men inte mer än 15-20 min i kö så de va inte så farligt!! 
Det var himla trevligt iaf...
sen vart vi så paj att vi var på g i säng när vännerna kom tillbaka till oss, de brukar alltid stanna kvar lite längre än oss på liseberg.. vi kan ju gå dit typ varje dag =))) 

Tisdagen ville ja till playan men det kom en miniskur  och så kom jag på att ja måste han en ny sportbh å de e ju ingen billig historia.. 400 spänn som hittat!! E ju skitviktigt att den sitter bra! Å ja köpte en som jag har fast en svart denna gången  champion

Idag så har vi lämnat sonen hos mommo i stugan i lysekil. 5 dagar barnfritt  jeeyyyhh  ;) ;) ;)
Men starten dit vart ju nkte smärtfri, hitta inte plånkan hemma igår så jag trodde att den vart kvar i bilen, men nehee, till willys där vi var igår å fråga men ingen plånka... hem igen å kolla upp i lägenhetetn igen.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH  den låg i suflätten på paraplysulkyn som låg hopvikt under ett bord i arbetsrummet.. men jäöklar va gla ja vart!! Sen så ville sonen kolla film p åvägen så vi satte upp dvdn men hallå det kom ju ingen bild, har ju bara använt den 2 ggr... till coop å byta till en ny.. Ja vi hade ju planen att komma iväg runt 11 å de tar en timme + att köra dit... tror vi va där 15 paaaaaahhh  så stressa i sig käk snacka lite mä mamma visa vart jag lagt de olika grejjerna sen så sa sonen bara hej då mamma hej då pappasom om det inte va något  jahaaa hejdå då.. han hade sagt i bilen hela tiden under våra turer hit å dit: Åka till mommo nu?? Åka till mommo nu??? så han e la mega nöjd hahaha

En sak jag glömde skriva efter ja vart till röngten va att när sköterskerna står bakom väggen där de står när bilderna tas så hörde jag att de sa: DET HÄR SER JU INTE BRA UT!!  Trodde att de skulle ta nya plåtar men han kom ut å sa DÅ VA DET FÄRDIGT!!  Men hallåååååååååååååååååå  va e de som inte såg bra ut.. nu har ju ja haft de värsta seminariumena i mitt lilla huvud: Du har tumörer i hälarna, Du har en alien som hackar sig ut, Du har en spindel som byggt bo där; du har värsta hälsporren vi måste amputera bort fötterna GAAAAHHHH låt dessa hemskheter försvinna
Och svaret kunde ta 2 dager. 6 dagar så han sa ca 5 så i morron borde jag få svar tycker jag!!

Nää nu ska jag sätta mig på balkongen med ett glas rött.... jehööp det var den spinningen det som jag körde idag hahaha

Kram på er alla

RÖNGTEN

Ringde röngten idag för att se om det dröjjer väääldigt länge innan jag får komma in å röngta mina små hälar .. ojojoj  tanten i luren sa:  men vi har ju dropp in så de e ju bara att komma in! Eeehh jaha  jo det visste ja ju iof men läkaren sa inget om det den gången ja va där 4 juni.. så då trodde jag att jag skulle vänta på en tid... shaiiissseeeeee grinig ja vart hade ju kunnat vetat nu va de e för fel på mina onda onda onda hälar.. så jag klädde mig å sonen å spårvagnade ner till Access å röngten... klart på 10 min å sonen va ju sååå duktig där inne, han lyssna på vad jag sa och läkaren. Han skulle stå bakom mäd dom.

Sen har inte vi gjort såå mycket idag.. fyllde upp poolen på balkongen men han ville inte bada när vi väl sprungit X antal gånger med vatten!! han skulle kolla tv sa han , nej lek då mä dina bilar... jo det gjorde han, jag satte mig på balkongen för att läsa min bok: Sjöjungfrun av Camilla Läckberg, den är bra, nu börjar det hända grejjer haha läst mer än hälften..
Men jag vart bländad av sidorna så jag fick hämta solbrillorna men de va för jävla varmt, latheten kom över mig och jag orka inte sätta upp parasollen så jag gick in å la mig på blå soffan.. ja tjena.. gissa vem som vaknar av att ho har en sopborste i nyllet!! MEEE!! inte mer än rätt antar jag,.. tur att jag stängde grinden till balkongen iaf... men ojojoj va de va gött å söva lite, känt mig helt paj idag. Fixar inte värmen!!

Känner mig liite deppig faktiskt. det är vänner som gifter sig i helgen, prata mä dem förra året å da sa hon detta och att de skulle skicka ut inbjudningar och att vi skulle få komma. Men vi har inte fått någon inbjudan. Känns ju lite snopet får jag säga! Innan de fick barnen så frågde hon mig om jag ville va tärna el brudnäbb eller va de nu va om de skulle gifta sig, kul  tyckte jag... så snopheten har trängt på sig, nån hade sett att jag såg lite deppig ut en dag här men sa att de inte va nått speciellt.
Skickade sms när ja va i sthlm å önskade en supertrevlig sommar och vi kom fram till att vi ev ska försöka att ses snart. men inget om bröllopet. varför säger man att man ska få komma och sen ej skickar ut nått inbjudningskort :''''(

Vart till Wolfisland tisdag till onsdag och umgicks lite, efter att vi kom dit sonen å jag , gubben satt snällt hemma å jobba, sista veckan på de projektet nu =))  Kom fram till att vi höll på att smälta bort i hennes trädgård så vi packa in oss i bilen å åkte till nordkroken, en badplats som e långgrund, elelr ja det går i vågor haha grunt och sen liiite djup, inte mycket alltså och sen så går det så en bit ut... sonen e ju lite badkrukig av sig haha men han gick i vattnet iaf, mer än man kan säga om onsdagen när vi återkom dit.. han totalvägra lille killen, jaja jag kasta lite boll mä min gudson så fick kompisen sparka badboll mä sin gudson på stranden.. det var skönt efter ett dopp.

Vi stanna till på Brae Hus när vi åkte hem från stockholm och vi lät sonen springa av sig lite i ruinen där... han hade sovit fram tills dess.

 Sonen och jag nedanför ruinen

 Sonen och gubben på klättringsäventyr

 Sonen och gubben njuter av den underbara utsikten över vättern!!


Ja lite bilder fick jag slängt in.. ska väl sätta mig på balkongen mä gubben en stund och umgås, e ju bara skräp på tv.. ja  visst ja de e ju sommar hahaha

Hejhopp fågelsno....  *piiiiiiiiip*


INTENSIVT

Ja de e va man lugnt kan kalla helgen som gick haha men har haft helt så jäkla underbart skoj.
På fredags eftermiddag/kväll  kom svägerskan mä El Famillia så då va det fullt hus här. Är ju hos mina svärisar, fast de "bor"  på landet så vi e själva här...
På lördag åkte göbben å ja å köpte en tårta, kände att jag inte orka baka någon denna gången. Sen kom svärisarna mä göbbens mormor. Kalas fö sonen som fyller 3 i morron =) Då vart det ännu mer fullt hus.. Duka upp på baksidan i skuggan ;)  jisses va varmt de vart.. ungarna badade i poolen innan alla kom. Sonens lillkusin hoppa i på möran nä de va iskallt i vattnet (enligt mig) sen kom storkusinen och hoppa i mä, men sonen han skulle inte bada.. nääähhää men sen fick vi allt i honom.
I present fick han av kusin å faster å farbror ett coolt "campingbord" mä två stolar å parasoll mä Blixten Mc Queen s där under parasollen intog barnen tårta.. ska se om jag kan få in lite bilder i morrn kanske...   och en gul traktor och en cool t-shirt av gammla mormor + pengar in på kontot och en liten sopbil av faror och farfar då han fick 2000 att köpa ny fin bilstol för innan. Av oss fick han två puzzel, en polisbil, en Halvan bok- Här kommer flygplanet, och en Richard Scarry bok, va gör alla om dagarna?? el något sådan hette den.. man han gilalr den, han fick oxå ett spel- fånga ballongerna.. nu skavi bara se om han har tålamod att spela som man ska och tils det är färdigt spelat haha
Sen på eftermiddagen så kom det Finbesök.. från frillesås haha knacka på haha husbilen, parka de på vägen utan för tomten och där stod den tills idag morse el, förmiddag närmare då de ratta vidare.. AAh typiskt att svägerskan skule mä svärisarna till landet Hoan är ju polers mä dem oxå jue.. då hon inte hitta 100% till landet så åkte svärmor mä i hennes bil.

Gubben å ja grilla på kvällen, finbesöket åt annat =)  drack lite cider å  öl till detta, spela kille på kvällen skratta å hade skitkul, På söndagen så bestämdes det att de skule bli kvar en natt till, Jättetrevligt =))  
Jag drog fram slangen å börja spola av bilen, då flög göbben uppp ur hammocken där han slappa lite medans barnen va i sandlåden eller rusa runt lite över alllt hehe han tvätta bilen å ja sprut avatten på ungar å vuxna haha JÄTTEROLIGT!! filma lite å fota lite där mä så kanske lite kort där ifrån kjommer in oxå, om jag kan hitta deras sladd tillders kamera vill säga haha 
Grilla drack vin å öl sen vid 19 tiden.. Stackars liten, sonen somna på en av deras söners axel.. naa så sött ... 

Idag så har vi inte hunnit göra så mycket, jag har städat efter allt rännades ihelgen.. mer mossa å gräs inne än ute haha men det fixa ja idag när de hade åkt igen.. gick ju fort.
Nu ska jag ner å slänga på en träningsDVD  blir core nu. Ska försöka köra varje dag, nu vart det ju lite sent men det får gå. Lyckades få sonen att somna, Nää mamma inte sova,näähää för du e ju nte trött va!1 Nääääääee
Ja tjena haha 

Jaja hej så länge då!!
Krams   

KAN DET VA SÅ.....

Att jag fått in lite pengar nu???
Ja vi får hoppas..  :-D :-D :-D

Mmmm nä jag har väl egentligen inte tid att sitta här.. ska ju fixa frulle för att sen packa väskorna!!
Ååååh det ska bli så gött att få krypa in i  hjärtats famn igen!! Saknar han något grymt!!!

Hej svejs
Krams från en glad Mipi

ÄÄHH FYY

Ja e verkligen inte på humör för nått... 
ska till gymmet för en grej vid 18, inget pass, något annat..
känner att jag har massa aggressioner i kroppen.. en massa konstig spänning som inte vet vart den ska ta vägen..
Ett boxpass hade vart bra idag tror jag...
inga pengar frör träningskortet ännu =((( 
och akassan får jag NÄSTA torsdag.. bläääähää vill ha nuuuuuuu nä rättelse  MÅSTE HA NUUUUUUU!!
Tycker synd om sonen.. han säger nått jag säger nej han tjötar en gång och jag exploderar nästan... fy fann  känner mig inte som en bra mor idag!! Min stackars lilal kärlek.. gör ont imig när jag gör så mor honom!! Jag vill ju inte!!


NÄR????

Mmm det undrar jag oxå.. när faen ska mina jäkla pengar komma in på mitt konto då!! HALLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  Jag behöver dem nu va!!

JAJA inte har jag städat det jag skulle.. bara plockat lite, ska bege mig upp till dagis  och hämta det som ska hem över sommaren.. alltså allt!! pjjuuuh mycket att kånka på .. tur att man har en lat son hehe

AJA ja får la lägag ner detta nu tror jag 
Kram på er alla som känner att ni behöver en.. jag behöver massor själv!! 

LYSEKIL

Mmmm vad härligt de va i helgen.. mor min kom å hämta mig på fredagseftermiddagen så drog vi till stugan.. Det var såååå varmt men en cider svalna av oss ganska fort ;-)
Sonen satt som en prins i sin nya bilstol som mommo köpt... ja mamma min har köpt en till sin bil oxå så slipper vi släpa när vi ska dit hehe
Det var varmt och LJUST fram till 23 nästan.. sen fick vi änna ta på oss en tröjja å braller.. men de va tre envetna  jäkla mygg eller nått som hann bita mig.. såg det när vi skulle ta kvällstvätten..  på bakarmen precis vid armhålan hade jag tre stora röda märken.. men de klia inte.. Kestine hehe räddaren i nöden.. Tack du Pste... som sa detta till mig!

Jag var ju tvungen att pumpa upp poolen direkt när vi kom fram    mmm en cider i poolen e ju guld.... ler  Dock inget vatten än.. tyvärr så kunde vi bara fylla på till mitten drygt av nedersta ringen =(  men brunnen va inte så full så vi va ju tvugna att spara på vattnet då vi skulle bli 8 pers till där ute... Lillbrorsan mä tjej och hennes familj-mor, far, syster, moster,man och sen kom ju vår storebror oxå.. Det var himla trevligt iaf. Grillade, jag fick min älskade karré hehe och färskpotatis mmm kan de bli bättre. Lite vin på dä mä...

Vi firade sonens 3 årsdag 1,5 vecka i förtid då vi firar den mä mommo &co nu till helgen  mä famror ocg farfar och kusinerna och gammla mormor.. ja de ä sonen som säger famror =))) Men han var inte p superhumör när vi skulle fika å käka tårta =(  han ville inte ha.. hmmm nått e fel mä grabben tänkte ju ja då.. fråga om hanva trött.. ska vi gå in å läsa lite, sagt å gjort.. la oss och börja läsa Halvans Här kommer sopbilen.. men han andades väldigt ansträngt... kände på pannan---- VARM, kokade.. hämta mamma så hon fick känna oxå.. Och det är så jäkla typiskt.. För en gångs skull hade jag INTE mä mig temp, å ipren.. så ut till altanen, fråga storebror om hankunde köra till stan och apoteket.. visst,  på g in dit så slog de mig att apoteket stänger väl tidigt idag-lördag! Vi körde till sjukan direkt.. in och de va ju helt öde... HALLÅÅ  tänkte jag men det rörde sig innan för en dörr så jag gick dit, förklara situationen, fick iprn men ingen temp hade de, "vi har bara två tempar"  jaha vae de för sjukhus då?????? skitsamma tänkte jag.. bara han får iprenen snabbt nu så att han inte börjar krampa, han fick den, de andra hade gått till badet och bada.. vi ville oxå det så mamam va snäll å va kvar mä honom.. Mmmmmmm underbart i havet =))

Hoppa i en snabbis och sen så satt jag upp å tjöta lite sen kände jag att jag va tvungen att bli en ansvarsfull mor så jag gick tillbaka till stugan, han va vaken å lekte.. Fråga om han ville ha mer paket.. men de hade han visst redan öppnat hahahahah  mamma hade stått och diskat och hörde han ropa "MOMMO MEA PAKET" och så rev han upp dem haha sötnosen..
Det han fick i present va han nog väldigt nöjd mä: en stor orange sopbil av morbror å tjej, en grön lastbil mä släp å timmer på av mommo + en silversked till samlingen, en bulldozer av stora morbror, såpbubblor av någon jag inte vet vem av, kanske brorsans tjejs familj...  av liten Grave digger bil, bältesskydd mä Mc Queen, en polisbåt som åker i vattnet mä batterier.. ,memoryspel mä spöket laban det fick han av oss... mer blir de ju på lördag.
han fick tyvärr en släng av feber när vi skulle käka, va inte på nå mega humör då heller =((

Vi käka lite tårta inna vi åkte hem på söndagen så att han fick blåsa då´rå
men han käka ingen tårta heller hahah han fick lite bulle medans han kolla på film å mamma å ja plocka ihop oss inför hemfärden..

Helgen va helt perfa iaf.!!! ja e supernöjd, gött å slippa sitta hemma å uggla själv!!

Detta är ett favvo kort på honom just nu!! Min lilla söta älskling!!

TYPISKT

Ja kanske inte direkt ordagrant men nästan iaf... fick värsta rycket.. jag vill ut och gå.. bara slänga på mig lurarna och gå och gå och gå och gå och gå, precis som jag gjorde när jag va singel och omamma!! Men det ligger ju något helt underbart där uppe och snusar så gott... så jag satte mig på balkongen mä en vasabi Xcider. .den va god, men jag ville ut och gå... Jag saknar dessa turer.. helt oberoende av någon, bara kunna ge mig ut, vilken tid på dygnet som helst.. 21 på kvällen, 6 på morronen elelr 3 på morronen ja vilken tid som helst när gålusten kom över mig... hade gubben avrt hemam så hade jag gått ut och gått.... men cidern va god!!! ;)

Sonen och jag gick till lekplatsen när vi kommit från dagis, hem å hämta grejjerna å upp.. jag hade köpt en kycklingsallad.. för varmt att käka varm mat tycker jag...  han fick oboyplättar men va me rintresserad av att leka.. satt en kort stund bara.. det gick inte att va där... övertala en motvillig kille att gå hem och hämta pengar å köpa glass, det gick han mä på.. en stor sukeladglass skulel han ha.. jehööp...... 
väl uppe igen så hämta jag ner poolen, var för lat att tömma ur luften sist vi hade den så ja la bara upp den på vinden.. och börja springa mä megagrytan och hinken mä vatten... mmmmmmmm  va härligt han hade det där.. spritt språngande naken åla han omkring i poolen å skvätte ner hela mig, men hallå det var himla gött... själv hamna jag där i mä sen.. hade ju bikini p mig under linnet... 
Kvällsmaten avrt korv mä bröd och han käka som vanligt tv-tre små bett i körben och sne skulle han ha mer ketschup i brödet... det resulterade i att vi hade brösmuler i hela soffan.. vi kolla på Extreme home make over... han  tyckte att grähinerna va coolast                                                          så klart  =)))))
Bada killen i badkaret hehe och sen i säng, läste favvoboken Pedro och sen så läste jag inte mer,.. va sååå trött.. han vände sig efter en stund å somna.. jag oxå om jag ska va ärlig.. mmmm va gött de va!!

Ska väl sätta mig och flumma bort i soffan en kortis inna jag nattar mig själv.

Tataaaaaaa 

LISEBERG

Tog oss en tur till Liseberg efter dagis.. PUUUUUUUUUUUHH va varmt å klibbigt de va då.. fick ju bli ett par turer i cirkusexpressen.. tre gånger på raken för att va exakt men inte en enda gång hamna vi i en BLÅ vagn.. stackars lille kille.. helt förstörd... JAG VILL ÅKA BLÅ VAGN!! Förklara det för en snart tre åring.. men det gick bra när det väl startade.. vi hamna alla tre gångerna i en ORANGE vagn hahah mysko!! grodorna fick en tur oxå farfars bilar å drakbåtarna och fisketuren och han skratt som vanligt!! glass och popcorn. Efter sista turen i cirkusexpressen så sa han köpa cocorn så då gjorde vi det.. Vi kika p hela föreställningen i lilla manegen och han satt fint hela tiden..  så en bio känns hyfsat nära nu för hans skull...

Ska faktiskt snart gå å lägga mig.. ska upp 6 för att lämna in sonen 7,30  ska ju få uppp han oxå, han e ju som en värsta tonåring!!
Fy sjutton.. jag måste städa i morron!! VILL VERKLIGEN INTE!!!!!!!!!  Lillebror och tjej med syrra ska ev sovahär fre till lör så jag får ju städa då va!!
jaja fixar de i morron!!

Tjelleveppen alla niiii där ute i etern!!
K R A M ! ! ! ! ! !

TA MIG FAEN

Sommaren är här igen!! Är den här för att stanna?? ja det blir den stora frågan.. time will tell
nu ska jag ut på balkongen å sola!!  mmmmmmmmmmm  I love it

Tjelleveppen..

Älskling, vart är du... jag lägger mig på balkongen nu!!

RSS 2.0