TRÄNING

Känner att jag har vart skitduktig idag, först på morronen så körde jag mitt gymprogram + sjukgymnastövningarna och sen p eftermiddagen så körde jag mrl, men tyvärr så var barnpassaren försenad med 5 min och det gör så himla mycket, vi ska kunna lämna in barnen  tio  minuter innan passet börjar och nu vart det fem min försent, kom in mitt i uppvärmningen och man kom inte in i det riktigt kände jag.. vi var ett par stycken typ fyra el fem som kom in sent...  två gick, en för att lämningen blev tokig då vi var stressade och hennes son vart jätte lessen en annan tror jag va för att det blev så fel.. uppvärmningen e ju a och o..
men iaf jag körde på, konditionen va lite si å så kände jag =((( men styrkan gick skitbra!!

Fick beröm av min kollega som e gruppträningsansvarig idag.. hon tyckte att jag va såååå duktig som träna så mycket... " ja jag har ju massor som ska bort så jag måste" gubben tyckte att jag vaför snabb mä att säga att jag har massor som ska tränas bort... varför kan jag inte bara suga in berömmet.. Ta en komplimang rakt upp å ner... alltid praa bort den.... jag blir galen.. gubben säger att jag klankar ner på mig själv för mycket, inte kan ta in det positiva som folk säger till och om mig!! Måste bli bättre på detta!!

nepp nu ska jag upp å kura in mig i gubbens täcke å kudde å läsa Tyskungen!! Bra bok!

Och förrästen.. den där jäkla lönen som kommit in på mitt konto!! Den va min från förskolan, men den skulle jag ju inte få förrän på torsdag 3 juli.. tjoohoooo  köpte tågbiljett idag... ååååååååååhh va gött det ska bli att bara draaaaaaaaaaa

Puss och kram

SEX AND THE CITY

Mmmm inge kul att va ensam igen... men det är ju bara för 1,5 vecka, gubben åkte upp till fjollis idag. vi gör han ev sällskap senare.
Känns redan nu lite ensamt, hur ska detta gå då?? Ja jag får la begrava mig i träning antar jag och att umgås mä sonen!

Va på bio igår med en gammal kompis å kolla på Sex And The city, åååååååååååhhh va bra den va!! En ny favvo film så klart!! om man älskar serien så kommer man att älska filmen, lite snyft snyft vart det ju men en jäkla massa garv oxå. 10 av 10 möjliga ger jag helt klart. Mr Big, you are the man!! men ingen kan ju slå Joey Tribbiani hehe
När det var ca 30 min kvar av filmen så slockna bioduken å lamporna tändes.. jeehhöööp tänkte vi då.. kompisen passa på att smita ut på dass och då sa de att det skulle ta ca 10 min innan filmen kom igång igen och det sa bara svisch så va halva salongen tom... pinkepause hehe men peppar peppar jag slapp kila dit...
Ialla fall detta va skit kul att komma ut å gå på bio mä henne, skulle gått i fredags egentligen men när jag skulle boka två platser så försvann de framför ögeonen på mig och sen fanns det bara nåra platser ej ihop då lite utspritt.. kul då, då kan man ju nästan gå själv direkt.. så det fick bli lördagen, första gången på evigheter, ja ett år iaf som vi träffades TVÅ gånger på samma vecka. Skittrist verkligen.. men men så blir det ibland. 
Vi bestämde att vi skulle gå på Mamma Mia sen när den går.. biofilmen alltså.. vi skratta åt trailersen så den bara måste va bra!!  

Alltså helgen har bara flötit iväg....  va till banken i går, ja påen lördag men MIN bank har öppet!!!  *flinar*
Har ju fått in en lön på mitt konto som ej är min och det är ju liite synd om personen som inte fått sin lön. Kan ju va en timlön å den va ju inte direkt stor heller!! Och de va fler än jag som kom på idén att gå på lördag.. jiiiiiiiiiiiisus va folk de va!! men det gick fort ändå.. men hon kumde inte hjälpa mig å se var den kom ifrån så hon skulle kolla upp detta på måndag (imorron) och ringa mig sen. Kanske e nån som tycker att jag behöver dessa kronor extra.. iof det gör jag hahaha

Efter att gubben åkte iväg förut så kila sonen å jag upp till lekplatsen, han lekte å jag satt på filten å läste, en liten picknick hade vi...  sen så börja det stänka lite så vi plocka ihop oss å kila hem... damsög lite, typ kök tv rum å hallen... sen käka vi pankisar som vart kvar sen i torsdag men han käka en halv kankse å sen resten SYLT, Sylt i mängder hahahahha  han kommer se ut som en syltkorv snart, sån refillkorv hahahaha ....
Han var inte svårsövd för han somna efter en bok, och det var inte PEDRO, som e hans nya favvobok, handlar om ett litet flygplan.... jaja nu ska jag slappa i soffan lite tänkte jag!!

Ha en underbar kväll allihopa!!

Puss och kram ses på stan


MIDSOMMAR-INSKOLNING-LISEBERG

Midsommar firade vi nere i Frillesås och det var kanontrevligt!! Dans runt missommarstången, fiskedam, sell å nubbe (päronvodka)  sen på kvällen vart det grillning och jag fick äntligen min karré hehe göbben käka fläskfile..  massa färspotatis å sallad Tzatzikin å vitlöksbröd som vi köpte på willys i frysdisken va hur jälla gött som helst, det blir de mer av en annan gång ;)
Sonen hoppa runt på deras studsmatta å han har blivitväldigt duktig på detta nu.. hoppar ordentligt å sprang runt mä de större killarna. trött som en gnu men skulle ju INTE sova, men jag fick in han å kompisen dotter gjorde oss sällskap i sängen när vi läste saga, båda somna så gott... Jag sov i deras soffa, gubben å sonen lånade en av deras söners säng. Höll igång till 03,30, ja jäklar att man klarar av det igen det trodde jag väl aldrig, MEN jag tog det hyfsat lungt mä spriten, skulle dricka cider tänkte jag men det vart vinet som hägra mest haha hade ju en BIB mä för att ha till maten, men den stod ju som lägligast på bordet brevid mig å cidern fanns på andra sidan bordet å vi satt längts in hahahaha Spelade JAG HAR ALDRIG... och de va ball.... vissa av  oss hade kanske lite att förklara för sin respektive hahahahha så jäkla ball.. senare på kvällen kom det lite mer folk å de va skoj!! 

Ppå midsommardagen gick vi till ett par som fick en liten kille för typ 6 månader sen och vi har ju inte vart där å grattat *pisk på fingrarna* men då vi visste att de kanske skulle kika över så hade jag köpt en mega söt groda.. fika lite där, de höll på att fixa till somamrstugan som ligger brevid hans mor å fars hus. .en charmig liten stuga. 
Vi käka pizza sen till middag och de va gött....   Åkte hem sen å slappa alla tre. Sonen va nog lite paj fortfarande trots att han sov i bilen hem.

Va helt inställd p att spinna på söndagen men det var ingen.. knepigt, sommarschemat börjar ju knte att gälla förrän i måndags, jaja vi fick gå upp å köra på gymmet i omgångar, ingen barnpassning heller nu på söndagar =(  men det gick ju bra det med!!

Har ju gått "inskolning" på gymmet oxå, i receptionen.. om avtal, säljteknik mm det har vart skoj.
Öppna själv för första gången i onsdags förra veckan och de va spännande.

Va på liseberg idag, skulle egentligen kört 75 min MRL men hoppa det, benet värkte oxå lite, men iaf, en killpolers ringde mig idag, och knäppt nog så tänkte jag på han idag mä, då Mustasch spela på Liseberg. vi hakade på men åkte in lite tidigare så att sonen fick åka lite... cirkusexpressen, farfars bilar, små grodorna, flygplanen, kaninresan (blääärp) fisketuren och den gick åthelvete så fort hahaha men sonen skratta iaf å de e ju huvudsaken!! LEr cirkusexpressen igen haha
Blev lite tjenis mä vakten intill världshusets uteservering.. kila ut å in ett par gånger med sonen.. Han va trevlig!!

Nepp får la väcka gubben som slaggar på soffan å byta sovplats...

Puss och kram ses på stan!!

BULLAR Å TZATZIKI

Ja vilken jäkla blandning.. vart ju nästan så att bullen smaka vitlök!! men bara nästan!!
Goda bullar, sonen gjorde sin egna lilla plåt, men tyväär så jäste de inte så mycket, för mycket mjöl, men de e ju hans EGNA!! Och de är ju det som e de viktigaste!
Tzatzikin vart ju nästan bara för perfa!! Känner mig mega stolt!! hoppas att den e lika god i morron, men då har den ju fått stått å dratt till sig ordentligt!! 

Midsommara firas nere i Frillesås hos de galna människorna *fnissar belåtet* Ska bli sketa skoj, en jobbar nu i natt å går av vid 6,30 så de behövs nog inte många jordgubblime till henne hahahahahha  *skojja*  

Har ju gjort tzatzikin till alla som vill ha... melon har vi en hel mä oss oxå, mest till alla barn, nåra som kommer vet jag inte brukar ha med så att andra kan få av.. se hur de blir denna gången då!! men jag har mina anor...   inget negativt, men om de ska ätas av andra så får man ju nästan bjuda igen lite oxå! tycker jag iaf!!  men men nu ska vi ha jätteskoj å kika på regent som faller.. ska kolla smhi snabbt bara mm sol mä regnskurar.. KUUUL  NOOOOT!
Ni ska jag slappa tv nej jag måste pussa på lillkillen innan han somnar jue 

Puss å kram ses på stan

MONSTER JAM

Ja de va riktigt grymt bra!!!!!!!!!!!!!!
Vi bestämde nästan direkt att vi ska gå nästa år mä!! Sonen va duktig i längden mä öronproppar el kåpor!! Pilla ur propparna å jag fick ej hålla för hans öron och inga kåpor till en början. Men det höga ljudet när de gasa upp verkade inte störa honom men va fanken  jag pilla i å han pilla ur hahahaha
Han skulle bara sitta i mitt knä =///  jag fick ont i benen för de va liite trångt, folk på båda sidorna av oss, vi hade ju bara två stolar oxå, soen gick in gratis om han satt i knät, visst sa vi det kör vi på hahaha  men vi flytta högre upp på läktaren så att vi hade EN HEL RAD SJÄLVA!!! så då kunde ju sonen röra på sig lite + att han fick en egen sits. De va han nöjd mä... När de kom till den sista delan av monster jamen så va de freestyle coolt hehe  då satt sonen å bara vänta på att El Torro Loco skulle köra, han hade fått en sån leksaksbil å den tog vi fram när vi hade flyttat upp oss, och den spruta ut rök genom "nosen" å detta tjöta han ju givetvis om hela tiden sen å då missa han när den bilen krascha haha. Vi stanna på Halta Lottas krog å käka efter å är rök å rök å rök de ur den stackars bilen sa han hahaha stackars de andra gästerna för han va ju så uppspelt han satt ju inte stilla, satt å hoppa på stolen, men de va för att han va kissenödig.. han hade ju iof blöjja men ändå.. vi gick å kissa å sen satt han såå fint men det rök fortfarande ur nosen på den hahaha

Han va torr även denna morronen så nu ska vi säga till på dagis att han kan vila utan blöjja.. men de kan ha den på om de vill.. hehe men helst inte ler..

ja ja nu ska jag kopiera arbetsgivarintyg!

Puss å kram ses på stan


JAG BARA MÅSTE

Berätta att natten till idag så sov våran lilla son UTAN BLÖJJA för första gången!! Och han va så torr å fin så!!
Så nu gör vi ett försök i natt mä! Han har druckogt saft innan, jag tog mä han upp till övervåningen så satt vi å käka popcorn som han förövrigt önskade till frulle men de sa jag ju givetvis nej till.. haha sötnosen!! så vi hade lite lördagsmys han å ja medans gubben kolla fotbollen. Nån va ju tvungen att underhålla lillkillen så jag kände mig mand då jag tycker att fotboll e så jäkla trist att kolla på. Visst e jag intresserad av att veta när de blir mål odyl men se nej nej nej.. kanske i stan mä en storbildstv å lite cider hehe

Nepp nu ska vi mysa lite!!
Trevlig helg alla!!

Puss å kram ses på stan!!

Jo de va sant.. va å körde MRL idag vid 10,30 och det gick så jäkla bra trots att jag drac en fyra fem glas vin på kvällen innan.. hmmm det får jag nog fortsätta med hahahha  NOOOT!!

VAD HÄNDE??

Hahaha ja inte fanken vet jag!!  Nu e de ju ett tag sen igen... hmm vad har hänt??  Ullared med en väldigt god vän och det vart ingen så farlig historia för mig, dryga 1000 spänn som jag kanske egentligen inte hade råd med, men jag var ju tvungen att hitta något till mig att ha på mig när jag skulle på Singing In The Rain....  och visst hitta jag  något, men kanske inte det snyggaste, men jag får la va nöjd. En massa fillingar till sonen. en UVdräkt som han ska ha på beachen så han inte bränner sig, men va fanken han har ju mammas pigment hahahaha mammys boy!!

Vi åkte å  lämna sonen hos mommo i stugan i Lysekil på fredagen och grillade sprang i bikini på tomten med en jäkladrake som inte ville flyga, men fläsket fick sig en tur i det fria iaf.  tur att ingen ser in på tomten  hahaha stackars grannar. Tog av sonen blöjjan när vi kom dit och sen så gick han utan hela helgen förutom på natten, men han e ju torr på morronen så det är väl dags att sluta va så feg och testa utan!! Han klara sig jättebra så nu e de bara blöj på natten som gäller. *stolt mamma och pappa* 

Hem och duschade å tog spårisen till scandinavium å kolla på Singing In The Rain! Sketabra!! Rekomenderar verkligen denna musikal. Cleas Malmberg och Maria Lunndqvist va klart bäst, man skratta hjärtligt mest hela tiden! Detta var gymmet som bjöd på! Man tackar och bugar! Efter musikalen så drog vi in till avenyn och ett par cider på Bryggeriet, konstigt, jag kände mig lite gammal hahaha i vårat sällskap iaf haha men va fanken ju äldre desto visare eller not!! =)))))

PÅ lördagen tog vi en liiten sovmorron, passa på när sonen inte va hemma, men kan man sova då eller?? eller joo vi käka ju frulle kl 11 tror jag, sen så bar det av till Liseberg och mötte upp en del av gänget från Frillesås, tjejjer å tjejjer å två små killar hahahahah å min gubbe då haha  Vi kände att de va himla gött att gå där utan en son med väldigt mycket spring i benen och framför allt slippa vagnen. Vi tog en tur i balder, kållerado, där givet vis jag fick allt vatten på mig men kjolen va snabbtorkad, när jag va torr igen så var det dags för flumeriden och den ska vi ha upp sonen i hahahah stackars kille!! Jukeboxen tog vi en tur i oxå, där åkte jag själv i en bil och satt och skratta helt hysteriskt alldeles själv haha That´s me!! vi va visst lite breda över arslet kompisen å jag för hennes son satt klämd mellan oss, tycker egentligen inte om att åkasjälv men hade ju ball ändå!!  Sen så fick vi dra oss hemmåt å handla för lillebror och sambon skulle komma. Vi grilla å hade det mysigt. En del jordgubbs/limecider vart det vin till maten och en päronvodkadrink, mumma! Spela uno, sketgubbe (vänd10an) sen  kanske det var nått mer menjag minns inte!! PÅ söndagen så slappa vi på balkongen å spela lite kort, drack litervis med vatten och sen käka vi kebabpizza med pommes på hahah och den satt som en smäck hahaha
Mommo va hygglo å körde den en timmes omvägen för att lämna av sonen och han vart sprudlande glad när han kom hem, men sa inte så mycket förrän vi kommit innan för dörren. 

Har tränat bra denna veckan tycker jag, måndags Mrl tisdag gym  onsdag gym och step idag slappar jag i morron jobbar jag hela dagen sen på lördag blir det mrl för det har jag bokat upp mig på nu! 

Nepp ska väl hoppa in i duschen efter att jag fuskat i solariet *fy fy fy fy fy fy fy* som om jag behöver det haha
Har haft så jäkla ont i mina hälar så jag har ju vart till läkaren, fick ingen kortison men han ska skicka remiss till röngten. och när får man komma dit då?? Om tre år eller?? efter vårdstrejken!! fyttefan men ska ringa å kolla om de vet på ett ungefär hur lång tid det tar innan!! men idag så har jag en kanonbra dag med hälarna och jag e inte lika stel alls som jag vart de senste veckorna. Gubben såg direkt på mig att jag mådde bättre!! Känns underbart!! Jiihuuuuuu

Naae kanske ska gå upp å göra gubben  sällskap på balkongen innan jag duschar *blink blink*  

Hej svejs alla galna människor där ute i etern!!  

LITE BLANDAT

Tiden rinner iväg som jag vist alltid verkar skriva =P
PÅ denna tiden jag inte skrivit något så har de hänt lite blandat.

Jobbat lite när de ringt efter mig, alltid trevligt, jobba igår, 8,5 h det var nån slags blandning av mellan och sent skift när de behövdes =)

Vart till tyskland mä den STOORA bilen i förra veckan men två tjejpolers och shoppa lite, som vanligt så köper man mer än vad som e tillåtet i ekonomin. Hade ju suttit gubben å jag och förbeställt på Calle och det var en del man fick ta bort från beställningen för när vi kolla på slutsumman så hajja vi till.. "en sån å en sån.. men va e detta, en sån testar vi, shit va billigt vi tar en till " ja så lät det lite hehe
Vi gick upp 03,00 och hämta den andra polersen 03,30 sen så bar de iväg.. jiihuuu  to tyskland. Stämningen va på en trött nivå när vi började rulla men vi höll modet uppe, jag som inget körkort har satt säkert hehe men de va bara en som körde dit å hem, som hon sa så va de hennes tur hahaha men min tur kommer när jag fått körkort ehhe å de dröjjer väl =(( 
Så nu har jag lekt turist då jag aldrig åkt över öresundsbron.. men den va inte så hög som jag trodde paahhaa  och fota haha Last exit in sweden hahahahaha
När vi vart till Boardenshopen så köpte jag vin till min lilla älskade mor.. hon fick sätta in lite pengar till mig för det hade dragits pengar som inte skulle ha dragits och ja ej fått pengar från försäkringskassan. så hon satte in 500 extra så jag skulel köpa så många BIB jag kunde för det. När jag sen ringde och sa att de vart 8 BIB för 500 Ojoj  nu slipper jag va törstig i sommar hahahaha...
När vi kom ut från calles och hade bet våra beställningar å köpt liite extra och fått ut våra pallar mä gottit på så fick ju jag mig ett gött skratt.. min pall va den minsta av alla som jag såg när vi stod där, den va änna lite mesig hahaha men va fanken... får shoppa mer nästa år hehe joooo det skulle jag ju skriva.. när vi fått in allt i bilen, m2 du e grym på att packa bilen, så gick första lommen.. en jordgubbs lime cider  DAAAMMMNNNT va god den var.. jäklar  TILL SHOPPEN!!! sa vi i kör alla tre och det vart två lådor till sånna sen åkte vi hem..  Humoren sjönk lite efter varje cider vi drack  det var 4 el 5 för mig nån/nåra fler vart de för hon i bak hahahhaa
!!!!!STABILT VA!!!!!!

Vart på Kick off mä gymmet i lördags   beachvolleyboll  och de va skitskoj.. satt på torget å vänta på en buss som de hade arrenderat.. å välk inne iden kom ölen å cidern fram  collt helt i min smak hahaha  det av kul att få se va de va för folk som jobbar på de olika anlägnningarna, jag har ju alltid trott att de vart ett speciellt slags folk som jobba på gym,  lite rätt hade jag iaf.. fick en del blickar på mig...   avsmaksblickar om jag säger så. .redan på torget i stan så konstaterade jag att jag va tjockast!! och det förblev jag resten av kvällen... jag gick vid 23,15 ungefär tror jag den va. kände mig lite malplacerad. jag försökte prata mä folk de svara lite kort.. kanske ett minileende sen vart de inge mer.. Va fan hade jag där att göra... vänta bara till nästa gång, då e jag förhoppningsvis 10-15 kilo lättare.
Överlag så hade jag det skoj, wollybollen va roligast!! men min handled har ballat ur  är lite svullen men de e la så när man ska stila å hoppa upp å smascha hahahaha

Vart lite avis då gubben å sonen for ner till playa del frillesås å skulel bada.. men de badade inte haha
åkte ner på söndagen igen å då va ju ja määää...  stod å samla mod till att ta av mig linne å kjol å sitta i bikini.. äääh va fanken  de e ingen som känner mig här tänkte jag, men tyvärr så kommer jag  ju tillbaka dit.
Iaf så badade jag sonen totalvägra.. han har blitt en liiten chicken hahah naaaj inte min sötnos.. gubben bada inte. Sen kom det ner 3 vänner och vi gick och köpte glass.. vattnet i de små fontänerna va mer intressanta för sonen.

Fått tummen ur att ringa läkaren för mina hälsporrar. fick en tid 17,20 i eftermiddag!!
Nu e de dags att fixa frukosten till mina två  älsklingar.

Pussochkram ses på stan

RSS 2.0