NEEEEJ

Jag har gjort nått jag aldrig trodde att jag skulle göra!!! I tisdags så vart jag in till Team sportia å jag köpte ett par av de fulaste fulaste fulaste tofflor man kan sätta sina små söta foffar i!!!!  FOPPA!!!!!!!!   Damn va jag har gnällt över dessa gräsliga saker! Ja jag skall  ju aldrig ta på mig ett par sånna i hela mitt liv!!  Yeah right  dit jag går går mina FOPPA!!! Azzå så här tänkte jag.. E de så sköna som alla säger.. Jag har ju problem mä mina Hälsporrar å det känns kanoners att gå mä dessa GRÄSLIGT FULA FOPPA!! Så i morron när jag ska fika mä en vän så ska jag köpa ett par till så jag slipper kånka dessa fram å tebaka till jobbet...   De säljer ÄKTA crocs till halvapriset alltså 249 spänn så jag ska ta mig råd å köpa ett par till som sagt var... nästan så jag inte vågar erkänna dett jue!!

Jaja jag får la ta mä mig foppa upp å hänga lite tvätt... ler    Nu e de inte Me and Joey Tribbiani längre ^*Sorrryyyy*  nu e de Me and Foppa... ;P

JÖSSES!!

Det spricker i träden marken grönas, knopparna frodas, snacka om att våren e tidig!! Det är underbart men kanske lite synd, när kommer hösten då? I augusti??  Hoppas det löser sig!

Sonen knallade hela vägen till dagis, och vi hann mä att sparka lite boll innan vi gick vidare oxå, det hela tog 30 min cirkus! men vi va ute i god tid, vi brukar komma iväg vid 9 då han egentligen ska va där. De va lite kaosartat på dagis, det var en ordinarie personal och en vikarie. Sen på andra avd så gick en personal hem för hon mådde inite bra, såg ju inte direkt kry ut heller..  Fick nästan lite dåligt samvete då jag lämnade honom, men han har ju rätt att vadär och jag ska städa hela palatset. Det aär nu elelr aldrig + att jag ska hinna duscha å söka jobb innan kl 14 då han ska hämtas. jaja Med andra ord har jag inte tid att sitta här! Verkar som om att kärleken kommer hem till helgen!! MMMMMM HÅNGEL!!!!

Dags att valla snabeldraken!
Kram  på er!

SPÖKAR??

Satt precis å funderade på dagens överskrift..  och det rasslar till å knäpper på övervåningen..  spökar det kanske??  Kläderna på gästsängen som lever loppan?? Sonen som smyger runt?? Pappa som spökar.. ja det kan va precis va som helst..

Har gjort minsta möjliga idag.. jobbade 11-14 sen hämta jag skrutten på dagis, skulle egentligen gått till Slottskogen å matat fåglarna, men får man mata dem där?? minns inte å lämnade brödet hemma tillsvidare. Det blåste verkligen storm ute.. sulkyn drog iväg i 20km/h å jag skojjar inte!! sonen sprang efter å ropade vagnen vagnen....  haha så söt han e... Knallade till brandstationen  för att se om vi såg nåra brandbilar men garagedörrarna var stängda så vi kollade på tre stora traktorer som står längst vägen! Mamma titta på tooora traton!!! Toor traton titta mamma!! hehe Vi gick å köpte pitabröd å käkade färs mä dä... han åt runt pitabrödet.. jag åt mest färs å grönsiskar...

Älsklingen ringde precis oxå  va på G till Roslagsbanan för att åka "hem".  Han hade vart på en 2½öl mä massa datanördar mmooaaahhhaaa fast den tradionella 3D-ölen e ju i morron... så då blir de mer öl  ler... det är rätt.. han får passa på när han e där uppe å kan gå på dessa. Kanske fixa mer jobb oxå! 

Nää fy vad jag känner mig lat... skulle ha damsugit idag.. elelr ja typ varje dag denna vecka men jag får la ta det i morron när jag lämnat skrutt på dagis.
Fick ett litet ryck å sopa köket å hallen iaf. men får ta mig i kragen. Kom på ett sketabra städschema men när jag sen tänkte lite till så måste jag ju städa det som ska städas de dagar.. det måste ju göras.. paahhh som om att jag kommer att göra det.. eller vi hahah men det är ju faktiskt värt ett försök!!  nää nu blir jag bara ännu tröttare bar ajag skriver om det.. ska väl gå upp å snosa lite p min lilla kille som ligger i min stora killes säng haha Mamma läsa bussen bassa ligga pappas säng sova. Jeehööp ja men do so sa jag då.. vi får passa på när gubben e i sthlm haha mysa mamma å son!

Glömde väga å mäta idag så det blir inga siffror denna veckan.. vi kör på nsäta vecka ist!! Säger supergrattis till Zupermom och hennes MEGA minus!!  Go girl!! I want the löpband!! hehe

Nattis alla


TUNGT

Ja denna gången kändes det extra tungt när tåget lämnade stationen, det kan vara för att sonen sa "pappa inte åka tåg" upprepade gånger å ja såg hur ledsen han blev men han ville visa sig stor och inte visa nått.. själv så brändes det bakom ögonlocken, det ska jag inte sticka under stolen med. Men det avr bara att bege sig till gymmet.. skulle spinna kl 16 och det gick ovanligt lätt med tanke på hur jag kände mig i kroppen, jag sov ju inte som jag hade tänkt när svärmor va nere å tog hand om lilleman. Gaaaaaaaaahh att jag aldrig lär mig att ta det lite easy.
Ja ska väl kanske nämna att gubben åkte till stockholm för 5 veckors jobb.. vi ses först till påsk alltså om  4 veckor.. och det känns ju inte lättare för det.. men HOPPAS HOPPAS att han kan följa mä ner på fredag när svärföräldrarna kommer på visit  igen ;)  ja de ska passa på att hälsa på barndomsvänner när svärfar ska jobba i gbg en dag... gubben prata på att han kunde åka mä ner å sen ta bilen upp igen på söndagen... då de andra blir kvar till på måndagkväll...

Ringde å¨beställde en sallad när vi kom från gymmet oxå.. Fråga hur lång tid då jag ville ha de n hemkörd.. "det vet jag inte, vi har mycket att göra" fick jag som svar Paaahhh hmm inom en timme kanske??  "vet inte"  men tjena.. men den kom innom en timme iaf. sonen skulle ha gröt till kvällmål så de fixa vi innan å sen när det ringde på dörren så woow mat sa han då så vi mumsa sallad båda två sen raka vägen å borsta tänderna å marsch i säng.. läste 3 korta böcker för han sen mös vi å där somna han mä händerna om mitt ansikte.. Mitt lilla älskade hjärta!! 

I morron blir det en lååååååååång dag för bäde sonen å mig själv.. jobbar 11-14 sen till dagis å hämta lilleman till gymmet å käka middag... ska jobba 16-20 i receptionen å sonen får "klara" sig själv till 17 då barnpassningen öppnar å va där till 20 så jag har bokat in han i 3 timmar i morron och det är maxtid på 2 timmar men va gör man inte *ler*  sen på tisdag ska jag jobba 17-20 sen e de möte 20-21 å sonen ska va mä hela tiden igen.. onsdag ska jag spinna på kvällen så då får han va där igen men bara en timme jobbar 11-14 då oxå, men då e han ju på dagis.. torsdag 17-20,30 fredag jobbar inte.. ska tacka nej då jag jobbar på lördag, hoppas han kan va mä farmor å farfar då..
 Nää nu ska jag gå å lägga mig i den stora tomma sängen å sniffa på gubbens nudde!! å drömma om honom!

I morron e de en ny dag å en ny vecka å nya tag mä vikthelvetet *ASG*
Kram

LITE SIFFROR KANSKE ;)

Våren har kommit lite idag mä.. det knoppas i buskar å träd... rhodedendron knoppas oxå...  fast vintern kommer igen i mars tror jag.. men hoppas INTE!! Solglasögon på I LIKE THAT!!

Vart å gymmat lite idag, kört sjukgymnastikövningarna mm solat och vattenmassagerat!! Underbart =D
ska jobba i receptionen i kväll 16-20 el 17-20 det senaste blir det nog =/

Svärmor kom i går, så sonen å ja mötte upp henne vid tåget, min avlösning är här *LER* han e inte på dagis nu när hon e här.. de har så kul så. Tåget va försenat 45 minuter då en banarbetare blitt påkörd av ett mötande tåg... och få fram en ny lokförare kan ju ta en stund. Så sonen å jag fikade på stationen, köpte glass 2 kulor var.. mm det var gött det, tog hallonsorbe (dock ingen chokladkaka mä flytande fyllning *blink blink* ) och en vanilj mä chokladsås och chokladkaka i, azzå den är drömmade god!! men farligt..
Men oki vikten får sig väl en törn, men det bjuder jag på...  Spinnade i måndags.. Härligt, skulle göra det idag mä men fick jobba ist!! $$$$$$$   *asg*

här kommer mina siffror för denna veckan
vikten då: 86,6  Nu: 86,4   ett - på 0,2  e la inte det bästa men med ett osunt leverne så e de bra!!
Midjan då: 102,5  Nu: 102  ett minus på 0,5 cm!!    Känns bra!!

Nepp dags att plocka ur träningsväskan.. ja jag vet  yeeeaack hahaha

Kram på er alla  och alla ni som kämpar med minus LYCKA TILL!!

BESTRAFFNING =/

Jaa huua va jag känner mig hemsk, dålig förälder efter detta!! Men va fasiken skulle jag göra, sonen kommer å vill ha mjölk, visst han får mjölk, han brukar gå in till tv då  å dricka den där, sen så ropar han på mig å jag säger vad säger du.. du får komma hit..   han säger inget mer så jag fortsätter mä middagen sen går jag in till han å ser den förödelsen på hans lilla lekbord!! LILLA RÄKA!!!  han har hält mjölk på bordet och sen lagt blomjord i där å blomjord i bilarna.. ja han har sitt garage och alla bilar på bordet och jag som va så jäkla trött i min jäkla kropp blir ju vansinnig å börjar skälla på´n (stackarn)  gå här i från, jag vill inte se dig, vad har du gjort, hur många gånger måste jag säga att du inte få göra så här, du får inte ta jorden, varför gör du så här.. kände bara hur orden hagla ur munnen på mig. Skickade upp han till sitt rum, gubben tog mä han dit upp, stängde dörren om han, stackaren kissade på sig,ja vi håller på och pott/toatränar honom, går ju bra vissa dagar å mindre bara vissa. Straffet var att jag tog bort alla bilar och garaget. Han tittade lite konstigt på sitt lilla bord när han kom ner igen. Bilarna fick han tillbaka idag på morronen, men sen på eftermiddagen efter middagen så va han där i krukan igen.. fast denna gåneg skällde jag inte på han lika mycket, utan tog det i lung takt.. men denna gånegn fick han se när bilarna försvann ojojojojojojoj vilket liv det blev...  *piiip* bila  *piiip*bila mina bila   mina bilaaaaa   bbuuuääääähhhhäää typ.. hoppas att han förstod innebörden nu varför bilarna försvinner.. lilla gubben e ju bara 2,5 +    men han e så noschig så de e hemskt!! fyy...  känner att jag inte orkar ibland å då känner jag mig som en grymt kass förälder!!   

Annars så har jag inte gjort så mycket denna helgen, jobbade i lördags 3 timmar ;)
Fixade mos å köttebullar, (allt givetvis egengjort) och dukade upp på matsalsbordet mä finporslinet hahah ja det ska ju användas det mä hahah
Idag blev det skinkstek å potatis å äpplemos.. mums va gott de va men det vart liiite mycket cayenne på tog fel haha skulle ta paprikan men de va himskens gott iaf!!

Ska stryka lakan å handdukar nu.. blääärp  va trist...
Jo jag har ju tagit bort granriset från balkongen, men bara den nedersta hahah *Tack, äntligen* sa gubben hahaha 

Körde MRL i fredags¨å de va verkligen fullt i salen.. puuh va jobbigt!! har jag aldrig vart mä om tidigare på ett lunchpass!! men skoj va de!!!  å det kändes framför allt.. 

Nepp dags att inta soffläge mä gubben å mysa lite!!
Tjelleveppen!!


KRAFTEN; DEN E BORTA

Ja det känns så idag.. va okej att jobba, men sen så skulle jag till dagis, hämta lillkärleken, hem å hämta datorn till storkärleken å sen till sjukan å pussa lite på honom, sen till gymmet å köra spinning och nånstans där emellan skulle det fixas middag å intagas.. det blev dock en körv från pressbyrån (mindre god) och så köpte jag en pasta sallad mä kyckling å den va total vidrig BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRPPP pasatn va geggig typ och det låg 5 kycklingbitar i där som va slemmiga.. inte myckettill middag där inte, kanslke inte så konstigt att jag inte hade nåra krafter då´rå.. jaja 

Är jätteglad för göbben får komma hem i morron och han va bra mycket piggare idag!!  Saknat han nått grymt... e ju inte samma sak att ha en bäbbä på 2,5 år  i sängen om natten  hahahhahaha

nää lite siffror kanske, de e ju ändå onsdag..
vikten: då 86,7 idag 86,6
midjan: då 102 cm    idag: 102,5  ALLTSÅ ETT + på 0,5 cm  *morrar*.. men jag har ju inte situpsat på en vecka eller rockat.. ta igen det till nästa vecka!!  NYA FRISKA TAG!!

Ha det gött allihopa nu.. för jag ska stendö i sängen men först ska jag läsa min Nya Musse Pigg jag fick idag mmooaahhh


JAG - SOFFAN - TRIBBIANI

kan det bli bättre hehe  JOO om kärleken  va hemma mä mig å inte halvt borta på en vårdavdelning på sjukhuset! Tänker på dig hjärtat!!

Idag va de receptionen som gällde 3 timmars jobb =) mmm  önskar att det kunde va mer.. iaf, det gick bra somvanligt, hela personalstyrkan satt å käka macka hehe det är nice det.. man får passa på när de e lugnt.. men med ett eller flera avbrott för kund eller telefonbokning. Stressa till dagis sen å hämta lillkillen, stressa till spårisen å iväg till sjukhuset, Rummet va toomt, ingen säng mä hjärtat i?? hmm Jo han va på operation.. de skulle göra hålet större i trumhinnan, men han mådde inget vidare, trött å illa mående å lite yrsel fortfarande, jösses, när ska yrseln ge mä sig??!!?? Han vill bar hem och det förstår jag, hur kul e de å ligga i ett rum utan tv å fanns det tv skulle de vara 1 2 4 niiccciee  Köpte korsord till han å så fick han sin pod, se om han kan lyssna nu bara.
Vi kom upp vid 16 tiden å då va han inte tebax, skulle kanske komma om ett par timmar.. typ 18 då, jag kunde ju inte sitta där å vänta i 2 timmar mä sonen. kul för en 2,5 åring NOOT!!  Hjärtat ringde när vi var hemma nästan mä spårisen.. typ 16,30 kanske.. OTUR!!

I morron blir det stressigt värre!  Jobba 11-14 hämta sonen, ilfart upp till sjukan sen tillbaka å spinna 18,30.. när middagen ska hinnas klämmas in här vet jag inte.. får lösa det på nått sätt.. *tankemaskinen e i gång*

Nepp nu e de soffan jag å tribbiani som gäller!!
Kram på er från en megatrött Mipi

En liten uppdatering bara!!  samma sak första gången jag såg det.. Absolut sista avsnittet av vänner... och där sitter jag å bölar i soffan..  kan ju faktiskt inte skylla på tröttheten.. för det är det ju inte..  lika deppigt varje gång antar jag...  men joey fick ju ett eget rum hos monica å chandler.. sicken tur då.....  ler...   nää en klar favvoserie..
nepp nu ska jag upp å hänga tvätt  å sen krypa ner i min säng å tänka på gubben å lyssna p sonen andetag!! NATTIS!!

VILKEN JÄVLA DAG =/

Say no more!!  Fattar inte varför jag sitter här å knapprar iaf. 

Gubben  fick en smärre yrselattack i morse å trodde att han skulle dö! Att hela världen höll på att falla ner på honom, så jag ringde sjukvårdsupplysningen å de sa att vi skulle ringa öronakuten å där satt jag väl i kö hur jäkla länge som helst. kom fram å fick prata mä nån arrogant tystpratande knasboll, hörde knappt va han sa men vi fick en tid kl 14. En akuttid ville jag ha  en sen en paahhhh

Jag försökte få tag på den andra tjejen som jobbar fm i bp  men fick ej tag i henne, ringde kollegan i receptionen och berätta läget, men då visste jag inte om tiden han fick... ringde sen å sa att vi skulle dit vid 14 kollade mä gubben om han klarasig i nåra timmar så jag kunde gå å jobba 11-13 det gick bra, så jag fick fixa plättar till lunch för jag hade sonen mä mig, ringt dagis å sagt att han va ledig, förklara läget för dem. Kollade mä de två föräldrarna som lämna in barnen idag om de kunde komma 12,50 ist för 13,00 de va inga problem då jag beställt en taxi till 13,20 mä barnbilstol, 50 jävla spänn skulle de ha extra för den, PATETISKT!!  tycker jag då! de på taxin skulle ringa inom en timme om de fick tag på en mä stol.. tur för de att de gjorde de då..  kände mig på lite pissigt humör.. tröttheten sitter i fortfarande!  Kom till öra näsa hals å läkaren kolla på han, de framkalla yrselattacker.. inget han va spec. gla över men de fick ut nått av det iaf, minns inte.. tog blodprover osv, de säger att de vill ge han antibiotika direkt i blodet, alltså han blev inlagd, han vart ju inte gladare av det direkt.. jag har fått ringa hans jobb å i morron ska jag ringa å ändra tiden för sevice på bilen som ska göras på onsdag. satan att jag inte har körkort!!!!!!!!!   Ska iaf höras av mä hon på hans jobb i morron fm å kolla läget, om de ska ge projektet till nån annan eller så.. men hon vill ju ha honom på detta!!

Sonen å jag fick ta spårisen hem för att hämta lite grejjer som tandborste å fillingar, deo böcker mm till han.. köpte lite godis oxå, han va jäkligt godissugen, sonen käka en körv på spårisen hem å somna lagom vid centralen (mindre än 15 min kvar hem) och han sov medans jag sprang upp å packa han väska å ner igen å iväg till spårisen å tillbaka. han vakna när vi kom av spårisen. Höll på att missa att gå av den oxå haha prata mä en kollega som jag träffa på spårisen hem, hon skulle kolla vilka jag skulle jobba mä i morron! OJ jag ska ju av HEJ DÅ å slänger ihop mobilen å får tatt mig av bland alla som e på G på hahah skulle ju ha mä mig väskan oxå... 

Nu har jag gfått sonen att sova, han får sova i våran säng inatt.. jag behöver ha lite sällskap, ligga å lyssna på hans små andetag... 
Käka på Mc Donlads mä.. jag kände bara att jag inte orkade att fixa nått. så nu sitter jag här mä magknip!! får de av mcido! men vi käka morötter å äpple till å juice så liite nyttiga va vi väll haha

Säger bar ahejja hejja till de vänner jag har som har gått ner så mycket i vikt!!  *TUMMEN UPP*
ska nog inte väga mig på onsdag tror jag.. eller ja kanske ... vet inte beror helt på hur veckan tar sig!!

Nepp Nattis alla!! nu ska jag krypa ner under täcket iaf!!

HELGEN 8-10 FEBRUARI

Sicken pajjas helg, ja inte riktigt så pajjsigt men nästan..
Planen var att ja å min älskling skulle på  Bröllopsmässan i konserthuset.. fixat mamma som barnvakt för man fick inte ta in vagnar i mässhallarna.. knepigt, säkert skittrångt då. Men min älskade går å får öroninflammation i ena örat, känns som om att nån står mä en skruvmäjsel i örat på han.. han åkte in vid 18 19 tiden mä taxi till sahlgrenska akuten hemma igen vid 1 tiden på natten tror jag att de  va, sov rätt gött då faktiskt, trots allt....  så det avr bara att knalla till apoteket EFTER spinningen i går (lördag) ja spinna vid 10,15 så de e ju lungt!

Det sluta mä att mamma å jag satt å kolla på melodifestivalen å den sög ju verkligen RÖV!! Vicka dåliga bidrag.. inte änns poodels å e-type va bra!!!  Får ju hoppas att de blir nån bra bidrag nästa omgång.. det är ju skrämmande hahhaha jaja Vinet va gött iaf!! 

Spinningen igår gick skitbra!! kändes så jäkla kanoners.. och idag har jag gjort klart mitt träningsschema för nästa vecka .. och de e späckat.. måndag: Bodypump el mrl, ej bestämt mig ännu, tisdag: afro, onsdag: spinning: tordsdag jobbar =( fredag: mrl vid lunch å sen afro på kvällen lördag jobbar =(  söndag spinning!! japp hoppas att jag orkar allt detta nu bara hahah

Skulle vart på bröllopsmässan på konserthuset oxå i lördags men det sket sig ju till min stora besvikelse för att niklas vart sjuk!!  Mamm  skulel ju tagit zäb under tiden...   bbuuuhhäääää jag ville ju så gärna ha gått!! de jag ringde el sms kunde inte... va så desperat att jag sa att jag kunde bet inträdet t o m!!

Nepp nu ska jag slänga mig i soffan å kolla klart på "se upp för dårarna"  som jag inte minns vem jag lånade av..   *SKÄMS ÖGONEN UR MIG*    men ag har en aning hah
Kram på er alla !!

VÅRKÄNSLOR =)

Ja igår hade jag det, aaahh va jag njöt av solen, klarblå himmel och solsken, that´s how I like it!!! =D 
Skicka gubben till dagis mä sonen för ja va så jäkla dödligt trött i går morse, fattar inte varför, oförklarligt. Piggna till när jag öppna balkongdörren å tog ett jätte djupt andetag.. sen åkte sonens tågbana ner i lådan å allt annat.. ruschekana, bobycar, läragåbilen, läragåvagnarna å snabeldraken åkte fram, sen våttorka ja golven på hela nedervåningen, lämna övervåningen till gubben *ler* Tog fram sonens Cars tält å de va en hit.. han vart jätteglad när han såg detta när han kom hem från dagis. "packauuu" "packauuuu"  ja han säger så om blixten mc queen. mc queen säger ju kapauuu kaapauuu så han vränger lite på det.. 

Knallade till gymmet å körde mina sjukgymnastövningar å liite till, basta faktiskt.. försöker lära mig detta, eller ja, jag kan inte andas i bastun får lite smått panik,  men jag satt där inne i 3 min tror jag hahah lite i taget *asg* duscha tjöta mä kollegorna lite innan det var dags att kila å hämta skrutten på dagis.  tog nästan 30 min å gå hem för han skulle lyfta på nästan alla stenar på vägen + trampa på alla nypon oxå.. tur att man inte hade allt för bråttom.
Jobba igår, receptionen 3h, skulle vart i barnpassningen egentligen ist för en annan tjej för från början skulle jag spinnat!! *lite deppigt* men visst, penagr e inte allt, men jag ställer upp på mina kollegor, de behövde en i receptionen för en skulle köra 2 pass på en annan anläggning! så de fick in en annan tjej  bp s å jag stod å såg allmänt snygg ut!! *ASG*

Nu väntar jag på att gubben ska bli klar på övervåningen så vi kan hinna till IKEA innan jag ska på MRL kl 12.
E lite deppig över vädret idag oxå, fisdugg e de , man blir pisseblöt av det.. grått å trist!!  VART E MIN SOL SOM SKEN SÅ GÖTT IGÅR?? 

Jaja ha de gött allihopa!!  Jobbar i bp i kväll!!   Kramar


IRRITERAD

Inte på nån/något.. bara ett allmänt irritiationsmoment e jag idag. Exploderar för minsta lilla.. skulle göra en inbetalningidag, OCR nr å å gironr men vem faen e betalningsmottagaren =/  jaja sket ide fyllde i lappen å ska skicka iväg den, sen får vi se va som händer =P   Sa till göbben att han inte ska lyssna på mina vredesutbrott utan bara slå dövörat till.... men  vad händer om jag verkligen vill att han ska lyssna å jag bar gnäller mer å mer  haha jaja det tar vi då...

Måste va att ja e så jäkla trött... sonen somnar inte när han ska.. han kila in i våran säng, göbben fick natta han där för jag orka inte mer... sanningen är la att jag ville se va gosspi girl va för nått  hehe (kanal 5)  hade ju ont i benet igår oxå, gnagande värk, snacka om skitjobbigt, som för övrigt e borta idag *pepparpeppar*  sen kom ju sonen in mitt i nassen å va oförskämt pigg.. jag fick ett liiitet vredesutbrott på honom för han ska ju ligga på mitt huvud och sno kudden.. sa att nu får de va bra å drog bort min kudde så han hamna på madrassen. Min lilla kärlek, va har jag gjort, lessen vart han så som den kärleksfulla mor jag egentligen e tog upp honom å vyssa honom i min famn, han somnade. Pussa på pannan många gånger innan jag la ner han på kudden.. han fick sova lite till innan jag bar in han till hans säng. Men nu e han ju i den här åldernn där de drömmer mycket, funderar på va han kan tänkas drömma om, lilla gubben!! Sen kom vi till det här moment.. dagis.. han skulle promt gå upp till dagis mä sitt paraply, sena som vi va så sätte jag han i vagen, han skulle upp å börja ju dra sig upp, ner mä han å spännde fast han.. ojiojojoj  va arg han va, trött å sleten som ja va så fick han nappen.. lugna ner sig.. sen när det "bara" e en uppförsbacke kvar så får han gå mä sitt paraply.. allt va frid å fröjd, lämna en glad kille p dagis som inte ville pussa på mamma =)  han ska få gå hela vägen hem sen, det lova jag honom!!

Inga jobb att söka har jag hittat idag heller.
Men igår ringde de från arbetsförmedlingen, och fråga om jag fortfarande va intresserad av valideringen av Barn och Fritid, ja de e jag väl.. hmm kom på mig själv att jag lät föga intresserad.. men men de ska kalla mig iaf. 

Glömde nog nämna igår att jag får MASSOOR av beröm på jobbet!! Och det käns ju himla bra! Nää SUPERBRA!! Va ska de gör när jag börjar på valideringen då?? INTE MIN PROBLEM!!  thihi  jaja

Nepp hoppas på att målarkludden kommer snart då, kl 10 sa vi så hjärtat å jag kan åka å spendera lite pengar.. synd bara att de e på mat =(((  kunde vart nått roligare HAHA

Har ju lite siffror att lämna oxå!
Vikt 86,7  samma som sist  =( men inget + iaf =)
Midjan 102 cm    -1 cm  *TUMMEN UPP*  -5 cm sammanlagt!! 

Tjelleveppen!!  från en nu mycket gladare Mia

ONT!!

Ja va en hygglig prick å hoppa in å tog receptionen när de hade peronalmöte idag.. mitt knä börja värka mer å mer... skitjobbigt. Sen kom det värsta av allt, smalbenet!! AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH  va ont jag fick.. så med en deppig min avboka jag mig från afron =(  *megalessen* hade sett fram emot detta sååå mycket!!

Hem å ta en ipren å hoppa siäng!

I morrron kommer målaren oxå, fel person som jag vill ha in här.. han e inte bra på sitt jobb =(  men men!!

Har haft nån timme å så mä mina favvokillar i soffan nu ;)   niklas å joey tribbiani hahahahha

SNÖSTORMEN

Som regnade bort... jag blev nästan lycklig när jag såg att de snöa i natt.. eller rättare sagt knalla ut i det =) Var hos goda vänner i går till idag och vi nanade i deras husbil... sonen å jag på en bädd göbben på en annan =(  ja vi fick inte plats alla tre på en å soen skulle bara rulla ur utan nån av oss som murbräcka haha Det blåste å snöa som faen så jag ångrar nu att jag inte slängde mig ner å gjorde en snöängel =)
Vi fick jättegod mat, fläskfilé mojs mä bacon å champinjoner i nån cremefraichesås å potisgratäng å sallad.. päronhalvor mä after eight på.. gottit!! 
Sen kom det 8 till + 2 ongar!! sonen hade skoj i deras mellanpojsks rum mä alla bilar mm dottern ville däremot ha in han på sitt rum, hon e 1 år äldre haha  ska börjas itid.. snart sitter väl far hennes mä hagelbössan å vaktar ASG
De andra tjejjerna har börjat dansa linedance å de försökte få¨mä mig upp på golvet onononoononononononooo   jag dansar bara afro hahahah

Hann mä ett spinningpass på lördagen kl 10,15  lite mör efter att vart på jobbet från 11-20 på fredagen.. barnpass först å sen direkt till receptionen.
Men kände mig pigg å körde gärnet på spinningen.. just då så ville jag gå i dag igen meeen sov ju bara typ 1 timme i natt så det hoppa jag + att vi svulla pizza oxå.. men men  det kan man väl få göra nån enstaka gång eller??!!  gott va de iaf. ;)

Kollade på Såiderman 3 å den va ju nästan fjollig!! gaahh kunde tagit bort 1 timme på filmen.. jaja  allt kan inte va bra som man ser hehe

Nu väntar min säng,...  nya lakan å nybadad mmmmmmm  kan det bli bättre *blinkblink*

RSS 2.0