EFTERTRAKTAD

Jaa jag känner mig jätte eftertraktad just nu... som min kollega sa på jobbet idag när jag sa det "Av killar eller??"  HAha ja om det vore det "Av tjejjer då?" Jaa typ haha De ringde från fsk (jag hade min validering på) kl 06,55 eller nått huua å fråga om jag kunde jobba.. men jag var ju redan bokad på gymmet... hade blitt mer timmar på fsk skit oxå  jobba bara 2 h där idag bläääärp  ger ingen mat på bordet. Iaf väl på jobbet så ringer de igen från fsk å frågar om jag kan jobba i morron.. ja absolut sa jag... så det får bli det i morron, jag som hade bokat in mig på spinningen och bokat sonen på barnpassningen.. så de blev till att boka av =(( men boka upp mig på mrl på lördag + boka in sonen =))

HAr haft ventilationsgöbbar hemma idag och hur nochiga e inte de då.. de hade fällt upp ringen på dasset å ställt sig på porslinet med SKETNA skor.. hygglo!! städa de efter sig??!!!!! NEEEEJ  sånt gör mig arg... de e ju för fanken en hygiensak för helvete!! Jajja jag kommer juinte se dem ändå så jag kan inte gnälla på dem 

Nu ska jag fixa middag!!

Pussochkram ses på stan

STORA KILLEN

Ja min lille sötnos har börjat bli en stoor kille nu.. vällingen e borta sen ett bra tag och nu även nappen.. visst han frågar på kvällen, men säger att den e ju borta.. jaja jag vet att vi ljuger för han.. han gick inte mä på det annars om vi sa att nu slutar vi mä den..
han vill ha både den å välling på kvällen även när han precis käkat 2 port med yoghurt å flingor haha vanesak..

Nepp nu ska jag iväg å hämta min snoriga solstråle sen ska vi hämta nått på posten som jag inte vet va de e och sen jobba!!

Puss och kram ses på stan

SATANS JÄVLA SKIT

Alltså!! Hur i hela helvete är det möjligt att det dras dagar från a-kassan när man går på aktivitetsstöd???!!! Den idioten som la fram det förslaget och fick igenom det borde skämmas! Ja jag skrev något värre först.. men vill ju inte få skit för något när jag e förbannad!! Va på AF idag å på anmälde mig efter mina 6 veckors validering.. Frågade tjejen jag hade om det här att jag har 68 dagar kvar så e de väl när jag har 20 dagar kvar som jag ska kontakta er. Då ser jag att jag har 39 dagar kvar som det stod på deras uppgifter.. Jag blev helt iskall... hur e de möjligt tänkte jag. Frågade om det drogs dagar från a-kassan när jag får penagar från försäkringskassan.. jojomännsan det gjorde det!! Jahapp jag får ringa a-kassan sa jag.. Vi har en telefon här om du vill ringa direkt.. ööhh neeej jag vill va hemma så att ingen hör när jag bryter ihop totalt! Ska ringa i morron kände jag!! Jag mår så jäkla dåligt nu.. ska kolla min sida på a-kassan oxå ...  Skit att det är lågsäsong på gymmet oxå.. ska jobba 2 dagar denna veckan iaf. sen på dagiset på måndag. 

Hade en liiten utvärdering på valideringsplatsen med lärare och handledare! De är jättenöjda med mig!! Jag har varit bäst hahahah Så nu e de bara en sammanställning av loggboken som ska in och   barnobservationen på fredag då jag ska till skolan och vi ska fika allihopa!!  Hade ju kunnat jobba 10-16 på gymmet.. nu i efterhand känns det förjäkligt att jag inte sa att jag kunde jobba, men jag måste ju in mä mina uppgifter!! skit skit skit skit!!

Var och träna idag  MRL och de e la 5 veckor sen jag träna eller nått... det kändes bara lite av det hahaha...  skulle kört bodypump i morron men jobbar ju ist. får köra mrl på lördag och ev spinning på torsdag.. om jag inte får jobba vill säga!!

Nepp nu ska jag lägga mig i soffan å tycka jävligt synd om mig själv och skita i allt va arbete heter till skolan!!

Kram från en mycket mycket mycket deppig och illamående mia 
Önskar att min kärlek va hemam så jag fick krypa in i hans famn och bara vara!!

TIDEN GÅR FORT

Ja ibland så undrar jag allt vart tiden tar vägen??!!! Nu har jag bara 3 dagar kvar på min validering! 6 veckor har rasat iväg i en jäkla fart... ungarna på fsk ja e på vill inte att jag ska sluta, nåra för'äldrar tycker att det ska bli trist. Jäklar va jag måste sluta va så fantastiskt bäst hela tiden *skrattar som fan åt mina egna skämt*

Men det bästa med att tiden rusar är väl att det snart e TYSKLAND!! Ja jag ska mä denna gången.. om jag så ska ta ett jäkla lån!! Appropå  pengar!!!  Skulle få mina pengar denna veckan från försäkringskassan/valideringen  för 4 veckor.. Men näähäää!!  Fick en lappjävul igår där det står att jag vart sjuk.. japp de va jag, jag ringde försäkringskassan å anmälde mig, de skulle skicka en lapp inom 10 dagar. Men nu e de så här att jag har ju inte tänkt att jag fått min lapp eller nått sånt.. då man jobbar heltid och pluggar på det samt att jag vart ensam mä sonen... Inte en jäkla tanke på den jäkla lappen!! Va fan.. prata mä en tjej där å hon sa att de skulle skicka den, Alltså!! Jag måste sluta va så jäkal godtrogen å tro gott om allt å alla!! *SKÄRPNING MIA*
Så idag ringde jag å de hade ju min närvarolapp, de skulle skicka en med A post idag så jag får den i morron så jag postar den blixtfort så fort jag kommit hem, är tidig i morron oxå så de blir nog bra!  Men våra helgplaner spolierades pga detta, skulle ju till LIseberg å gubben åker ju till sthlm igen på söndag å han ska ju ha bensinpengar mm.....  suger mama hahahahhahaha

Men men  Nu ska jag sätta mig å skriva lite valideringsuppgifter... SÅÅÅÅÅ skönt att slippa sitta på nätterna nu när gubben e hemma!!

Puss och kram ses på stan 
JOOOOOO min kompis fick en dotter i lördags!!  Grattis gumman!!

UTEKVÄLLEN

Jäkalr va jag hade skoj igår när jag var ute Skorna hade jag på mig hela kvällen och jag DANSADE!! Ja ni läste rätt  dansade gjorde jag.. mest hela kvällen hahaha måste vart tequila rosen som gjorde sitt å drinkarna!! :P
Träffa en gammal kollega till mig som var där med en gammal klasskompis från nian...  haaaap de va ball  Vi va hemma 3,30 tror jag å gick upp vid 11 tror jag  mm de va gött å sova..

Hade premiärfrullen på balkongen oxå  shit va varmt å gött de va.. kompisen vart änna lite solröd på kinderna efter det hahaha

Sonen hade inte saknat mamma nått under dagarna  4.. känns ju himla gött..

Har letat lite info om historiken för förskola skola fritidshem idag.. skrev ut en 90 sidor nästan så nu e la toonern tom haha haha   ska skriva ut mer i morron.. sätta mi gå läsa igenom detta på spårisen i morron tänkte jag..

Nep nu e jag trötter så jag ska gå upp å knõ mä sonen lite hihi

Nattis från en mycket trött MIA!!


PAARTYYYYY

Jaa Idag ska jag gå ut... Japp det är en sensation.. den största sensationen är ju att jag är HELT ENSAM I DAGARN 4 ingen sötnos å ingen kärlek hemma.. bara jag å mina löss haha  Kommer en kompis från min hemstad Trollhättan om typ 1,5 timme å jag har inte duschat el städatklart toaletterna e kvar .. å bäddning av kärlekens säng  tvätta sängkläderna i torsdags men orka inte vika dessa jag tvätta så j ala i dem igen, men bara i min säng så jag får fixa den andra nu.

Igår så knäckte jag en cider direkt när jag kom hem från jobbet... Damnt va gott de va!!! sen 1,5 glas rött vin på balkongen snattrandes i telefonen med mina vänner... hmm fick en liten singel känsla där hahahaha men den avtog ganska snart så fort jag tänkte på mina två stora kärlekar!!  La mig tidigt oxå för jag va så paj!! 

Kila upp å sola idag å snacka mä min kollega som jobbade.. ja som vanligt så kunde jag inte låta bli å hjälpa till när det behövdes dela ut lite solpoletter, tog betalt å boka in på pass mm.. *smisk på fingrarna*
Tog sällskap mä min trevliga granne!!

Nepp nu e de dags att göra lite nytta hahahah

Kram på er från en mycket glad å partysugen hostig mia!!

RSS 2.0