YEEAAAHHH

Sablar va ja va duktig idag på bodypumpen...   la på lite mer kilon på stången än vanligt, pressa mig igenom bröst å triceps...  så gäddet borde va någorlunda fast till sommaren 2008 ;P  Nepp känner mig mycket stolt!! så jag ska koka två ägg nu.. det får bli min kvällsmat..  inte det godaste men men.

Gjorde inte så mycket idag, vart till stan å inhandlade lite linser så jag ser vart jag boxas i morron =)  och försökte hitta en STOR skjorta till älsklingen.. til helgen å vårat STORA party hehe...  Slappa lite efter jag kom hem från stan, glutta lite såpa.. Days of our life....  patetiskt eller hur hahahaha de kolarvippen en efter en *ASG* men jag somna ju givetvis så fort ja la huvvet mot nudden i soffan.... som vanligt hehe 

Nu ska jag fixa äggen å sen e de Desperate Houswifes hehe  till  göbböns stora förtret

Tjelleveppen 

SPINNING

har jag kört idag, Fat Burn Spinn och det brände i rumpa lår kan jag lova, men jösses, kan inte för min värld först de som glatt kliver av sin cykel utan en minsta droppe svett i pannan, det är ju inte möjligt, själv så kan man nästan vrida ur kläderna efter, men det är det banne mig värt! Tyvärr så kunde jag inte ge 110% idag för mitt sablans ben har börjat värka igen, men just nu iof så har det lagt sig lite ialla fall.
Sprungit i stan idag, letat efter en maskeraddräkt till sonen men den vi kollat på va ju givetvis slut! *ARG* att man aldrig lär sig att köpa när man ser först agången, "Ska bara tänka lite, kan ju hitta nån annan!  vipss så e alla slut"!   Så frustrerande e detta, men jag fick köpt en clowndräkt som skulle ha kostat 179 spänn, men det materialet å hållbarheten  No Way!! 140 fick jag den för, vågade inte pruta mera för då hade han väl höjt priset ist ... jaja den blir bra på höstfesten på dagis, han e ju bara två år..  och så e han ju våran lilla clown =))
Dags för nudden som ropar på en!

Tjilleveppen 

UTFLYKT!!

Söndag är ju en klockren dag för utflykt med hela familjen. Så vi packa nåra blöjjor och banan å satsumas å tog vagnen in till Universeum. Vi hade sagt till våran son att vi skulle kolla på hajjar å fiskar å kockodiler å spindlar ormar...  Vi börja med att fika =)   sen så börja vi våran vandring längs de stora "bassängerna" med fiskar å ormar å grodor.. men tyvärr så hade de flesta ormar å grodor å ödlor gått i dvala, men bara de svenska typ...  de giftiga skönheterna låg där å stirra på en.. en del ormar hde fått käk så de gäste ännu mer än vanligt.. den stora anancondan hade fått käk och det syntes kan jag lova.. tur att man stod bakom glas och lite ovanför.. hade den inte fått käk så hade den säkert vart liiite hungrig haha  få en sån runt halsen  huuuaaa. men sonen  stortrivdes där och gick så duktigt själv runt hela.  fast vattnet i sig var nog det som va intressantaste haha min son det..  varför betala dyra entrer  när man kan hoppa i en vattenpöl utanför...  men dagen var himla trevlig. Köpte en mjukis orm till honom sóm han tittar på med både förtjusning och rädsla.. men nu har han huggt tag i den å leker med den och sin haj som han fick när vi var på Havets Hus i sommras.

Ingen träning och INGA situps alls i helgen.. men kvällen e ju inte slut än. menom jag känner mig själv så blir det inga idag heller... Nya tag i morron!! Bokat upp mig på spinning och bodypump mån å tis så det är avklarat i af.

Och klockorna är omställda!! Eller???


SHOPPING =)

Azzå.. hur kul är det egentligen??  Skitskoj.. om man har pengar att shoppa för... det var länge sen jag började hålla med om att vi har ett för dyrt boende men drar mig för att flytta!! Älskar mitt palats!!  Men iaf, va inne i stan igår å shoppa, men bara liiite liiite.. typ  ett gäng hårsnoddar för 19,50 och ett paraply åt sonen för 30 och kallingar till mig.. hitta ett par klockrena, svarta med en cykel mitt på skinkerna å det var en LIMPSADEL  ojojoj jag vart förälskad ---  kan bli det i ett par underbyxor??  jo uppenbarligen, men vem har påstått att ja e normal??  Idag så shoppa ja loss med gubben, va å fika med en vän till honom, men som jag dejtar mer  än han  haha det är av det kvinnliga könet.. helfestlig tjej!!  sen så hade de ju bra rea på Kappahl så där hitta vi en overall till sonen och en tunika eller nått liknade till mig...  så nu har jag ett plagg som inte e helsvart hahah  skoj å shoppa =))))   Men ska väl ta en riktig shoppingdag här snart..  Jag skulle va lite snygg idag när vi skulle shoppa...  finbyxor, snyggt linne  kofta å mina klackpjuck!! Ha,llå, jag kom till parkeringen då mina fötter balla ur, alla e inte födda till att gå i klackar och uppenbarligen inte lilla jag, men ska man va fin så får man lid apin som gubbben sa.. jag bet ihop, men sen när vi kom hem å skulle ha upp vagnen till tredje våningen och givetvis ingen hiss så klara jag typ bara 2 tre trappor, sen så tog jag av mig skorna och de kalla trapporna kändes som om man precis kliver av planet i grekland eller nått, helt jäkla underbart vart det!! AAAHHHH stod jag en bra stund... fy bubblan va det vart skönt, kanske ska tillägga att sonen låg å sov i vagen å vi vilel inte väcka sötnosen!

Träningen!!!!!!!!!!   inte en enda situps sen sist  *PISK PÅ MIA*  så jag får göra nåra nu innan vi ska käka tacos å ta ett eller två glas vin..  mumma!!


INVESTERING

Jag har gjort mitt livs bästa investering!! för stunden iaf haha Köpte mig ett par spinningpjuck idag!! Åååh vilken skillnad det var, inga skor som viker sig runt pedalen  :P   Instruktören fick hjälpa mig å sätta fast clipsen under, men hallåå jag hade satt dem rätt från början å hade jag bara låtit dem suttit kvar så hade det vart bra jööh!  Fick fast pjuckena på tramporna, men hur helsike kommer jag loss hahah men det löste sig hahaha.

Så dagens träning ser ut som så: 60 min spinning! å hade jag gått på viktväktarnas diet så hade jag fått 12 bonuspoints hehe det ni, å jag hade fått äta 22.. 34 å möla i sig på helgen då hahah Men hjääälp va slapp ja e me situpsena.. SKÄRPNING!!

SÅ VAR DET MED DEN AGGRESSIONSUTTÖMMANDET

Hmm hur var det nu med mitt nya liv för sjuhundraelftetusende gången.. men allvarligt.. jag har ju skött min träning till fullo, gruppträning 4 dagar i veckan å det är inga lätta pass. Varför i helskotta kan det inte hända nått då med min hemska överkropp.. det dallrar å sladdar, men visst jag har ju faktiskt märkt i spegeln, som jag förutom härom dagen aldrig tittar i, hänger precis utanför sovrummsdörren så det är väl en anledning att jag inte kollar i den hahaha, fast man e ju sitt vackraste jag på morronen va det nån som sa.. hmm vem va det?? Tål att funderas på =))  åter till denna kropp, igår efter bodypumpen så sola jag, och för att skona läderhuden i fejjan *ironi* så sola jag ett vanligt icke starkt solarium, börjar med att när passet e klart å jag fått polletten så kollar jag på låset, Aha det är grönt, coolt, då kan jag börja typ 10 min tidigare, trodde jag ;o) Jag öppna dörren å möts av detta ultravioeltta ljus, och i solariet ligger det nån.. lite pinit va haha ja jag bröt ju ihop av garv vid receptionen å vi skratta hjärtligt vi 4 tjejjer som står där.. stackars sate tänkte jag.. glömma låsa dörren till ett solarie på ett  gym... måtte jag aldrig göra detta, tjejjerna fråga om det va en kille som låg där men jag såg faktiskt inte det.. nån med ett par underbrallor iaf... Stackarn, han våga sig väl inte ut, hördes nog hur vi skratta utanför, det ligger nära receptionen, med en glasvägg emellan men hur bra isolerar det då?? För att komma till skott med vad jag vill med detta så finns det en otäck spegel mitt emot solariet..  HUUUAAAAHH jag hoppar till där jag ligger... en Monstersnigel....   jiiihhuuuuuuuu      ja det var så jag såg mig själv där jag låg.. tänk er hon som e högsta chefen inom CDA - child detection agency  i MONSTERS INC,  snigeltanten hahaha ja som alla som har sett denna kuliga film kan kanske se mig framför sig.. berätta detta för min älkling å han skratta, hygglo va!! Neeeej säger han sen.. ja jag får la tro på han, ;o) Givetvis gör jag det. Så hädanefter när jag ligger i det solariet så får jag täcka över spegeln  *ASG*

Idag så ringde de från gymmet å sa att Boxen va inställd... NEEEEEEEEEEEEJ sa jag då, de undra om vi ville ha kvar barnpassningen osv, ta nått annat pass..  vi tänkte p bodypumpen då.. jag kollade när den var när jag kom hem efter att hämtat zäb på dagis... 19,30-20,30  njeeeeee ingen bra tid, då sonen  ska sova då typ, ganska så normalt för en två åring då!! Så det vart ingen träning idag.. gaahh mitt tränings stimm fick sig ett avbrott, *muttrar*

Tog sonen å gick ut efter att vi hörde serener...såg en brandbil fara upp till ett hus över oss... sonen vart ju helt tossig när han hörde detta spännande ljud.. sen så trodde jag att den hann åka innan vi kom ut.. för mina jeans har en förmåga att bara gå upp i rök, jag är en sån person som drar av mig dem i samma veva som ytterkläderna åker av,  vill va bekväm hemma :) ut kom vi och då kom det en brandbil. strax efter så kom det en ambulans och sen nr vi knallat en bit ner p vägen å börjat ha lövkrig så kommer det en till.. ojojooojojojoj  viiuviiviiuviiu hörde jag bara.. STORA ögon fick han.. sen återgick vi till löven, stora lönnlöv.. ojoj så kul vi hade och givetvis så hade jag ingen kamera med mig å det ångra jag.. nu kommer det säkert regna på fredag så vi inte kan göra om detta!!

Nu ska jag komma till mina hemska siffror.. Mät å vägdag  fy bubblan, ska jag våga lämna ut sånna uppgifter här då????
Ja va fan, det måste ju sporra mig som attans jue!!
Midjemåttet: 110cm....        inget ja e stolt över
Vikten: 90 kilo  inget jag heller e stolt över...
Men som sagt, det syns inte på mig, har tappat i midjan igen..
Nästa väg å mätdag  e om en månad, om jag kan hålla mig, iaf mätningen får jag ta en gång i månaden.. vikten fkommer jag kolla oftare om jag känner mig rätt, men det gälleer ju att inte fastna på vkten utan centimetrarna!!

Igår så gjorde jag 100 situps bara.. kom av mig nån stans mellan dagishämtning å bodypumpen, men där gör vi ju det oxå så det kanske int gjorde så mycket om man tänker efter. Men idag!! ojojoj  inte en endaste har jag gjort så det måste jag göra innan jag kojsar, alltså nu!!

*Beachbajb2008*

FÖRSTA DAGEN I MITT NYA LIV

Jag tror att detta är den mest uttjatade frasen i hela världen...  eller ja, hos mig iaf. Skulle köra en halvkur på cambridge men har fanken ingen motivation till detta.. så det är bara att minsk aännu mer på portionerna.. kanske börja käka lunch oxå..  iiih va ja e kass på maten!!  men men..

Tänka att ett par jeans kan försvinna så bara .. hade de på mig när jag knalla upp till dagis å lämnade charmtrollet tog av mig dem när jag kom hem, i vanlig ordning, satte mig vid datorn å kolla jobb.. lika tomt som vanligt =((   VILL HA ETT JOBB ropa jag ut i etern!!   iaf så vart kl 13,40 å jag skulle klä mig för att knalla upp till dagis.. Hittar inte jeansen! Pyttsväck.. ränner runt i palatset, upp å ner mellan våningarna å alal rummen men nkan inte hitta dem.. ja ja jag får la gå byxlös då tänkte jag men så råka jag kolla in i arbetsrummet å där på göbbens stoll ligger ett hopknölat bylte - - - jomen  minabrallor så jag slapp gå byxelös.

Träningen idag då??  Jo jag har gjort 200 situps på förmiddagen, gjorde 300 innan sommaren så jag får öka nästa vecka.
Spinna idag, Fatburn spinn 50 min och det gick skitbra idag med tanke på mina knän och mitt psykoben men den här "vikarien" för ord instruktör e lite dålig på att lägga på belastning så jag fick öka på själv och jag utmana mig ordentligt! Känner mig mycket nöjd över dagens träning!!
               Skötte maten bra oxå idag, när jag väl åt vill säga... i morron så får jag trycka i mig lunch, knäckemacka eller nått!

dags att sova!!
Nattis alla

POTTRÄNING

Men jösses det är väl inget tänker säkert många... men ojojoj  torka å torka å sen får man leta efter kisshögarna, men nu har min  käre  man  å jag den turen att våra lille kille talar om vart han kissat =)) *stolt mamma* men det här med att sitta på pottan el toaletten..  "Behöver du kissa?"  är typ standard frasen här hos oss nu, kusinen hans som e ett halvår äldre är super duktig nu. en stolt liten tös.  Skulel han ha kissat på sig å kommer han " Oj kiss"  "var säger vi då?"  "dääää" så pekar han stolt! men ack så obehagligt det är med kiss i byxan, både kallingen å långbrallan... blöta och så börjar det svida på hans små eksem han har p låret, stackare.

En riktig mysdag har vi haft idag...  en pyjamasdag.. och jag har fortfarande inte tatt av mig den haha aaahh va jag trivs så här..  men mitt vin glas har försvunnit, drack lite vitt vin till middagen, pastagratäng, mannen lura mig å hälla i kanel...  smak smak smak.. njaaaaaaaaa  inte riktigt min grej, men hade jag blandatkanelen med matlagningsgrädden så hade det kanske vart bättre + att jag kanske skulle ta liite mindre med, var ju ingen gröt jag hällde över direkt ;P  

Fy va dåligt samvete jag får över att jag inte vart ute med sonen idag då...  men jag får tänka på att vi har haft mysdag ist.

*Pottränande mamman*

ENSAMHETEN TRÄNGER PÅ

Fy va det är trist att sitta här helt ensam en lördagskväll. Inget att göra, gubben e på klassfest, hoppas han har roligt iaf. Ska väl dra mig till soffan å kolla på Alfie på tv4

vart en sväng ner till stan med lillbrorsan å hans tjej, hitta en svart plastkittel för 50 spänn p Bodegan som min käre lillebror betala som jag ska ha till nått på våran halloweenfest. Hitta mina coola kostymer som jag gjort själv, brorsans tjej ska låna min svarta ängelkostym.. stora svarta vingar på ryggen hahah å jag får la resaturera min pumpakostym till festen.. sonen skratt ju åt mig iaf när jag kom ner med den p mig hahah

Har en liiten fundering över detta med folk å diskmaskiner.. varför måste man be att de ställer in efter sig när de ätit klart.. är inte det en självklarhet.. kanske göra som min käre svägerska å sätta upp en lapp att detta är inte ett kök som plockar ordning själv utan att man måste göra det själv!! vuxna personer som inte kan göra detta!1 jaja den frågan tror jag kommer att förbli obesvarad för min del.

Funderingar på att vika ut mig lite mera.. en träningsblogg ska det bli lite av oxå... ska visa för hela världen mina framsteg och givetvis mina baksteg. vikt å midjemått kommer att avslöjas varje onsdag tror jag föar jag har fått för mig att onsdag e en bra dag att vägas å mätas på, nåra dagar efter helgen  ;P 

Nu drar jag till soffan!!   å tycker synd om mig själv!!   Tjillivippen!1

DARRAR SOM ETT ASPLÖV

Jäklar va jag har svårt att styra mina händer.. tar tid att skriva måste jag erkänna, händerna darrar som ett asplöv, de känns tunga som blytyngder.... jag kanske inte ska rätta mina stavfelö som jag gör så ser alla vaknäppt det blir. riktig jobbigt säger, tur att gubben e hemma så hankan ta zebbe! Ja varför darrar jag då, förmycket alkohol haha neej!!  jaghar vart på åbox och jag slog skiten ur den där enormt knäppa läkarenm jag hade för eett tag sen... "det finns både blinda å döva som kan jobba"!!  det var henne jag såg hela tiden när jag slog mig genomtrött, men det är sablans skoj! Bra att f ut aggressionerna på !! REKOMENDERAS verkligen!!  Har väl, inte hänt så mycket idag å sen sits jag skerv... va på jobbmatching idag  å det vala kamnkse lite värdelölst kanske  jaj jag vet inte... Näääee detta börjar bli så jäkla jobbigt, ja får lägganer deta för denna gången =/  hopppas på mindere darr i morron...  huua ser jag fram emot mitt spinnpass i  morron  njaaaaaa mer åt ja men vi får se i morron

En darrig Mia

HELGEN TILL ÄNDA

Ibland så undrar jag vart dagarna tar vägen.. var ju inte länge sen det var helg!! Men nu e ännu en över.
Var på en liten sammankomst hos ett par vänner som köpt hus, ett jättefint hus, det bjöds på Tacos och vin och ananaslikör och en drink, himla trevligt. zebbe jaga runt efter deras hund som e en ganska så gammal tjejja. han skulle lägga filten sin över henne å lyfta upp henne så hon kunde se filmen han kolla på mm ja han e allt för goe.

Själv fick jag sovmorron idag och det har jag inte haft p jag vet inte när så det var helt underbart! Underbar göbbö ja har =)))          ja sova så gott det gick när de åkte runt på bobbycar å andra bilar man kan åka på haha då kan man undra hur det låter hos grannarna under om det låter som det gör en trappa upp till sovrummet hahahahahha  ööhh vill nog inte vet!! Har sagt att det inte gör nået iaf.

Var till nåra andra vänner idag med en tunna som vi hade när vi paddla i sommras, satt där å tjöta en stund, vart till deras häst å zäbbä red lite det tyckte han va kul men det som mest roligast var nog när han va med å mocka skit hahahah och skulle ut med den lilla skottkärran till dynghögen.. va han kämpa, det var verkligen ett videofilms ögonblick men den hade vi ju inte med oss *ATTANS*  men det blev nåra kort tagna iaf som vi ska få skickade till oss!! Känner hur tröttheten kommer smygandes på mig... gurgel....  blir nog en tidig kväll idag.

Dags att boka upp sig på veckans träningspass oxå!!  TJINGELING

HELGEN TILL ÄNDA

Ibland så undrar jag vart dagarna tar vägen.. var ju inte länge sen det var helg!! Men nu e ännu en över.
Var på en liten sammankomst hos ett par vänner som köpt hus, ett jättefint hus, det bjöds på Tacos och vin och ananaslikör och en drink, himla trevligt. zebbe jaga runt efter deras hund som e en ganska så gammal tjejja. han skulle lägga filten sin över henne å lyfta upp henne så hon kunde se filmen han kolla på mm ja han e allt för goe.

Själv fick jag sovmorron idag och det har jag inte haft p jag vet inte när så det var helt underbart! Underbar göbbö ja har =)))          ja sova så gott det gick när de åkte runt på bobbycar å andra bilar man kan åka på haha då kan man undra hur det låter hos grannarna under om det låter som det gör en trappa upp till sovrummet hahahahahha  ööhh vill nog inte vet!! Har sagt att det inte gör nået iaf.

Var till nåra andra vänner idag med en tunna som vi hade när vi paddla i sommras, satt där å tjöta en stund, vart till deras häst å zäbbä red lite det tyckte han va kul men det som mest roligast var nog när han va med å mocka skit hahahah och skulle ut med den lilla skottkärran till dynghögen.. va han kämpa, det var verkligen ett videofilms ögonblick men den hade vi ju inte med oss *ATTANS*  men det blev nåra kort tagna iaf som vi ska få skickade till oss!! Känner hur tröttheten kommer smygandes på mig... gurgel....  blir nog en tidig kväll idag.

Dags att boka upp sig på veckans träningspass oxå!!  TJINGELING

Men oj så fel det kan bli...

Trött som jag e så tog ja p zäbbä kläderna å knalla upp till gymmet, lämna in han vid 18 till barnpassningen,  drar mitt kort genom kortläsaren och det rassla till i maskineriet och jag tog min lilla lapp som kom upp. Meen heeej!!  what´s this??!!  MRL  no no no  jag hade ju bokat mig på bodypumpen juuee trodde jag, shit va göra, fabriken rassla igång där uppe och kom snabbt fram till att mRL inte va nått för mig idag då jag har känningar i mitt onda ben. Tur at tde e så hyggliga i receptionen,  de avboka zäbbä, mig kunde de inte avboka och jag slapp avgiften man får pröjsa 75 spänn om man inte kommer på passen och inte avbokat... Tacka för mig å tog på han kokkorna igen å börja knalla hemmåt, detta blir en låång väg tänkte jag, han gick ju givetvis själv. mindre än halvvägs så ville han sitta, inte mig emot då jag bara hade träningsbyxan å de e ju trekvart eller nått =D

Tog mig upp kl 3,50 i morse med men nu e de bara en dag till, kvinnan jag jobbar för kommer p torsdag igen, lite skönt faktikst, nej ja e inte arbetsshygg, liiite tidigt att knalla upp bara ... ska snart slänga ner huvvet i kudden å sova jamed, sitter här å lyssnar på hur zäbbä snackar med far sin, plörsligt e han inte trött längre haha jaja

Kram från en Trött mipi med krullande linser

JOBBA IGEN

Kompisen ringde mig förut när jag var ute med zäbbä å sparka boll, och det var kris på hennes jobb, och hygglo som jag är så Visst jag ställer upp, men svaret kom ju inte direkt kan jag ju inte direkt påstå =/  jag hatar att städa och det är ett städjobb, allt mellan 1-3 dagar, kanske längre. Men efter noga övervägande så ringde jag och sa Visst, mia ställer upp vettu =D  Spara kassadagar + att det ger ju mer att jobba, så kl 3,45 piper klockan i morron bitti, börjar kl 5  huuua ja e ju änna van att gå upp vid 7,30 men kommer man bara upp så e de ju inga problemos. slutar 13,30  Så nu hoppas jag verkligen att mitt ben inte fuckar upp sig som det gjorde sist och då hade jag ont i 3 veckor, fy fasiken va det vart jobbigt!! Och inget sjukintyg fick jag från VC.  Så nu har jag laddat Podden med massa bra städmusik så det ska allt gå bra!!

For till IKEA idag för att köpa en ny stor fin säng till zäbbä men den va SLUT!!  *muttrar mycket och mer* det var inte bara vi som va å klämde på sängen som stod där och fick denna hopplösa blick som vi fick... Var ju helt inställd på att få skruva, är ju lite av en skruvfetisch *skrattar hjärtligt* var på allt va skruvar heter när jag var liten, skruvade ur skruvarna till toan när pappa satt där inne så han fick handtaget i näven  hahha som tur va så kunde man gå genom badrummet... va han glad på mig sen, han tyckte allt att de va lite roligt, men det var nog bara för att han  kunde komma ut utan problem, annars så hade väl jag suttit kvar i klädkammaren hos mamma =)  men iaf så kommer sängen in igen v.45  stackars kille.. men ändå inte, han e ju bara två år, hade han vart tre så hade han nog förstått va vi sagt, har ju sagt i nåra dagar nu att vi ska köpa en ny säng till honom, ingen respons har vi fått på det, han fattar inte va köpa ny e och det får jag väl var glad över så länge det varar.

Mmmmm va jag gillar denna årstiden, nu kommer satsumasena hahah ja min grammatik e ju inte den bästa ;P och de vi köpte idag va sååå goda, Mums!!!

Tjelleveppen från en mia som antagligen inte kommer att sova så mycket inatt med en svag oro om att inte vakna i tid hahahha så knäpp man är ibland!!

FAMILJEN SAMLAD IGEN =)

Nu äntligen så e familjen samlad igen.. två veckor har vi vart själva zäbbä å jag!!
Körde ett Bodypump pass idag och det gick verkligen skitbra, utmanade mig själv så lite stolt vart jag. Rycker liite i partytån idag, skulle ju som sagt partajat idag men men, sitter här med mitt rödvin hahaha Zäbbä låter inte pappa gå på toa ens =P  så jag ska slänga mig påsoffan å slappa lite innan det är dags att bada bäbbä!!

Superhelg på er alla!!


FREDAG =)

Japp  nu e de fredag... igen !! =P    fy sjutton va dagarna rusar iväg, snart jul å sen påsk å sen Mipis födelsedag och sen midsommar och sen jul igen...  hjälp!!  hinner inte med känner jag!!

Idag så tog jag och min lille kille Zäbbä en promenad till kyrkogården och minneslunden, det är min pappas fördelsedag, han skulle fyllt 59 idag om han hade vart kvar hos oss :'(  Det är 8,5 år sen nästan som han fick hjärnblödning och somnade in. tiden går fort. Detta innebär att det är 7 år sen jag flytta till Göteborg, shit azzå... och vad har jag åstakommit på dessa 7 år då.. studieskulder, som tack å lov e färdigbetalda *puuh* gött å slippa skiten,  men ingen utbildning resulterade det i =((    tillkom som ny inventarie på förskolan jag jobbade på,  träffa världens underbaraste kille och vi fick sen i våran tur världens underbaraste Zebastian.

Har brottats med snabeldraken idag, tog undervåningen innan jag kila å hämta kärleken p dagis och sen nu på kvällen fick jag tagit övervåningen..  JAG HATAR ATT STÄDA!!  men älskar mitt palats jag bor i hur nu det går ihop... 142 kvm å städa.... gaahhh  fick damsugit bort alla jäkla hårstrån ur sängen oxå och de va ju skönt, får ta å göra en Brittan tror jag å  raka av mig detta så slipper jag skiten i sängen!   Känner mig liite deppig faktiskt, skulle gå ut i morron men min partypolare vart genomförkyld så det blev inget =((  Tråkigt men jag får la ha en myskväll med Kärleken, han kommer ju hem från stockholm, vart där i två veckor nu å jobbat. Så nu blir det till å leva familjeliv igen hahhahahaha  10 min kvar tills Criminal minds börjar så jag får la plocka lite leksaker innan jag myser ner mig  i soffan med mitt vinglas som jag sitter å slurpar på nu.

Trevlig kväll allihopa!!


Vad har jag gett mig in på?? =))

Nu har jag gjort det.. som jag har funderat på så länge... ja gösses...  =))


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0