Känns som en bra start...

Bra start på vad då??  Mina  kilo lättare till midsommar??  om  veckor??  Men om jag säger JA vem tror på mig då???  Just idag känns det som det iaf.. Varför??  Har hållt bra diet (shake, veg lasange, shake, shake)  och spinning på det där jag körde hela passet UTAN att benet fucka upp sig!!!!  Ja det värker inte ens nu!!!!  Nästan så att jag har ett lyckorus juuh!!  =)  =)  =) 

Har ju sett skitsvullen ut ett par dagar juh.. till å med min kollega på gymmet tyckte att jag såg gravid ut, men det är jag INTE!!  Hon sa som många andra att jag ska kolla upp det.. men jag testar en grej innan.. att inte äta bröd och minska Massor på kolhydraterna... så får jag se om det hjälper mot svullnaden/uppblåsheten... 

Okej.. bra diethållning en dag e kanske inget att hurra för?? Men för mig e det det för min karraktär har vart låååångt nere på botten ett bra tag så jag hoppas och framför allt tror att den e på god väg tillbaka.

Nu ska jag bara komma igång med mitt Wii fitness Plus.. 

Haft en kanondag på jobbet oxå.. känns grymmebra!!!  Synd att det är slut snart bara =(  Hoppas jag får ett jobb efter semestern =)

Tjingeling

P.S  Det är inge gott med shaker   D.S


Långledigt =)

Så vart tog denna helgen vägen då?? 5 dagars ledighet som bara försvann... men vi har ju haft jättetrevligt!!  Fredagen så åkte vi upp till Örebro, svägerskan å kusinerna.. Storkusinen fyllde 10 på söndagen 5 juni... så vi fira han på lördagen och då kom även mina svärisar dit + gamla mormor.. 

De har en pool som sonen å kusinerna hoppa å stojja i nästan hela lördagen haha kul kul...

Vädret har ju varit helt otroligt underbart, men det blåste på söndagen så de andra ville inte äta frulle ute, jag ville ju som vanligt sitta ute men vi vart inne hela högen =)   men det var skönt ute.. När vi kom hem till gbg och jag gick ura bilen vid ica så va det som att kliva rätt in i en vägg .. så jäkla varmt å kvavt som det var.. sen satt vi på balkongen å käka midda men piuuuuuuuh va de va vaaarmt... maten vart inte god änns då....   

Idag vart vi ut till mamma i stugan i Lysekil.. åska å regn som stod som spö i backen rakt ner.. varmt å soligt  men ack så skönt att komma dit om äns bara för ett par timmar... grillade till lunch mmm gott =)=)


Fan va trött jag blir på mig själv...  måste ta mig i kragen.. Nu inga eller istort sett inga kolhydrater ...  -5 kilo till midsommar.. 3 veckor dit.. borde jag klara... 

 


RSS 2.0