Eroticmässa ;P

Denna vecka har jag "bara" fått träna 3 ggr.. eller ja.. kanske hinner med lite gym i morron bitti =) 

Måndag: kick off dagis - alltså ingen träning
Tisdag: salsa aerobic
onsdag: lunchpass 45 min  Bodypump annan anläggning =)
torsdag: spinning 45 min och jaa jag tog mig igenom där mä =) IGEN!!
Fredag: inget
Lördag: skulle jört bodypump meeeeeeeeeen fick jobba ist =(  
Söndag: nu??  hmm ska se om jag kan kila upp till gymmet å köra rodd, cross mage, rygg mm

Men tre gruppträningar e ju skitbra!!!   Men nu drickre ja vin... hmmm   hade ju tappat 2 kilo  e de tebax nu eller hahaha nä man får unna sig oxå =) 

Fredag va de Eroticmässa å däe va man ju givetvis... va inte så mycket att se.. som gubben sa.. mest kläder å leksaker.. filmer å tidninger va de inte så mycket ... men olalalallalalaaaaaaaaa  de manliga stripporna yammiiieeeeeeeeeee   en sån på min möhippa.. ja tack ;)  men jo vi ska gifta oss men hur och när.. bra fråga.... Min älskade Älskling!!!!  

Vart bjudna på kräftis idag med vi orka inte sen visste vi inte om min älskade vän skulle komma men hon kommer i morron!!!  alltså söndag!! 

Bokade in mina älskade barn p barnpassningen på måndag 2 timmar...  oops får bar ava 1,5 men jag SKA köra dubbelpass.. mrl å bodypump


Natti natti alla  nu ska jag ta mer vin =)
 

FASEN VA BRA!!

Onsdag är min officiella vägdag.
Och---------------------------------------------------------   - 2 kilo på drygt 2 veckor, mer än två är det inte! Så alla mina svettdroppar jag har svettats ut på gymmet under passen ska jag inte klaga på!! Känner mig skitnöjd!
Jag tänker inte säga vad jag vägde innan jag började...  inte än iaf.   det är ju pinsamt!!!! 

Om jag nu redan har tappat 2 kilo FETT så borde det inte va nå problem att klara 10 kilo till Jul/nyår eller vad??


Vart iväg å körde lunchpass i Långedrag, bodypump mä min favvo instruktör å en kompis till mig va i barnpassningen =)  Kul å se henne igen!!
 
Nä men va fasen  har inget vettigt att säga så jag säger natti natti!!

NÖJD

Känner att jag inte kan vara annat än nöjd med denna veckas träning!!!
Måndag: MRL   jisses va jag pressade på rumpan å låren när vi körde det.
Tisdag: skulle vart på salsa aerobic men sonen ville cykla så då fick det bli det ist.
Onsdag: Bodypump
Torsdag: Spinning
Fredag:  inget för vi har familjedag men det blir nog en jäkla massa knallandes
Lördag: Ska jag på Bodypump
Söndag: vilodag 

Så 4 dagar av 7 är bra tycker jag!!!   

Frågade gubben förut: Jag kanske e lite "blind" eller väldigt entusiastisk, men syns det inte lite runt midjan å magen, ja den övre magen då förstås. Det har "hasat ner" till den undre som jag nog aldrig kommer få bort naturlig väg =(

Jop det syns sa gubben..  En lycklig mia hoppa in i duschen =)

Träningsvärk i armar, ben rumpa osv osvv GÖÖÖÖTT

NY VECKA NYA MÅL

Japp... ny vecka å de står mrl på träningsschemat idag. Taggad till tusen =)

 dessa ska hjälpa mig med mina mål ;)   nya skitsköna träningspjux              Tack älskling

 och dessa när ja ska va extra snygg när mina nya snygga träningspjux gjort de de är emnade för ;)


faaaaasiken... vill köra bodypump efter mrl...  :((((((((

TAGGAD

Mmm taggad till tusen e jag... men ingen träning idag så vitt ja vet.. har blitt förkyld =(   ja det får väl kanske bli magövningarna hemma ändå.. känner mig liiite matt i kroppen!!

Men var å körde bodypump igår.. och jag utmana mig själv *TUMMEN UPP* det var jäkligt skönt.. gjorde t o m utfallen som inte mina knän i vanliga fall ej klarar.. pressade nog lite mer igår. Får se hur de mår idag. Biceps fick sig en utmaning oxå och triceps.. för där hänger det ju hahaha Vill så gärna köra dips hemma men hittar ingen bra plats.. för feg för stolen haha

Planen iudag gär ju picknick med min gode vän Z!  Men nu regnar det =(   men skulle bli uppehåll sen =) ska ju ej iväg förrän fram vid 12 snåret

Jag måste ha blitt väääldigt glömsk p sistonde, torsdags så glömde jag mitt träningskort på gymmet, igår solglasögonen som som jag t o m höll på att gå upp med till passet *flinar* BRA ÅSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Neppdags för frulle =)

BAD, KALAS, TRÄNING, REGN.......

Jaaaaaaaaaa  veckan började med REGN  regn regn...  Sonen började på dagis och nu får han ju BARA GÅ 3 TIMMAR per dag för att jag är mammaledig... och det suger ju röv på ren svenska!! Han blir skitsur och trotsig som fan när jag kommer för att hämta honom vid 12. Jag förstår honom. När jag själv jobbade på fsk så tyckte jag synd om barnen som fick gå hem vid lunch.. skitregler.. aldrig gillat.. men sonens ena pedagog sa att jag borde få ha han 25 timmar i veckan när jag även jobbar ibland.. skulle skriva till nån människa vilket namn jag ej minns, men får fråga i morron när vi kommer upp.

va på bodypump i måndags och opptimisten körde ju på med de vanliga vikterna som jag körde p innan graviditeten.. vart ju första passet bp efter förlossningen och det var sååååååå jäkla gött.. taggad till max.. Tisdag Bodybalance.. hmm tror tyvärr inte mina knän fixar det... är en blandning av yoga och pilates... det kändes skitskönt men aj jajajaja mina knän sen.. VARFÖr måste ja va så jäkla kass i kroppen..  *mutter*

Sen jobba jag onsdag och torsdag och det gick jättebra att ha snultan med mig.. sonen skötte sig kanoners.. när han va inlämnad mån tis när jag tränade så ville han inte gå hem.... sa att han skulle dtit typ varje dag.. utan fredagen.. Då Att lämna in lilla princessan när jag tränade gick jättebra.. hon som jobbade då har två egna barn och det känns alltid lite tryggare fast jag tvivlar ju inte p de som jobbar....  en tjej som jobbade tvivlade jag lite på men hon är inte kvar nu när prinsessan ska lämnas in =)      här ligger jag varje gång jag jobbar ;)

Fredag åkte barnen och jag till backaplan för att köpa present... sonen skulle på barnkalas =)  Först så hade jag försökt få gubben att simulera en magsjuka men det gick han inte med på ='(  vi hade 24 grade på balkongen i skuggan när vi käka frulle jag och sonen. ville bada!!  Grillade på kvällen och avnjöt några glas rödvin mums  ;)

Lördagen begav vi oss till Playan  del Rågelund.. det var verkligen som om att bada i en septistank  VAARMT  underbart.   
Vänner med sin lilla prinsessa med det underbara garvet =)  kom oxå... och gubben där mata dottern med vattenmelon,  5 månader gammal hahah slurp slurp =)   ja inte melonen alltså hahaha

Idag va sonen på barnkalas hos grannen.. Barnen fick korv mä brö men det ville han inte ha...  inget att göra nå åt! Vi vuxna käkade potatissallad, som hon hade gjort själv, mycket god och kassler =) vi käkade uppe vid lekplatsen så att barnen fick leka av sig.. sen fikade vi inne .. tårtan åt soen han som inte gillar tårta =) t o m jordgubben på haha och det var en frödinge jordgubbstårta..   Sen när killens alla sysslingar odyl hade åkt va vi kvar en stund till.. ville inte avbryta killarna i leken, leker jättefint ihop  och de e kul!!  

Grillade och käkade ute när det regnade liite och det var jätteskönt  vi e lite knäppa =)  sen så har jag suttit ute där och lyssnat på regnet med en kopp gott nyponte =)

Nu e de nattinatti så jae utvilad inför morgondagens Bodypump =)

  våran vagn pajjade ju inne på coop förra lördagen
Ser ni vart???
 våran räjser har gått i graven!! Behöll däckena och insatsen 
Det var bara att börja leta på blocket.. hitta denna:   ville inte köpa en Ny vagn. Det kom ju så plötsligt!! men den är snarlik haha


   
                   hemma                                                                                på gymmet =)

RSS 2.0