MIDSOMMARAFTON I MORRON =)

Är det något jag älskar så är det midsommarafton, varför vet jag inte
* sillen??  nää det åt ja inte när ja va liten men det gör jag nu =)

* snappsen? nä inte de heller... gillar inte snapps i den bemärkelsen kan ta lite ouzo ist hehe

* Stången??  mm det kan de va, speciellet våran egna som vi alltid hade i stugan med samma ställning år efter år efter år tills för 7 år sedan kanske när jag fick för mig att flytta stången närmare altanen och tog spettet å gjorde nytt hål i gräsmattan...   Mamma: men strömmen funkar ju inte, kylen är avstängd, lamporna släckta....   konstigt...  hmm vi kollade säkringarna - de va hela kollade mä grannarna men de hade ström!! Lillebror: Kolla det sprätte jord där nere!!!  Det riktigt flög iväg små jordkockor haha Gissa vad!!  jo jag hade kört spättet i ledningen, de är kanske bara två tre dm jord sen är det berg under hela tomten så den pricka la ja in...   Så lite pricksäker är jag allt hahaha!!! =) =) = ) =)   Fick ringt elsnubbar TACK FÖR MOBILTELEFONEN!!!!  fick stå å invänta dem  haha jag sa att helt plötsligt börja det poffa i marken haha  vi slapp betala för deras utryckning påmidsommaraftonen.. det hade vi nog fått göra om jag sa attde va vi som högg mä spättet.. stången då?? Jo den ställde vi i det gamla hålet så den stod där när de kom haha det var kul!!

* Blommorna?? ja det kan det mycket väl varit Älskar blommor.. se om jag kan göra en krans i morron =)

När min älskade pappa dog på min 25 årsdag så bytte jag födelseDAG till midsommar i nåra år.. kändes bättre att fira då..

*vädret??  phhaaaaaaaa  möjligtvis när man var liten å solen sken!!  Nu??  vette fanken men det är väl umgänget som spelar roll ist!!!

* Logdansen? va vi på nåra några gånger  i  stugan i ladgården hos han som äger markerna , mer känd som bonnen =)   och jag minns en gång speciellt då pappa tatt en grogg för mycket, inte på nå dåligt sätt alltså. han dansade runt med mig i famnen, jag kan ha vart 6-7 år å så satte han mig på huven på en bil som rullade lite inget farligt men man vart ju skraj...  sen skratta ja  =)

nää nu sitter ja här med en sovande dotter på armen, stackars snultan!! får sånna attacker på kvällarna så man riktigt lider mä henne!!  Det ända som hjälper är att tutta tutte!  så de e va ja gör på kvällarna  ;)

puss å krams

ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0