Känns som en bra start...

Bra start på vad då??  Mina  kilo lättare till midsommar??  om  veckor??  Men om jag säger JA vem tror på mig då???  Just idag känns det som det iaf.. Varför??  Har hållt bra diet (shake, veg lasange, shake, shake)  och spinning på det där jag körde hela passet UTAN att benet fucka upp sig!!!!  Ja det värker inte ens nu!!!!  Nästan så att jag har ett lyckorus juuh!!  =)  =)  =) 

Har ju sett skitsvullen ut ett par dagar juh.. till å med min kollega på gymmet tyckte att jag såg gravid ut, men det är jag INTE!!  Hon sa som många andra att jag ska kolla upp det.. men jag testar en grej innan.. att inte äta bröd och minska Massor på kolhydraterna... så får jag se om det hjälper mot svullnaden/uppblåsheten... 

Okej.. bra diethållning en dag e kanske inget att hurra för?? Men för mig e det det för min karraktär har vart låååångt nere på botten ett bra tag så jag hoppas och framför allt tror att den e på god väg tillbaka.

Nu ska jag bara komma igång med mitt Wii fitness Plus.. 

Haft en kanondag på jobbet oxå.. känns grymmebra!!!  Synd att det är slut snart bara =(  Hoppas jag får ett jobb efter semestern =)

Tjingeling

P.S  Det är inge gott med shaker   D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0