USCH VILKET MONSTER JA E!!

Mmmm  känner mig som ett jävla monster, den mest hatade mamma i hela världen..
Sonen har öroninflammation och läkaren skrev ut kåvepenin till honom... UTAN SMAK!!  alltså , hur jävla god e den då!!!   BRA ÅKE!!!!!

Han e ju stark som en gnu å jag vågade inte ta i mer för då hade jag väl brötit armarna på honom.. fick bara i halva dosen tror jag. Stackars kille!!

Det konstiga var nu när jag tänker efter i efterhand att hon tog ingen temp på honom, han va kokhet, låg å skakade så han fick inget febernedsättande där, detta är på vc i gamlestan, tacka vet jag akuten på östra. En galen danska!! Detta var på jourtid.

Ringde vc idag ochg frågade om det inte finns med frukt/bärsmak? men de har ingen tillgång till journalen som de förde igår, men hallå 2009 talet de ska kunna kolla sånt, hon rekomendera mig att ringa apoteket, sagt å gjort, DE FÅR INTE LÄMNA UT SÅN INFORMATION   om det finns pencellin med smak, ööööööhhhhhh  halllåååå  Nya regler från regeringen då det kommer konkurrenter till apoteket eller va de nu va hon sa.. jag fick nr till läkemedelsverket och hon sa att det finns med frultsmak. Bra!!!!  ett svar som jag ville ha!!!  Så nu får jag vänta tills jouren går på vc vid 17 å ringa vid 17,30 å be dem ändra hans recept,skriva ett nytt med pencellin MED SMAK!!!  hur svårt ska de va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  *MORRAR* 

Nu fick han en glass å vi e vänner igen!!  Älskar dig min lille prins!!   


Kommentarer
Postat av: Zupermom

DUMMA, DUMMA läkare... Ibland undrar man alltså...Hoppas lilleman kryar på sig snart...KRAMAR!!!

2009-11-17 @ 07:58:09
Postat av: perny

Är inte din kille stor nog för tabletter. Dottern min fick tabletter i somras när hon hade svinkopporna och dom var jättesmå och söta, minitabletter. Gick hur smidigt som helst att få i henne. Vi prisade läkemedelsguden och gladde oss åt att barnmisshandeln var över i vårt hushåll.Hoppas det löser sig!

2009-11-21 @ 20:47:04
URL: http://theperny.blogspot.com
Postat av: perny

Ett litet tillägg till förra kommentaren bara

http://theperny.blogspot.com/2009/07/ingen-mer-barnmisshandel.html

2009-11-21 @ 20:49:51
URL: http://theperny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0