MÖHIPPA

Kom iväg till gymmet i lördags oxå.. jisses, inte vart där på evigheter jue.. känns det som blää orkeslös e man ju nu för tiden  men skulle sola inna jag skullle upp til de stoora hemska maskinerna ;)  mmmm eller hur.. 4,30 låg jag där, bara 13,5 minuter kvar tills soltiden va slut.. ingen ro i kroppen att ligga stilla där inne, så ut å upp till gymmet, men ingen ork eller angagemang överhuvudtaget.. blääää kändes bara. Så ner å duscha å tjöta lite mä kollegan som jobbade helgen, sen komm gubben från duschen oxå så då gick vi hem.

Va på Möhippa för en tjej som har haft sin dotter på samma dagis som min skrutt, var trevligt men det kunde ha varit bättre planerat. Själv så hade jag planerat in mer aktiviteter å börjat liite tidigare kanske.. men men jag var BARA gäst denna gången, ville ha det så! Skönt att få va det oxå!! Va på Liseberg å körde en femkamp.. kul, oavgjort mellan mig å bruden, nu va vi bara tre oxå, sen kom det en fjärde, tre + bruden då... hon hade ju trott att alla 4 som hon gav nr till skulel komma men det gjorde de ju inte. Tråkigt!! men men man kan inte få allt i världen, Hoppas de kommer på bröllopet bara!
Sen gick vi till tyrolen där jag intog en stor cola.. hmmm de hade inget alkohålfritt vin där, elelr ja de hade sa servitören men det lukta skit sa han så jag lita på hans ord.
 Sen strosa vi lite där och i lustgården, det var mysigt, sen begav vi oss till Tara, en turkis resturang, mysigt, men vi hade ett bröllopssällskap bakom oss och de va ju mindre tysta än en barngrupp på 50 ungar hahahahha 
Denna resturang hade inget alkohålfritt vin de heller, vilket jag tycker är mycket dumt, t o  m Rumpan  Bar har det. så jag tog ETT glas rött vin å drack det völdigt lååångsamt!! "Förlåt gecco" 
Sen efter detta så drog jag mig hemmåt då mina hälar gjorde förbannat ont, gick ju i mina hemska foppa.
De andra drog vidare med den blivande bruden!

I morron så e de Ortopeden som gäller. kl 8,00. Hoppas jag får reda på va de e för skit mä hälarna då!! 

Va på gubbdagis och kärringdagis idag   (netonnet och ikea) 
Köpte ett stafli till sonen med tillhörande pappersrulle och kritor och låda till kritorna, påsklämmor, kan inte förstå vart alal har tagit vägen??                    Stugan, mamma, stockholm hahah enda ställena jag kan komma på hahahha

köpte ny skärm till en av datorna och ett usb minne till mig sonen fick en liten bil mä tillhörande radio, den gick rakt å snurra runt, dansade till musik haha den va kul ett tag 

Fått igång trummorna äntligen haha så nu blir det synd om grannarna hahahahha..

Nepp dags att mysa soffan liten innan sängen ropar på mig!!

Kram alla!!  

M1  önksar ja va mä igår ist.!!!!   

FOTOMODELL

För en dag!! Fy satan va skoj jag har haft idag och för EN GÅNGS SKULL så va jag NÖJD!! men ja kom in stel som en container till studion där fotografen stod!!

 Första kortet som togs!! och det behöll jag!!

 fångad av en stormvind nästan haha

 Ett mycket stort favvokort! Supernöjd!!

 Lite små coolt om jag får säga va jag själv tycker, började väl slappna av lite nu... efter 30 kort  =P

 Detta fick mig osökt att tänka på en harlequen romans omslag hahahahaha 

Men ni måste erkänna att jag e SNYGG!!  Cool frilla och läckker mejk!! Ville inte ha en naturlig mejk då jag e pisskass sj på att mejka mig så hon fick fria tyglar å en chockk fick jag när jag slog upp ögonen!!

Så ni tjejjer som jag skrev upp på listan och de som de ringer till tycker jag definitivt att ni ska göra denna grejjen!! Skitkul!! 

nu e jag skittrött så jag ska gå å mysa ner mig i soffan mä älsklingen!!

Kraaaaaaaaam

HELG IGEN DÅ!!

Och jobbat har man gjort, fast inte ihjäl sig iof. bara 2 timmar haha men de va änna skönt att de inte vart mer...
Sitter här å väntar på en polare som ska komma, käka lite thai å ha de mysigt!! lite vin.... alkofri haha  jeje snart så!!

Första veckan avklarad i skolan... En vecka  kvar till praktiken.. skönt att få komma ut så tidigt... ler..

Prinsen kom ju hem idag oxå.... slår ju aldrig fel att jag sitter å smyger på dass när han kommer hem haha
Skönt att ha han hemma en tag nu faktiskt. Tog mig en tupplur när han hade kommit hem, va han trodde man jag lassa upp den bärbara på magen å kolla på Sex And Yhe City hehe  man får ju va smart jue!!

Nää om man skulle göra nått vettigt kanske... duka upp på nee orkar inte.. kanske slappa lite soffa å bli killad i håret av sonen leeeeeer!!

Kram på er allihopa!!  

KICK OFF

säger som min svärmor, det borde heta kick on efter som det är i början av terminen på sonens dagais, gamla och nya barn träffas å går tipsprommenad och grillar korv, lotteri mm I år vann sonen inget och han hade suktat läänge å väl efter småbilarna som va vinster i lotteriet. han vann förra året å året där innan så det gjorde ju inget att han inte vann, sen när det var dags att dra sig hemmåt, en trött mamma och en trött kille, men inte då!! JAG VILL INTE GÅ HEM!!!! helt förstörd vart han skulle bara inte gå hem... tårarna rann å snoret lika så!! jaja hem kom vi iaf, muta mä lite glass egen isglass fick han. Känner mig inte kass på nått sätt å vis!!!

Nu e klockan 20,22 enligt min dator och jag ska faktiskt gå upp å lägga mig!! passa på när jag inte har något att plugga!!

Så nattis på er alla som läser min  blogg....

Krams  

EN TRÖTT STUDENT!!

HA  det har BARA gått två dagar och ja e helt paj!! 2 dagar mä information!! ja jäklar. Å inte e jag van att gå upp kl 6 heller!! Sen väcka sonen 6,30 för att börja knalla till dagis 7 där han ska va 7,30, ja det tar sin lilla stund när han går själv =) sen ska jag  infinna mig på andra sidan stan typ, 8,30 för att spendera hela dagen i skolan. ja va e nu detta då??  Har kommit in på barnskötarutbildningen  som är en påbyggnad av något haha barn å fritid kanske.. jaj inte vet jag, men igår kändes det bara skit, trött å dant men det har ju sina orsaker och det är ju inte att jag går upp kl 6,00.

Man börja snacka mer mä de i klassen idag, alla verkar hyggliga, två killar var av den ena är en lustig figur =D och sen en massa tjejjer i alla åldrar...  Hade en massa namnlekar idag och nu e da la meningen att jag/vi ska kunna namnen på oss alla, ja de åter står att se haha

Min lilla kärlek va kvar ensam på dagis när jag hämta honom vid 16,40, lilla gubben, men han har ju tid till 17...
Men han har ju inte ont av det så jag ska ju inte ha några dåliga samveten för det, det vet jag jue, men jag är ju bara en människa och dessutom MAMMA!

Vart till gymmet oxå.. ska jobba på lördag och ev fredag, de ville att jag skulle stänga på fredag men det går ju inte då ja e ensam mä sonen. vill inte ha han springandes där bland alla vikter å människor, inte så sent iaf. så jag tar BP ist ev.

Nää nu e de dags att kila upp å natta sonen och själv ta en härlig dusch efter...
Ska läsa boken han fick idag, Långben och den sällsamma fisken och den hade jag oxå när jag var liten, mindes den direkt när jag såg framsidan hehe

jaja ha de så gott så skrivs vi när vi skrivs nästan gång!!

Kraaam

KUSINER PÅ ZOO

Igår, lördag, så vart vi till Borås Djurpark, skulle möta upp polarna som tog husbilen dit på fredagen redan ;-) vid entren strax innan 10 då de öppna. Alldeles innan vi skulle svänga av för att komma till djurparken så kräks sonen.. och så en gång till mä lite den gången, in på första bästa parka å ut mä sonen å ut mä stolen å av mä kläderna å tvätta.. stackarn, han har fått pappan sins åksjuka!! Mindre bra kanske... men sen när vi fått det så rent vi kunde och bytt kläder på honom så bar det av till parken. Precis i början stod de mä husbilen så vi parka där oxå. Sen vänta vi på sonens gudfarsa som oxå vart lite sena pga andra hmm hmm grejjer  heheh  nej nej jag nämner inget här hahahahaha Sen iaf så bar det av in  till djurparken..  

Strålande solsken hade vi  MULTUM av getingjävlar. Hade kommit in och upp till kamelkiosken eller va den nu heter.. minizoot mä grisar å får å kaniner.. AAAAAAAAJJJJJ  jehöööp  där blev ja stucken av en geting nästan i armåhålan, gubben in till cafét som låg brevid och fråga om de hade en sockerbit, de undra om de va getingstick å han sa JA så han fick låna nån spray av nått slag.. kylande eller nått men det tog bort svidet iaf, men det såg ut som om att gubben hade förlustat sig i min armhåla hahaha   men va fanken de sket la jag i, så länge det inte sved så.

Såg en järv som tog sin morron runda eller nått för han "galopprade" ja det såg ut som om att den galopperade, runt runt runt och ännu mera runt en liten stig i den enorma inhängnaden. Rolig såg den ut iaf.

Magen börja knorra å knirra å knurra på mig  de e jobbigt, speciellt när jag inte kunde dricka mitt vatten jag hade mä för den hade ju sonen druckigt ur så han kräkts.

Vi gick där å kika runt på djuren å hade det allmänt supertrevligt. Käka på savaanresturanegn  sen vidare för att kolla på eleftent bebisen.. Va den söt eller va den söt. Tyvärr så e ju våran kamera PAJ så vi kunde ju inte ta foton men det gjorde kompisen så vi ska få kort sen, så jag ska se om jag kan lägga in senare. Speciellt elefantbebisen.

Sen så prata de andra om att käka tacos så vi bestämde att alla skulle ner till frillesås så det va bara att hoppa in i bilarna å köra. Men jag ville ju hem å sova min säng på kvällen så stackars gubben fick käka tacos utan bärs... SORRY LOVE!! Det avr supernajs de mä och hela dagen hade verkligen vart helt perfa!!

Nääähhee nu e de dags att hoppa ur pyjamasen å kamma sig. kl 13 ska vi möta upp Våra polers från Vargön  vid huvudentrén vid Liseberg! PJJUUUHHH  mycket händer på en å samma gång  ler...

Puss och kram

TRACI LORDS

Jag läser hennes självbiografi "Nattens Barn" och den är grymt bra, har gått och gluttat på den nu i bokhyllan i snart ett års tid...  så jag tog tag i den å börja läsa, och jag fastna för den med en gång! Jag rekomenderar den verkligen!! fy sjutton för att ha levt hennes liv, styvfädrar som taffsar mm BLÄÄÄÄRP.
Undra va jag ska läsa när den e slut och de e den snart =((

Va ner till stan igår och shoppade loss men bara lite ;-)   Sonen behövde nya stövlar å regnställ + att han fick nya brallor fast där behöver han ett X antal till.. han får sluta växa nu va!!!  *hehe* Två gummistövlar vart det...  han fastna för ett par mä apa på, inte spindelmannen som stod brevid, men han fick ett par gympaskor mä spiderman och dem gilla han, köpte man två par barnskor fick man 100 spänn i rabatt =D   , sen när vi kom tillLindex å hitta regnstället så hade de 50 spänn rabatt på stövlar spm matcha regnstället (tretorn) så vi högg ett par till hehe.
Vi hamna ju till gubbens stora glädje på Movieline oxå haha  dyr historia 1008:-   Jag fick 4.e säsongen av DALLAS  jiihuuu  *skrattar massor*   Cry Baby hitta vi för en billig peng och PÅ smällen och en Gammal klassiker som jag inte minns va den heter.. om Tempelriddare som jagar ut morer ur nått land jaja orkar inte att gå å kolla va den heter men iaf en klassiker från nått tal efter kristus.
Köpte en sula till skorna så jag hoppas att jag kan gå i annat än FOPPASKITEN!! e måttligt trött på dem nu.. vill oxå ha fina skor på fötterna jue!!!

Avboka mina två  träningspass igår mä, ont i mitt ben =((((( Skulle kört MRL 75 och Power Mid 30 känns lite surt men hälsan går ju faktiskt före ibland!! mojojjojojojoj  kanske kör ett MRL 45 i morron.

Nää inget mer att säga idag.. tända ljus å krypa ner i soffan kanske

Bye bye

HAN ÄR MIN ADIAN

För er som har sett Sex And The City - serien vet vem Adian...
Har precis tittat på ett par avsnitt och det sista var när Charlotte gifte sig med scotten Trey...
Carrie har ett förhållande med en helt underbar kille, möbelsnickaren Adian, men hon sumpar ju detta givetvis med Mr Big =(  Hon bär detta innom sig och man ser hur det äter upp henne inifrån, hon mår inge bra, men hon har ju sig själv att skylla egentligen!!!! 

I alla fall.... Hennes Adian är min älskade sambo! Så mycket som han älskade henne älskar han mig, han gör allt för mig, ja inte ordagrant men ni vet va jag menar, sånt som man gör för den man älskar.. Min "Adian" är så himla perfekt som han. Älskar han över allt annat!! <3 <3 <3 3i detta avsnitt berätta hon för Adian att hon haft en affär med Mr Big och jag vart besviken på carrie, jag kände sympati för adian.. jag ville ge carrie en fet smäll, varför göra en sån sak mot en sån underbar kille!!! Kan inte fatta!! Men så klart, det är ju bara en tv serie :-) Och hennes känslor alltid finns för Mr Big, de har en attraktion som aldrig går över.....

Jag vet att jag ALDRIG skulle klara av att leva med mig själv om jag hade gjort något sådant mot min kärlek isch..

Som sagt min käre sambo är min Adian!!!

NY TRÄNINGSVECKA

Japp nu har jag startat den nya träningsveckan, se om jag kan köra lika många gruppträningar denna veckan som jag gjorde förra. 3 MRL pass och ett Power Mid
Så nu har jag avklarat det första MRL passet...  men vänta nu, jag körde ju ett Salsa Aerobic pass oxå 5 pass på 4 dagar hehe
 
GO MIA!!  Beach 2009 HERE I COME!! 
Maten idag var:
Frulle: 1 macka mä ost hmmmm inge bra där inte
Mellis: 2 polarknäcke  hmmm inge bradär heller
Middag: Lite cappelini och köttfärssås och grönsaker
Kvällen: scrambeld egg eller hur fanken de nu stavas :/   hmmmm sen käka ja upp sonens gröt.. ääh fy fanken  på detta sätt når man ingen beachbajb 2009.. skärpning!!

Nu ska jag förpassa mig till soffan tänkte jag!!
CSI NY sen oxå

Kraaaam alla som vill ge en tillbaka ;-) 

FY DA

Man känner att man börjar bli gammal.....
Nu såg jag att Agneta Bolme Börjesson har avlidit... hon gjorde ju rösten till Drutten i Drutten och Krokodilen... Jag gilla henne!!  R. I. P.

Sen så har Bernie Mac, komikern avlidit oxå....  R. I. P. you too...

Usch detta får mig att tänka ännu mer på min pappa!!
Älskar dig pappa!!

PJUUUUHHH

Sablar vilken helg!! Fredag: 14-22,30 ensam Lördag Söndag 9,45-18,30 ensam hela helgen... Å ingen kräftskiva vart det =(( de valde fel helg att ha den JAJA  va fanken?? Man kan inte få allt här i livet.. hoppas att de hade skittråkigt utan mig hehe  nej då.. hade vart kul å vart mä,, frågade gubben om inte han skulle dit men han valde att va hemma, han skulle egentligen åkt till sthlm men åker nu på söndag ist =( Det va iof sig skönt att de kom å va mä när jag stängde i lördags....

Fick så in i helvete ont i mitt satans jäkla ben i lördags oxå....   försökte få nån att ta mitt pass på söndagen men ingen kunde =(( Piss tänkte jag men jag överlevde iaf. Natten till lördag va värst i smärtväg!! Natten till söndag va okej men då hade vi nåra jäkla snorungar som höll på å föra ett jäkla oväsen utanför vid 4-5 tiden på möran.. det gapades å höll på....  men till slut somna jag om

Igår när jag natta sonen så öppna himelen sig jäklar va de regna!! Gubben kolla ut å det var som en vit vägg utanför hahaha sonen ropade i sängen de renga på föntret mamma titta det renga ute nu... så vi drog upp rullgardinen  å kolla ot, ja jäklar va de regna. .men sen somna han så sött med armarna om min hals, å ja höll på att somna ja mä mmmmm  va gött de ä!!

Vart å på anmält mig till af idag, men det blir ju bara en veckas arbetslöshet sen börjar skolan  pjjuuuuuuuuuuuh, hur ska jag orka mä allt blärp  men det e bara att se positivt på det hela!!!
Hon sa som jag misstänkte att de inte va nån ide att sätta upp mig på grejjer på af då de bara e en vecka kvar.. tjoohoo sen slipper ja dem på ett helt jäkla år å lite till hehe  

Nepp nu ska jag faktiskt gå å lägga mig på sofflocket lite å vila upp mig å vänta på att vc ringa å se om jag kan få en tid för mitt klieri på kroppen.. Jäklar va otäckt de va igår, helt plötsligt känner jag att vänster sida av underläppen plötsligt sväller upp lite och jag har röda märken på undersidan av handleden som kliar å det svullnar upp lite och under skinkorna å på bakbenet ska vi inte tala om  jisses.. va de kliar, idag kliar det mest på armarna men är inte svullen va jag kan se iaf... bara röd... Undra va detta är?? Nässelutslag???  jeje vi får se!!

Tjelleveppen!! 
Krams

ÄNTLIGEN!!

mmm idag kom mitt efterlängtade brev från sjukvården!!! Men jag vart inte mer klok för det =// stod inget i brevet va de e för knaseri mä mina hälar, bara att jag fått en tid, 1 september på ortopedteknik Totmottagningen Team 1, team 1 låter ju nästan allvarligt hahaha. Ingen hint om vad som är knasigt =(  Jag vill ju veta jue!!! Jaja det är ju bara att gå här och väääääänta!! Snacka om att just den väntan kommer att kännas lååååååång!!! =((  jaja bara att bita ihop!!

MMM igår körde jag hårt mä min träning
75 min MRL och sen 30 min Power Mid och det är som core tufft som faen så både magen och ryggen fick sig dubbel genomkörning igår.. kändes skitbra!!
Maten igår då??
Frulle: 2 ägg, liten smoothie på blåbär hallon, vaniljyogurt lite lättmjölk
Lunch: äggröra, 3/4 laxkotlett som vart kvar sen dagen innan gurka tomat morötter 2 STORA glas vatten
Middag: 3 tunna falukorvsskivor, äggröra och sallad på halva tallriken
Kvällen: 2 *pisk på fingrarna* grova mackor mä pastej, behöver järnet ;) 1 nektarin
Mellanmålen: päron  

Fy satan för att äta så ofta, det är verkligen skitjobbigt, Kan inte äta om jag inte är hungrig blääärp

Nepp nu tackar jag för stunden... kan bli en uppdatering senare

Puss och kram

Hej igen!! Sitter här och väntar på att sonen ska städa upp alla miljoner bilar som ligger på golvet i vardagsrummet så att vi kan damsuga.... Han ville ju så gärna damsuga så då får han ju städa oxå... fixade Två "färjor" åt han av pappskivor förut å han satt läänge å väl å körde dessa mellan mattorna i vardagsrummet, ja han har ju sitt rum på övervåningen så han får ha sina leksaker i vardagsrummet då, tycker att han e lite för liten att leka på sitt rum där uppe fortfarande då han kan va jäkligt full i fan, skulle väl sluta mä att han tvättar sina grejjer i tvättmaskinen haha

Hej då  igen !!

BRA ÅKE!!

Jäklar va jag har sprungit i trapporna idag.. hade satt upp en tvätt tid i tvättstugan och den va ju värre än värst, fy fan va den såg ut azzå!!!  Så nu vart den ren igen då.. fy fan ja som aldrig ä där nere BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRP!! Tacka vet jag maskien vi har i vårat egna badrum, jo vi tvätta våra mattor vi har i sovrummet och alla kuddar och täcken, känns som om att det va en bra plan att boka en tid där nere då!! Men känner att jag måste klaga lite hos vaktis i morron =////

Så idag har ja inte vart utanför dörren på hele dagen nästan, förutom när ja vart till gymmet å körde salsaaerobicen.. men den känndes lite velig idag, hon hade ändrat i ordningen på alla blocken osv men va fanken det satt det sista iaf, men pulsen kom aldrig upp som jag ville.. lite tråkigt!!

Maten ja den har ju vart lite dålig som vanligt:
Frulle: 2 kokta ägg en liten smoothie på hallon/blåbär, vaniljyogurt å lite lättmjölk, en lingongrova mä lite ost 17%ig
Lunch: 2 sibyllakokkorvar UTAN bröd 
Middag: knappt två små slevar ris och en laxkotlett tillagad i ugnen. vatten
Kvällen: ja där har ja inte kommit på va jag ska äta ännu....  bläääärp e hungrig men va fanken ska man äta?? Nån som kan ge ett förslag kanske??

Jaja snart e de sista Morden i Midsomer ='( ='(  

Puss och kram  

LYSEKIL - KRÄFTOR - RÄKOR

Mmmm det har varit en helt underbar helg!! Sov till 9 tror jag, käka frulle packa väskan å packa in oss i bilen å åkte ut till Lysekil å våran lilla sötnos som va där hos mommo, lillbrorsan mä tjej va där oxå. Vi passa på att stanna i Ljungkile å köpte kräftor och räkor så att vi skulle slippa åka förbi stugan å in till city å handla!! Hela Ljungkile fullkomligt flockades av veteranbilar... å vi körde om ett X antal oxå. Skulle till Lilla Edet sa brorsans tjej. Men iaf när vi skulle shoppa skalisar så va ju priset inte det bästa!! 320:-/kg för räkor  voj voj voj  ett par hekton iaf för mamma hade 1 kg å brorsan ½ kg sen kräftorna kosta 289:- kg tror jag shit ja minns inte!! men men... dyrt va de iaf.

När vi vart i stugan ett litet tag så fick mamma fram stegen åt mig jag hämta sågarna å begav mig UPP i tallen för att såga av den stendöa delen... bökigt trångt, rivmärken on mass! Brorsan hjälpte mig. Sen fick vi använda oss av stegarna för  att få loss stamjäkeln från de pigga grenarna haha sicket jäkla jobb men fasiken den som ger sig!! Sonen skulle ju upp i stegarna hela tiden hahahha sötnosen. Inte nog mä att de va jäkligt varmt, det var typ 1 miljard getingar oxå.. fattar inte vart de kom ifrån!! Tyvärr så har ju sambon getingfobi och det kan jag förstå.. han har blitt stucken två gånger när han sovit!! Fy fasiken azzåå  så stackarn satt inne större delen av dagen...
Efter att vi fått ut allt avhugget å avbrötet så hoppa vi in i bilen... och det behövdes ju NOOOT så långt e de ju inte till plajja el gullmarsfjorden, jag hoppa in i bagaget så vi lapp sitta å knö i baksätet..
Vattnet då!!??? GUDOMLIGT!! Måste vart 22-25 grader... jisses va gött de va ville inte gå upp jue så ja å min lillebror höll på där som två 5 åringar hahahhahaha  ville absolut inte gå upp haha

Men vi åkte hem efter drygt en timme där....  Lillebrors tjej hade haft mä  sig en chokladkaka som hon skulle vispa grädde till och vi har ju bara en typ handvisp där... en sån som man "vevar" hahah så undra hur länge hon satt mä den  stackaran!!
Kräfterna intogs under nubbe å cider å mindre getingar tack å lov och ett mycket glatt humör. Mumma va gött de va!!

Vart bjudna på en kräftis nere i frillesås nu te lördag men jag jobbar ju 9,45-18,30 hela helgen Blääärp!!
Annars så hade de ju vart sköj, fast gubben åker ju te sthlm på söndag =((((((((

Idag så åkte vi hem och det har verkligen regnat hela jäkla dagen och inte lite heller... vräkt ner!! Vi åkte upp hela familjen till gymmet, barnpassningen e ju igång igen jiihuuuuuu =D  och vi fick mä oss grannen oxå så att hon slapp gå i regnet. Körde MRL idag och det gick mycket bra, kände bar alite av mitt ben men körde på ändå..

Maten sopm jag ätit idag e:
Frulle: 1 kopp te mä lite socker i (ajajabajaja) 2 rågkakor mä liite smör å pastej  å färsk gurka, mamma hade slut på äggen så de vart inga ägg så då fick de bli macka bläärp
Middag; Cappellini å köttfärssås å gurka paprika å kokta ärter å morötter, käka dock ej upp de jag hade på tallriken, hade int i magen som faen.. undra va de e, kommer nu igen 
Efter träningen ; Gainomax
Kvällen: två ägg
Och detta vet jag att det är för lite, måste äta mera!!

Inget svar från röngten kom idag heller.. I morron då??

Krams  nu e de CSI!!
tror jag haha

BIO

Det var inte igår som man va på bio två kvällar på raken... eller ju det var ju det egentligen Torsdag och fredag.. det är en lyx när man e småbarnsförälder... men vi kan bara tacka mommo för detta!! Va och såg på Hancock igår å den va bra. Skratta som vanligt själv på vissa delar hahahaha men va faen... tycker man att det är roligt så skrattar man väl =D

Nu har vi käkat frulle å ska duscha å göra oss i ordning för att åka till Lysekil, där vankas det räkor och kräftor!! mumma  PÄRONVODKAN får nog följa mä!!

Våran lilla skitunge har inte saknat oss en enda sekund!! Va e de då???!!!!!!!!!  Jäkligt skönt man vet att man kan lämna bort i flera dagar hehe

Har inte fått nått svar från röngten ännu.. men de e la 6 arbetsdagar så då e de ju på måndag typ som svaret ska komma!!

Kramsiar på er

RSS 2.0