SNART 2008

Ja jisses.. vart tog 2007 vägen, nån mer än jag som undrar?? visst har man gjort lite men änå.. vart arvetslös större delen av 2007 men städa nåra gånger, jag HATAR att städa och ändå ställde jag upp FRIVILLIGT att städa på mitt  gammla gym! sen så har jag ju slunkigt in på ett bananskal på mitt nuvarande gym å jobbat i både barnpassningen å receptionen.. och det har ju varit skitskoj-- både och.. stå i receptioen å se skitviktig ut hahah :D 
I fredags så va jag på mrl å jag lyckas ju alltid att snubbla på stepbrädan hahah men det bjuder jag på!! Till coop på eftermiddagen efter att göbben tränat, får ju änna glida iväg i omgångar nu när barnpassningen e stängd under denna veckan som gick.. och det var inte så himla mycket folk ändå..

Igår så var jag ensam in till stan.. puuh trodde det skulle va så mycket mer folk men de har väl redan shoppat sig trötta haha men jag hitta en cool skjorta till sonen en silversvart me en drake påbröstet å en cool slips oxå, som troligen jkommer att åka innan jag hunnit klicka av fotot haha men men,kan ju inte tvinga grabben å ha slips heller..  Menyn i morrron blir:
Förrätt: Smördegsmojs =)  (ej ja som fixar)
Varmrätt: oxfilé provencal potatisgratäng, klyftisar på bakpotisar,
Dessert: Chokladkaka med flytande fyllning (beylis)
detta ska bli så gottit!!  sugen nån??  hahahahhyahahahahahhahahahaha not on my table!! MMoooaahha äähh fy va hemsk jag känner mig!!

nää ska väl slappa lite i soffan tror jag.. ler ..

G O T T   N Y T T   ÅR
Kramar Mia

SATAN

Hmmmm  undrar om lönekontoret missade att klicka på send när de delade ut lönerna.. fått lönespec, innan jul t o m, utbetalning 27/12...  jihuu bra mä cach efter jul oxå... kollat kontot en miljard gånger idag... men inga jäkla pengar har kommit in.. I NEED THEM NOW!!! det är jäkligt surt.. nu kommer de väl inte va på kontoret i morron bara för det...  jaja ska väl inte deppa ihop totalt.. finns ju de som inte får nåra pengar överhuvudtaget!!

Julen avlöpte i lugn och ro hemma hos mamma, sonen tröttna rätt fort på paketen.. fick en timmerbil av mormorfar som blev en super hit!! sen ett JÄTTE paket med en monsterbil med biltransport mä 4 bilar av sin morbror oxå en superhit... massa paket kvar sen.. määhh hallå öppna då bäbbä!! haha mamma e värre än sonen ;) han fick MASSA träjärnväg - det gillar han, en cars rygga, en cars filt som jag myser under, finns det nått mjukare än den?? Massa duplolego, raggisar, pippitröja, Bärgarn, mc queen, chick.. ja det märks at han gillar cars haha djungelboken och nicke nyfiken på dvd.. Här kommer brandbilen- Halvan, en STOOR bok av farmormor, nallepuh bok, det var mer men jag minns fasiken inte.. huuaa..  själv fick jag A-TEAM första säsongen på DVD COOLT haha Tre böcker, Livstid- Liza Marklund, Isprinsessan- Camilla Läckberg och en som jag inte minns namnet på, fick en bok med origami.. terapijobb haha scarves, vinkaraff (inviges på nyårsaftonen) en lökhackare, money money, well i don´t remember more.. MEN INGET BADSKUM!! hur ska detta gå.. nu måste jag ju köpa detta själv ='(  *fnissar* Jag ville ju ha tips om vad jag skulle köpa till gubben.. inget tips kom så jag köpte en tröja som satt bra förutom på ärmarna, lite tight, för mycket muskler hehe, fillingar mä naked ladies på hehhe coola, Bernard å Bianca dvd mm

Var hos min lilla vän på annandagen innan vi styrde kosan hemmåt.. hon fyllde 13 år, jisses, för 10-12 år sen satt jag barnvakt åt henne... snart dags för henne att sitta barnvakt å sonen =)  sonen fick mer duplo av sin gudmor där...

Spinnade i kväll å det var jäkligt gött att få komma igång igen.. men va gör kärringen när hon kommer hem då efter nattning av sonen å duschen? Jo hon käkar skinkmacka!! Det var den spinningen det!! KLANTARSLE!!
Men gott var det... En ny instruktör för mig, superbra!! Henne vill vi ha fler gånger.. ler....
De ringde från jobbet på juldagen å fråga om jag kunnde jobb på annandagen i receptionen, kom ju hem på kvälllen den dagen, på annandagen så ringde personalchefen å fråga om jag kunde ta barnpassningen den 3 jan.. jeehööp då blir det ingen spinning den dagen då sa jag då..Det är såppas säger han då.. JAPP haha klart jag jobbar, men hoppas man får lönen oxå.. 

ÖNSKAR ALLA VÄNNER Å ICKE VÄNNER SOM LÄSER
                                                                    G O T T  N Y T T  Å R!!


Var rädda om er å skjut för helvete inte av er fingrarna

JULKLAPPSTIPS??

Jag blir galen.. jag vet inte vad jag ska köpa till min älskade sambo i julklapp... visserligen nåra kallingar men sen då?? Han e skitsvår att köpa till... !!!! *GALEN MIA PÅ KORSTÅG*

Jobbade idag på em, och det gick bra, sonen va mä men glömde ju givetvis nappi så han avrt liiite gnällig det sista innan pappa hämta honom så han slapp va där hela tiden...  Min kollega fick ett smärre utbrott på vissa typer... GO GIRL!!

En vän kom å hälsa  på, helt ovetandes va jag på g in i duschen.. hade solat och damsugit, som förövrigt känns som att jag gör VARJE JÄKLA DAG!! Åt en liten bit av den underbart goda saffranskakakn som svärisarna hade med sig från svägerskan.. MMmmmm Perny, den va jäklar mig i go!! Synd att du inte får käka själv bara!!
Nää har inte hänt så mycket idag... kanske dags att göra nått av livet!

Kramsiar Mipi

HÄLSPORRAR

Vad jag nu än kan tänkas ha gjort mot nån så kan jag inte va värd att få all denna värk jag har... (hmmmm jag har inte gjort nån illa!! WHYYYYY) Det var  bara räpan, ja ursäkta mitt ordval men blir man bemött av en läkare på det sättet då, ja jag vet inte.. mitt sätt att visa min aggression - avsmak mm som hade tid kvar på VC så jag ringer i morron igen tiiiidigt då.. måste få hjälp nu och ingen mer kortison tack!

Avboka spinningen idag.. tog mtt förnuft till fånga och avboka den och barnpassningen och soltiden =( hade vart gött å sola lite men kan ju göra det i morron bitti ist.

Svärföräldrarna åkte hem idag, vart här i helgen,  trevligt.. Var på Julmarknaden på Liseberg, och det är ju alltid lika vackert att  gå där.. det var en förälder som sa till sitt barn att de tvar  för kallt att åka Cirkusexpressen.. yyeeaah right.. de får la klä sig efter vädret.. stackars barn... Åkte med sonen iaf.  och han tyckte att det var sköj..  jag vann andra vinst på marabouhjulet och svärmor en stjärnvinst på tobleronehjulet. hon skulle bevisa för svärfar att det går att vinna HAHA och det gjorde det jue!!  Min lilla familj tog en tur i sagoslottet oxå.. det börjar se ganska så slitet ut.. dags för en renovering kanske.. byta ut figurerna till något bättre.

Var besvärligt att lämna sonen på dagis i morse men det var nog det att han visste att farmor å farfar va kvar hemma.. han e ju farfars lila kille LER!!    Nää dags att börja med middagen kanske..

Kramsiar Mia med hälsporrsjävlar!!

HÄLSPORRARNA

Gör så förbannat ont i mina stackars hälar... Jäkla hälsporrar, i morron ska jag ringa vc och få en tid IGEN.. tredje gången nu men denna gången tänker jag INTE acceptera att de bara ger mig en kortisonspruta.. kan inte springa runt å ta det tre fyra gånger om året..  nu får de baske mig ta tag i det ordentligt.. *ARG MIA*

Jobbat idag.. 3 timmar  wowäää    och i morron ska jag jobba oxå  1,5 timmar men då ska jag stå och se skitviktig ut i receptionen ASGARVAR ... det fixar jag.. Ja Mia du fixar det!!  puuh lite nervigt, har ju aldrig stått där ensam förut hahah I CAN DO IT!!  pep talk e bra hahha
Solade idag oxå så att min färg håller sig.. det är ju alltid bra hehe

Nepp nu ska jag nana nudde!!
Kram på er Mia


VAR FINNS HYFSET??

MMM det undrar jag, då jag läste en kompis blogg... Azzå.. sno folks belysning utomhus.. hur jäkla patetiska får folk bli,måste vart snorungar som gör sånna saker.. kan ju inte va en vuxen människa.. elelr ja om person-en-rna har alla kameler hemma!! tom me ja vart lite förbannad... nu e jag glad att man bor i en lägenhet å soppas högt upp.. Kan ju försöka sno våran haha som vi förrästen fick upp idag så nu lyser det så fint så!!

Tog en snabbtur till ikea och skulle bara köpa ramar.. ja just det 600 spänn fattigare vart vi.. hur e de möjligt haha
Såg att de hade bra pris på täcke 29 spänn, ett fibertäcke, det blir bra till sonen som nu har mitt gamla spygröna täcke jag hade när jag var liten.. han fick ju en vanlig stor säng här i början av november (2år e han) mään skitbrae ju tänkte vi eller jag =)) sennär jag dratt ur alla hans sängkläder å tog ut täcket ur förpackningen   jeeeeeiiiissssesss va stort det var då!!  Kolla plasten.. 200 * 220 eller nått va det Määh hallå det gick ju inte så det var ju bara att stöppa i det spygröna igen.. ska be mamma min å fixa till det.. har ju hivat min egna symaskin på renova, den backa bara...  vänd på den då sa mina polare.. j right, de vart ju lite bakvänt liksom!!  men men  han får det nya efter julen.  Män va sjutton fick vi mäd oss från ikea då?? Värmeljus - ett måste ;) en plastback som vi lagt elgrejjer i på vinden, 12små små små värmeljushållare som jag hitta i en förpackning i fyndhörnan, 9 spänn som hittat! och julis till min lillebror,  kan ju inte skriva va det var ifall han skulle läsa här..  en liiiten lampa till en skrivbordslampa vi har...  vanliga glödlampor..  en besticklåda som min kompis ( hon e 12 år) ja, jag är lite av en låssas moster till henne kan man säga ;) iaf hon ville ha en sån å lägga penner i i sitt skrivbord...   jaja kan inte komma ihåg  om det var mer.. men skitsamma det är inte hela världen..

Rensade på våran vind, och jag slängde faktiskt massor hahaha har ju skickat massa kläder till insamling oxå.. fick slängt damsugaren som vi hade på övervåningen som pajajde.. ja jag har massa plats i förförådet + på vinden.. kan ju ha ett mindre disco där nu!!

Dags att nana nudden å hosta så jag stör grannarna oxå  VARFÖR bara på natten!! Blir så jäkla galen!! nu börjar verkligen den där kranen öppnas i snoken på mig.. fy bubblan!!

Kramsiar Mipi


GRANRISET

kommer på plats i morron.. men nu e de iaf inköpt å ligger på balkongen å bara väntar att få bli uppsatt å belyst.. ler.. fick upp fejkgranrisgirlangen på den övre balkongen i går så nu lyser det så fint så.

Sitter här å har satans jävla ont i mitt knä.. Läkarens ordination: Ipren el liknande i 7-10 dagar.. jeje va jag har lust å vill käka en massa jäkla ipren.. vill inte käka medicin. enveten som en gris når hon sitt mål skrev  mina vänner på ett kort till mig, men nå mitt mål utan smärtstillande jojo  try on baby!!  det är värkligen centrerat över knät.. saltkristallbildning som det så fin heter... förövrigt så har jag ju fått svar från läkaren.. Sjukgymnastik.. jo men det sa jag från början att de skulle säga.. rätt fick jag, hade besparat mig en massa röngten å ultraljud å grejjer!!  men men det var ju värt det iaf.

Vart ute på backaplan idag... vi å  alla andra julshoppare men vi shoppa inte så mycket, en julis till sonens kusin.. hans andra kusin får jag återkomma med.. det avr slut å de skulle komma in 12 till på tisdag.. oops.. jag får ringa å be dem att de lägger undan en till oss så får jag åka på onsdag eller nått.. paaahh va surt när det är slut då!! *mutter*

Började rensa i vårat förföråd och jag har faktiskt rensat ut lite kläder som jag inte har använt på 2 år, ingen ide att de hänger där å tar upp galjar =) ska ta oss in på vinden i morron å rensa upp, se vad vi kan slänga mm, sonens spjälsäng ska ju in nånstans oxå..  just nu står den mitt i vägen.. å vem har ställt den där?? JAAA  det är jag!! FY MIA!! 

Ha det så gott alla!! KRAMAR

SVARSBREVET

Det rassla till i brevlådan... ähh tar det sen när det är dags att kila till dagis å hämta lilla kärleken.  Oooops glömde visst.. posten och ALL reklam rasa ut på golvet.. Oj brev från Lundby sjukhus.. Lägger det i trappan å öppnar det sen när jag kommit hem igen...                                                                      Hemma!! Ringen Gubben men han svara inte.. ville ha han på tråden if det var nått allvarligt som ultraljudsläkaren inte såg.. tut       tut         tut         tut  nääh va gör han  mycket på jobbet kanske.. jaja  KJag öppna iaf... VI HAR RESERVERAT TID TILL DIG FÖR UNDERSÖKNING  AV ULTRALJUD UNDERBEN!  Määäääh hallååååå  jag har ju redan gjort det jue! så det var bara att ringa å säga detta. Har lite ont i benet idag.. å jag som har bokat upp mig på spinning kl 18, mår lite illa oxå... hoppas det bara är inbillning eller bara just nu! 

Nepp dags att ta tag i middagen!

Tjelleveppen   

Hej igen..  Tog mig igenom spinningen...  men satan va ont jag har i mitt ben nu, fast just nu så har värktabletterna börjat värka så smärtan e inte lika ihärdig som förut,  sonen måste ha funderat på va morsan höll på med när jag läste nattissagan för han... vred å grejja på mig.. upp å ner med benet tills det inte va uthärdigt längre...  var tvungen å ropa på gubben så han kom med smärtstillande..   Nu e de dags att nana nudde så jag orkar ta mig till staden i morron å hitta en tomtedräkt till sonen!!

Åter Tjelleveppen


1:A ADVENT

När första ljuset brinner... .... .... ..... ..... .... ..... .....  ja nu kan ju inte ja den versen alls så varför äns försöka börja på den jaja duscha la bort mitt förstånd eller nått! =)
Kom hem från min älskade mamma förut.. åkte till henne igår, hela familjen för att sedan åka vidare till Brålanda på tomteparad.. fick veta av min bäste killkompis att den vart med i guinessrekordbok.. lät ju skoj.. haha  Men vädret va ju inte det  bäste.. Detta jäkla regnande tar mitt humör å svingar med det.. ingen adventstämning har jag heller *muttrar högt å länge*  även om jag fått upp julgardinerna i köket å sovrummet så
  kan jag inte finna nån stämning.. ska värma på lite glögg sen så får vi se om den kommer smygandes.. Jag behöver snö, iaf kyla å inte regn för att komma i stämning fy bubblan...  

Var hos min bäste vän förut oxå innan vi åkte hem... hon har vart dålig nu en tid.. ja inte värre än förkylning, men det ahr visst satt sig i körtlarna så de svullnat upp huuaa va otäckt.. *hoppas jag slipper skiten* men vi tjöta lite å kolla va hon köpt till sina barn i jkulklapp så ja inte köper nått samma! men det blir lite mindre än vanligt iår mer till mitt charmtroll!!

Får la fixa glöggen, tända ljusen så jag kansk efår lite adventsstämning tillslut!

Tjelleveppen 


RSS 2.0