I´M BAACK

Ja jösses... tror mig bestämt att jag ska in på vinden å plocka fram ljusstakarna igen! Och jag sa att det kommer attkomma snö en gång till och rätt fick jag!

Har  varit i stockholm hos svärföräldrarna i en vecka drygt. Skönt att få träffa gubben varje dag (även om han nu har åkt upp till sthlm igen) sen oxå kunna gå å träna utan att behöva lämna in sonen på barnpassning, han va mä farmor. Vi tog x2000 upp å de gick så himla bra, han kolla film å jag flumma ;) Veckan passera ganska fort, vi skulle åka hem allihopa (gubben vi å svärisarna) på långfredagen för att fira påsken hos oss + min kära mor. Men de va ju snöstorm så de hade varnat nere i frillesås att man inte skulle ta bilen mer omman verkligen va tvungen.. sen på trafikinformationen så sa de att de hade skett 4 5 olyckor bara på den första sträckan och de va inne i stockholm oxå.. så hur vägen hade sett ut resten vet vi inte men vi hade ju packat in oss i två bilar fått igång filmen till sonen så de va ju bara att packa ur oss oigen å åka å handla för vi hade ju ngen mat till fredagen.. Men sen vart vädret bättre solen sken gubben å sonen gick ut å busade isnön.. Neep ja va inte mä för ja va så in i helvetes trött så jag gick å la mig å vila lite.. luncha på korv å bröd.. inte den ideala lunchen men va göra.   Vi bestämde att när sonen vaknar på morronen på påskaftonen kliver alla upp.. så vi kom iväg vid 8 tiden.. käka på braehus... sen hem å fixa påskmiddagen.. mm va gott de va mä janssons å M2 goa laxmojs å sill å helgskinka had evi oxå men pricken över i:et va väl chokladkakan mä flytande fyllning haha igen....  så nu blir de ingen desseert på läääääääääääääänge!!

Nu har ju gubben rattat upp till sthlm igen.. men kommer på fredag kväll nån gång.. e ju fint kalas på lördagen.. sonen lämnas hos gudmor.. tänkte skojja mä gudfadern.. han kan ju ta han MMOOAAHHAAA det är ju han som e en av de TRE som fyller/t  å ska ha festen.. fint om han e barnvakt ..  NOOT
De va en jäkla snöstorm vid Landvetter så det kröp i 50 på 110 vägen,, mindre skoj men om det flöt på bra som det sista så ska han nog va framme vid 21,30 tror jag.. eller 22 ... Här har det snöat värre oxå... damn  jag som inte har sulkyn hemma, en tös på dagis låna den när vi var borta så sonen får gå till dagis i morron å det blir han nog inte lessen över haha men det blir inget vanligt söleri på vägen för jag ska va på sjukgymnasten 9,30 så han får allt knalal på.. och jag hoppas att jag får vagnen, Nej jag ska ha den.. Kan inte hålla på att kånka den stora barnvagnen upp å ner för trapporna heller... Hon som lånat den har bara en kass enkel paraplysulky med små hjul..

Min vikt känns som om att den har raserat totalt men det va ingen fara när jag vägde mig... ett kilo tror jag att jag gått upp, men nu e de nya tag, bokat upp mig på afrodansen i morron och mrl på onsdag.. kör spinning på torsdag och spinning på lördag morron! så det ska väl bli bra mä dä mä!!

Nu ska jag stälal mig å stryka.. och kolla DALLAS har ju fått dallasabstinent nu när jag inte kollat på en hel vecka gaaahhh  arma lilla mig!!

Tjingeling från en glad men ändå lessen MIPI  saknar ju gubben min...
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0