NU E DE JUL IGEN

Vilken härlig stämning jag kom in i dag när alla de nästan 5 miljoner lampor tändes på Liseberg!! Men som vanligt så va de nått tjall när alla lampor skulle tändas.. så ca 15-20 min försenade vart det, precis som förra året.. men vad vackert det är när stora granen (lisbergstornet) och alla de träd som ahr lampor tänds. .vissa såg ut som palmer då lampor bara sitter i de nedre delarna av trädkronan!! OCH  sonen fick sin premiärtur i smågrodorna och det vr lite kul tycker han.. mest spännande eftersom det vr första gången. .sen tog vi en tur i kaffekopparna och Nyckelpigan... man ska va 90 cm för att få åka dem och han va det med skorna på  hahahaha  *Glad Mamma* så till sommaren blir det ett åkpass till honom å flumride hahahahhahhaaha Hur som helst så va det mäktigt!!

Va å klippte sonen idag med, han fick ledigt från dagis så vi hade mamma-son-dag.. luncha på stan  å han fick en knäpp "bärgare"  ja det är bärgarn från cars men den låter nått såppas hahah men den va rolig iaf så när vi skulle bege oss till lisberg så tog han sin lilla barbapapaväska å packa ner den och mc queen så den väskan lät bra från båda bilarna =))))  

Nepp nu ska jag gå å nana nudde för linserna börjar krullar sig i ögonen å vill ut å huvudet börjar luta mystiskt åt ena sidan!! Ska ju jobba i morron!! och det är ju ovanligt!! hahahha              ja det är ju det faktiskt

Nattis alla ni där ute.. sov gott

Tjelleveppen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0